E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mordabirrenk
-
üniversitede okuyan bir kızın bir adama kuma olarak gitmesi inanılmaz , şaşırtıcı. hemde karısıda 5 aylık hamileymiş. adam hem onla aynı zamanda hemde eşiyle olmuş. ohhh.. 2 tane kadın...
tabii genç kızlar bunu kabul ederse erkekte yapar tabii....affedip affedememek... bu konuda size bir şey diyemiyorum. ben sadece o hamile zavallı eşe üzülüyorum. karnında bebeği varken yaşadığı travmayı düşünüyorum da çok yazık...Allah yardımcısı olsun..
hata var. HATA var. bu öyle küçük bir HATA değil...
Allah affetsin.Bence yeğeniniz sizin onu affedip affetmeyeceğini çok umursuyor olsaydı böyle bir davranış içerisine girmezdi....
İnanamıyorum bu genç kızlara bu nasıl bircahillik, nasıl bir ahlaksızlık ki evli bir adamla beraber olabiliyor, ailesinden bunu saklayabiliyor, yetmiyor bir de gayrımeşru çocuk peydahlıyor....
Maalesef ben yeğeninize üzülemeyeceğim. Kendisine yazık etmş diyenlere de katılmıyorum. Kız halinden memnun, adamın evli olduğunu bile bile kendine bağlamış, karısından önce de hamile kalmış... Oh ne ala... Adama da kızamıyorum. Bir gnç kz tüm gerçekleri bilmesine rağmen, adam evli olmasına rağmen peşini bırakmıyorsa adam da keyfine bakar tabii....
Yazık olan biri varsa o da adamın zavallı karısı....
Benim için yeğeninizin yaptığı affedilmez bir hata, ama siz bilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?