Ben bittim artik

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
73
4 gün sonra 3 aylik olucak bir bebeğim var. Gece uyumuyor evet ama araliksiz. Şöyle söyleyebilirim saat 21 den sabah 6 ya kadar uyumayan gözünü bile kirpmayan bir bebek düşünün. Çok zor durumdayim. Gündüz uyutma diceksiniz ama uykuya bir daliyor kulaginda cingirak dahi calsam uyanmiyor . bana cozum bulabilecek varmi. Ayrıca gece uyumasi için her şeyi yapiyorum. Karni ac degil biberonu itiyor doyunca . Gazinida patir patir yapiyor :)
Konum tasinmasin lütfen yardıma ihtiyacim var!

gazinoda ne yapıyor?

edit: ha anladım gazınıda pıtır pıtır yapıyor :

3 ay düzene sokmak için bence geç bir zaman. Gündüz ortamı aydınlatıp sesli ve neşeli olmalı gece ise mümkün olduğunca konuşmadan ve loş bir ortamda olmalısınız. Çocuklar ancak bu şekilde anlayabilirler.gunduz uyku saatlerini duzenlemeli uzun uyutmamalısınız. Gündüz fazla uyuyorsa gece uyumaz ama 3 aylık bebekte aslında uyur. Benim kızımın gündüz uykusu 30 dk idi. Her 2 saatte bir 30 dk uyurdu mesela.uyku ihtiyacı zamanla günde 3 -2-1 uyku şeklinde azaldı ama gecenin hep farkındaydı. Akşam 21.30 da uyurdu. Siz gündüz ve geceyi yer değiştirmişsiniz.

Geceyi gunduzu karıştırmış acilen düzen oturtman lazım ama bunu nasıl yaparsın mesela arabada uyur mu gece arabada uyut ertesi gun uanık gecsin sonra gece uyumak zorunda kalır belki

Canım bebişin uyurken sende uyu yoksa dayanamazsın sinir stres gerginlik üzerinden kalkmaz umarım kısa sürede bebişinin uykusu düzene girerde rahatlarsın

gündüz uyanık tutamıyorum demişsiniz ama ben ısrarla gündüz uyandırmaya çalışın konusunda ısrarlıyım... benim oğlum da öyleydi, zorla uyandırdım... kucağıma al evir çevir agucuk vs derken yarım saat bir saat bile tutabilseniz inanın geceye yavaş yavaş dönecektir... bazı bebekler sesten uyanmaz, kucağına alıp evirip çevirip oynaşmyla uyanır...

E="Helcin10, post: 43461169, member: 681498"]Aynı ablami gordum sizde yazik anlamda hiç uyuyamiyo hatta demin face ye yazmış ''uyumayan bebek yapmisiz diye '' [/QUOTE]
Dogru demis valla gecem gunduzum birbirine karisti sozunu yasiyoruz resmen

Bebeğiniz gece ve gündüzü karıştırmış. Tek sorun bu. Panik yapmayın. Gündüz kesinlikle uyutmayın. Uyursa o yorgunlukla uyanmaz tabi. Uyumasın. İlk günü atlatın ertesi gün düzelir.

gunduz uyandrmazsaniz evlenene kadar gider boyle :)
bi sekilde o çocugun uyanik kalmasi lazim , uyandirilmasi lzim
banyo yaptirin mesela, iyice mayi$irmi$ bide yaramaz :))))))))

Aslında kendi düzene girer.benim büyük kızım hiç uyumazdi bebekken. Uykusuzluk çok çektim. Ama şimdi 9 aylik kızım gece gündüz duzenimiz olmamasına rağmen uyur.mesela kızım okula gidince biz oglene kadar mışıl mışıl uyuyoruz.ogleden sonra bidaha uyuyor yarım saat.akşam üzeri 1 saat daha uyuyor. Gece 9 ile 10 arası bir saat daha uyuyor. 11 de uyanıp 12 de yatıyor ve sabaha kadar uyuyor. Geri kalan zamanlarda çok hareketli oyunlar oynuyoruz.yoruyorum onu çok. Tabi bu bebeğe göre değişir. Kızkardeşimin ki hiç uyumuyor. Ve biz hep uyudugumuz için bize sinir oluyorben gündüz onunla uyurken karanlık bir odada yatiriyorum.ama geceyi gündüzü karistirmiyor. Keyfine göre takılıyor. Fazla endişe etmeyin.o düzenini bulur.ama bazısı da hep öyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…