- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
Allah gonlune gore versin canimBen bu hayata hasretim..
4 gün sonra 3 aylik olucak bir bebeğim var. Gece uyumuyor evet ama araliksiz. Şöyle söyleyebilirim saat 21 den sabah 6 ya kadar uyumayan gözünü bile kirpmayan bir bebek düşünün. Çok zor durumdayim. Gündüz uyutma diceksiniz ama uykuya bir daliyor kulaginda cingirak dahi calsam uyanmiyor . bana cozum bulabilecek varmi. Ayrıca gece uyumasi için her şeyi yapiyorum. Karni ac degil biberonu itiyor doyunca . Gazinida patir patir yapiyor :)
Konum tasinmasin lütfen yardıma ihtiyacim var!
Benim oğlumda böyleydi ilk 4 ay. Bitik haldeydim, sabaha kadar uyumuyordu. Akşam 18:00-00:00 arası eşim bakıyordu ben uyuyordum. Gecede sabaha kadar ben bakıyordum. Şimdi iyi çok şükür hayata adapte oldu ama çok zorlandık.
Kız ceylin şimdi yeri degilde seni görnce yazmak istedim ne oldu akraban boşandımı kadın.
On
gecen gidikladim onda bile uyanmadi sanki bayilmis gibi durtuyorum mincikliyorum bana misin demiyor. Bunun sorumlusu annem ne yazikki. Bebegim yeni doganken gece isigi acik emzirtti gündüz de perdeyi çekti. Ben bebeklerin gece gunduzu karistirabileceklerini bilseydim hic izin vermezdim
Bıdık yaa yerim oniBenimki de öyleydi canım uyuya kalmayım diye TV açıktı gece bi baktım ben bunu kucagimda dolandirirken TV izliuomustvyi kapattim isiklari kapattim ve gece hic konusmadim simdi uyuyo geceleri cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?