ben bittim

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba ben artik nefes bile alacak gücü kendimde bulamiyorum. Neden hep ben diyorum. Bes sene önce eski esle evlenip yurtdisina geldim sonra siddet ve baska sebeplerden dolayi bosandik. Benim icin travmatikti uzun süre kendime gelemedim. Karararimi verip yurtdisinda yasamaya devam ettim burda üniversiteye basladim. Bir kac senedir yalniz yasiyorum ailem türkiyede sorun ne diye sorarsaniz. Hayatimda biri var ama gelecegimizi göremiyrum mutlu degilim ama ayrilamiyorumda kimsem yok burda. Kiz arkadaslarim var hepsi evli ve esleriyle plan yapiyorlar bulusamiyoruz. Üniversite dersen cok zor üstesinden zor geliyorum. Maddi durumum iyi degil. Yasim artik cok genc degil. Tekrar evlenip mutlu olmak istiyorum evlilik mutluluk degil diceksiniz ama yalnizlik cok cok zor ve cevremde herkes evli az cok iyi giden hayatlari var. Ben eve geliyorum sadece duvarlar var ve eskisi gibi kimse karsima cikmiyor tanismak icin. Yaslandim diye mi depresyondayim diye mi ya da eskisi gibi güzel mi degilim diye komplekse giriyorum. Ve icinde bulundugum iliski mutsuzum ama bagimligiyim ayrilmayida düsünemiyorum. Cok kötü durumdayim bu hayattan ne olur?

Ülkeye geri dönüp yeniden başlayın her şeye.

Sevgilin seninle evlenmek istiyor mu?
Bir de kac yaşındasın ki yaşlandım falan demissin,gecmise sünger çek kolay seyler yasamamissin belli ki,siddet boşanma,ama gecmis gecmiste kaldi. Neden mutlu olmayasin ki

Bir de kac yaşındasın ki yaşlandım falan demissin,gecmise sünger çek kolay seyler yasamamissin belli ki,siddet boşanma,ama gecmis gecmiste kaldi. Neden mutlu olmayasin ki
O istese bile ben istemem sanirim cünkü sonumuzu göremiyorum ama su an hemen ayrilamiyorumda. Gecmise sünger cektim ama hayatimda güzel seyler yok beni hayata baglayacak. Kimsem yok

32 yasindayim ama sanki yasadiklarim beni cökertti ruhen ve beden olarak. Nasil toparlancam.

32 yasindayim ama sanki yasadiklarim beni cökertti ruhen ve beden olarak. Nasil toparlancam.
Gercekten üzüldüm,cok gençsin ben de cok zor seyler yaşadım,yasiyorum da ama hayatta tutunmak gerekiyor bazen. 32 yasinda birisi kendine yaşlı demesin lutfen yaa ilgilendigin biseyler var mi? Spor gibi. Ailen gel burda yaşa demiyorlarmi

sebeplerim beni kötü günümde desteklememesi asagiya cekmesi mesele sen bu okulu bitiremezsin ya da tartisma olunca eski esin gitmiste kurtulmus gibi sirf incitmek icin söylenen seyler.
yani benim ona siginip dert olarak icimi döktügüm seyleri beni incitmek icin kullanmasi.

Orada kalın bence, zira ülkemizde toplum baskısı denen bir illet var ki kadınlara rahat yüzü göstermiyor. Hayatınıza bir yön verin , uzman desteği alın, sosyalleşin. İnşallah herşey güzel olur.
kesinlikle dönmek istemememdeki en büyük neden o. Burda bir kadin olarak o kadar rahatimki ne bosandigim birinin umrumda ne ne giydigim ne de kimle bulustugum.

sebeplerim beni kötü günümde desteklememesi asagiya cekmesi mesele sen bu okulu bitiremezsin ya da tartisma olunca eski esin gitmiste kurtulmus gibi sirf incitmek icin söylenen seyler.
Onu bazen en sevdigimiz insanlar da yapiyor ama asagi cekmek icin değil,bazen bos bulunup,bazen öfkelenip dedigin gibi incitmek icin,bazen laf olsun diye. Anne babalarimiz bile yapiyor yani. Keske tutsalar çenelerini. Cok mu kavga ediyorsunuz? Boyle birisiyle bende evlenmek istemezdim. Hayat zaten zor,hayati kolaylaştırmak lazım zorlastirmak yerine. Okulu bitir. Orada bir ise gir hatta suanda calisiyor musun???

dediler basta ama beni kararli gördükleri icin artik demiyorlar. En büyük problemim yalnizlik onun disinda asilabilir seyler belki.

kesinlikle dönmek istemememdeki en büyük neden o. Burda bir kadin olarak o kadar rahatimki ne bosandigim birinin umrumda ne ne giydigim ne de kimle bulustugum.
Tahmin edebiliyorum dediğim gibi maalesef bizim toplum hala bunları aşamadı. Kadınlar ilk önce aileden sonra çevreden psikolojik baskıya maruz kalıyor sürekli. İyi kötü bir düzen kurmuşsunuz. Yolunda gitmeyen ilişkinizi sonlandırıp herşeye yeniden başlayın.
Bir de 32 yaş için yaşlandım demişsiniz, 32 yaş nedir ki daha çok çok gençsiniz. Silkelenip kendinize gelmeniz lazım sadece.

evet cok kavga ediyoruz ve kavga ederken beni asagilamak icin bir cok sey söylüyor özgüvenim yerle bir oluyor bir süre sonra gercekten öylemiyim acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…