ben bittim

evet cok kavga ediyoruz ve kavga ederken beni asagilamak icin bir cok sey söylüyor özgüvenim yerle bir oluyor bir süre sonra gercekten öylemiyim acaba diyorum
Tabiki degilsindir sen kendini tanimiyor musun sakinnnn boyle insanlar kan emicidir insani kendinden suphe ettirir ki ettirmeyi de basarmis beyefendi ..ay sinir oldum. O seni asagiliyorsa altta kalma,sessiz bulup ustune varmasin. Stres topu degilsin.

Calismiyorum belki calissam yeni insanlar falan tanirim özgüvenim yerine gelir ama iste yabanci ülkenin de bu zorluklari var ne yapabilirim nereye basvurabilirim bilmiyorum biliyorum da özgüvenim o kadar düstüki cesaret edip bir adim atamiyorum.

Yaaaa yapma amaaaaa orda imkanlar daha cok degilmi ben oyle biliyorum hem okuyup hem calisirsab kendini dinleyecek vaktin kalmaz ayrica cevre de yaparsin. Para kazanmakta cok guzel bisey. E gecimini neyle sagliyorsun pekiii ben senin yerinde olsam is bulmaya çalışırım. Vee maddiyat varsa spora giderim ya da bir kursta olur kafa dağıtma amaçlı yaniii

Tabiki degilsindir sen kendini tanimiyor musun sakinnnn boyle insanlar kan emicidir insani kendinden suphe ettirir ki ettirmeyi de basarmis beyefendi ..ay sinir oldum. O seni asagiliyorsa altta kalma,sessiz bulup ustune varmasin. Stres topu degilsin.
ben zaten asla altta kalcak bir tip degilim cevabimi veriyorum ama mutsuz oluyorum sonunda da cünkü aradigim iliski bu degil. Her erkekte böyle degildir diyorum.

imkanlar elbette cok ama dedigim gibi ben adim atamiyorum toparlanamiyorum sacimi bile zor tariyorum o kadar bakimsiz oldum. Nafaka aldim eski esten ama bitiyor o gelecek ay. Ben mutlu bir aile istiyorum galiba ilk hedefim o. Bende böyle bir insanim aileye önem veriyorum ve belli bir yastan sonra zorlasiyor aile kurmak o yüzden gec kalmak istemiyorum ama karsimada kimse cikmiyor.

Bu sürekli erkeklere ilişkilere olan bağımlılık basliklari bu sitenin kaderi mi anlamıyorum
Neden aile kurmak istemenin neresi kötü hani 20 yasimda da degilim. Sevmek sevilmek istemenin neresi kötü ya da anne olmak istemenin, böyle insanlar görünce özenmenin nersi kötü? o bagimli dediginiz bayanlarinin gecmiserine baktiginizda bir sekilde ailede sevgi görmemislerdir bir seyler yanlis gitmistir yani gecmislerinde. O yüzden yüzeysel bir sekilde bu kadinlar neden iliski bagimlisi demeyi dogru bulmuyorum.

Ailekurmayı istemek kötü degil. Ama yalnızım mutsuzum her gece evde duvarlara bakiyorum melankolisi içine girmek doğru değil.
Aile kurmak yerine göre güzel olabilir ama hayatın tek güzel şeyi degil. Ona bu derece bagumli olmak zaten hayatı kaçırmaktan başka bir işe yaramaz
Evlensenizde mutlu olmazsınız çünkü tekmutluluğu oraya kanalize etmişsiniz. Sizd bütün mutluluğunuzu verecek bir ilişki yok .
Siz hayatınıza bakin mutlu olun , iliskiye bagimli olmak yerine kendi değerinizi bilin istediğiniz ilişki zaten gelir.
Ayrıca dünya üzerinde sağlıklı bir çocukluk geçirmiş kac kadın var saniyorsunuz ?
Heleki türkiye de ? Ama herkes ilişkiye böyle bağımlı olmuyor bu biraz tercihtir .

Yurtdısında nerdesin Melankolik? Sakın Turkıyeye donme su ankinden daha mutsuz olucaksın. Sosyal aktivitelere katıl bıraz

Ben iliski bagimliligin bir ihtiyac oldugunu düsünüyorum ve bunun belirli sebeplerden orta ya ciktigini. Kimse demiyor ben illa iliski bagimlisi olayim diye. Sevgi acligi ve kendi kendine yetememe yani özgüvensizlikten meydana geliyor olabilir.

O istese bile ben istemem sanirim cünkü sonumuzu göremiyorum ama su an hemen ayrilamiyorumda. Gecmise sünger cektim ama hayatimda güzel seyler yok beni hayata baglayacak. Kimsem yok
O istese bile ben istemem sanirim cünkü sonumuzu göremiyorum ama su an hemen ayrilamiyorumda. Gecmise sünger cektim ama hayatimda güzel seyler yok beni hayata baglayacak. Kimsem yok
Hiçbir şeyin hiçbir şeye yetmediği yerde Allah herşeye yeter. Tutunmak için bir insana ihtiyacınız yok. Önce bunu idrak etmeye çalışın. Tamam insan kendisine bir destek arıyor ama bunun için yanlış kişileri zorlamak daha da kötü sonuçlar doğurabilir. Yaşadığınız herşey başınıza imtihan icabı geldi ve geçecek. Yani ben bittim demek yerine ömrünüz yettiğince her günün sınavına yeniden tüm gücünüzle hazırlanmalısınız. Üç günlük dünya hayatı nedir, buraya mutlu olmaya değil, sınanmaya geldik

Yurtdısında nerdesin Melankolik? Sakın Turkıyeye donme su ankinden daha mutsuz olucaksın. Sosyal aktivitelere katıl bıraz
Almanya. Zaten orda daha cok mutsuz olacagimi simdiden sezinledigim icin dönmek istemiyorum. Tatile gittigimde bile toplum baskisi hemen basliyor.

Hayır ıçindeki negatif hislerle ugrasip kendi çözüm bulmak yerine bir "erkek " gelsinde beni mutlu etsin derdinde kadınlar saadece.
Ihtiyaç degil tamamen tercih

Yazdiklariniza katiliyorum ama insan zayif bir varlik kaldiramayabiliyoruz bazen.

sebeplerim beni kötü günümde desteklememesi asagiya cekmesi mesele sen bu okulu bitiremezsin ya da tartisma olunca eski esin gitmiste kurtulmus gibi sirf incitmek icin söylenen seyler.
Bence onu da eski yapın bir an evvel. Bu tip kararlar zor ama almak lazım bu kararları. Bir süre sonra mutlaka toparlanabiliyorsun

Yazdiklariniza katiliyorum ama insan zayif bir varlik kaldiramayabiliyoruz bazen.
Doğru. İşte o yüzden sürekli bu düşünceleri diri tutmak adına ilimle iştigal etmek, okumak, ilim meclislerinde bulunmak gerek. Yoksa hayatı tek başına kaldırmak zor (görünen yüzüyle)..

Bence maddi sıkıntılarını çözersin dertlerin biter. Arkadaş yurt dışında bile planlar karı koca mi yapılıyor. Tek başına takılmıyor musunuz? Üniversiteye gidiyorsun ve üni arkadaşlarında mi evli? Durumunuzu algilayisiniz çok gerçekçi gelmedi.

Almanya. Zaten orda daha cok mutsuz olacagimi simdiden sezinledigim icin dönmek istemiyorum. Tatile gittigimde bile toplum baskisi hemen basliyor.

Aynen öyle. Ben Almanya'ya bir kez gittim, Berlindeydim. Gece çok dışarı cıktım, sosyal aktivite tarzı etkinliklere katıl, kendini çok eve kapatma. Arkadaş edine edine, çevren genişlerse yeni birini tanıyabilirsin ancak. Bol şans. Viel Glück!

sebeplerim beni kötü günümde desteklememesi asagiya cekmesi mesele sen bu okulu bitiremezsin ya da tartisma olunca eski esin gitmiste kurtulmus gibi sirf incitmek icin söylenen seyler.
Ooo olmaz ondan. Ama gençsin daha 50 yaşındaki teyzeler bile ikinci baharlarını yaşıyor güle oynaya şah senin çok var depresyona yani biraz kendine güven özgüvenini yükselt gerisi kendi gelir

evet cok kavga ediyoruz ve kavga ederken beni asagilamak icin bir cok sey söylüyor özgüvenim yerle bir oluyor bir süre sonra gercekten öylemiyim acaba diyorum
Karaktersiz erkek bozuntusunun sizi sindirmesine izin vermeyin lütfen. Ne güzel yurtdışında düzeninizi kurmaya başlamışsınız. Okulunuz bitip düzgün bir işe girince daha kolay olacak emin olun. Hayatınızdaki kan emiciden acilen kurtulup önünüze bakın, rabbim yolunuzu aydınlatsın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…