ben bittim

Daha 32 yasindasiniz cok gencsiniz. Turkiyede de cok farkli degil inanin. Yalnizlik ulkeyle alakali degil. Burda da herkes esiyle bir de ustune mahalle baskisi var. Niye evlenmedin etmedin bir dunya laf. Orda egtiminizi tamamlayin ise girin. Gerisi yoluna girer. Kimseye zorunda degilsiniz unutmayin.

Iliski yolunda gitmiyorsa uzatmanin da anlami yok. Cunku giderek saygi da azalir.
Tavsiyem universiteyi bitirip sonra da ise girmeniz.
Her ayrilik aci verir ama boyle de aci cekiyorsunuz. Sadece yalniz kalmak korkusuyla mutsuz bir iliskiyi surdurmek de mantiksiz. Evren boslugu sevmezmis. Ama birinin gelmesi icin bunun da gitmesi gerekiyor. Iliskiyi bitirin. Bir sure kendinizle basbasa kalin. Cunku biten bir iliskiden sonra bir ara vermek iyidir. Kendinize gelirsiniz. Kismetiniz sizi bulur metak etmeyin. Ama bu adam hayatinizdayken degil.

Eski esin nafakasi bir daha ki ay bitiyor dediniz sonra ne ile gecineceksiniz. Buraya dönmeniz sizin için daha ruhsal çöküntü yaşatır diye düşünüyorum. Hazır üniversitenin okuyorken bitirip biran önce kariyere atilmanizi tavsiye ederim

Herkese merhaba ben artik nefes bile alacak gücü kendimde bulamiyorum. Neden hep ben diyorum. Bes sene önce eski esle evlenip yurtdisina geldim sonra siddet ve baska sebeplerden dolayi bosandik. Benim icin travmatikti uzun süre kendime gelemedim. Karararimi verip yurtdisinda yasamaya devam ettim burda üniversiteye basladim. Bir kac senedir yalniz yasiyorum ailem türkiyede sorun ne diye sorarsaniz. Hayatimda biri var ama gelecegimizi göremiyrum mutlu degilim ama ayrilamiyorumda kimsem yok burda. Kiz arkadaslarim var hepsi evli ve esleriyle plan yapiyorlar bulusamiyoruz. Üniversite dersen cok zor üstesinden zor geliyorum. Maddi durumum iyi degil. Yasim artik cok genc degil. Tekrar evlenip mutlu olmak istiyorum evlilik mutluluk degil diceksiniz ama yalnizlik cok cok zor ve cevremde herkes evli az cok iyi giden hayatlari var. Ben eve geliyorum sadece duvarlar var ve eskisi gibi kimse karsima cikmiyor tanismak icin. Yaslandim diye mi depresyondayim diye mi ya da eskisi gibi güzel mi degilim diye komplekse giriyorum. Ve icinde bulundugum iliski mutsuzum ama bagimligiyim ayrilmayida düsünemiyorum. Cok kötü durumdayim bu hayattan ne olur?
Abla biz ne yapalım hayatta hiç sevilmemişiz?

Bole seyler soyleyen birisiyle zaten bi gelecek dusunme.Evlendikten sonra daha ileri gider.32 yas cok degil bence bi yardim al zor seyler yasamissin sonrada onune bak mutlaka karsina seni seven birisi cikacaktir.Allah yardimcin olsun

Bence biran evvel okulunuzu bitirmeye bakın okulunuz bitince iş imkanınız artar maddi durumunuz düzelir. Size olumsuz yönde etkileyen aşağıya çeken birini neden yaşamınızda tutuyorsunuz. Biran evvel kendinize hobiler edinin ve kurtulun o adamdan. Evlilik ancak iyi anlaşabildiğimiz aşık olduğunuz size değer veren insanla güzel olan birşey yoksa eziyet. Bir kere tecrübede etmişsiniz. Daha sevgilinizken sizi bu kadar aşağı çeken bir adam evlenince neler yapar. Malesef sizin durumunuz çağımızın vebası sosyal medya yüzünden orada herkes evli mutlu çocuklu olduğunu göstermek için boy boy fotoğraf koyup mükemmel hayatlarını sergileyince maleaef insanlar mutlu olmanın tek yolu buymuş gibi görüyorlar. Ama inanın hayatınızda bu kadar şey yarımken evlilik doğru bir karar değil bence. Önceliğiniz eğitiminiz ve iyi bir iş olmalı. Allah bahtınızı açık etsin.

Herkese merhaba ben artik nefes bile alacak gücü kendimde bulamiyorum. Neden hep ben diyorum. Bes sene önce eski esle evlenip yurtdisina geldim sonra siddet ve baska sebeplerden dolayi bosandik. Benim icin travmatikti uzun süre kendime gelemedim. Karararimi verip yurtdisinda yasamaya devam ettim burda üniversiteye basladim. Bir kac senedir yalniz yasiyorum ailem türkiyede sorun ne diye sorarsaniz. Hayatimda biri var ama gelecegimizi göremiyrum mutlu degilim ama ayrilamiyorumda kimsem yok burda. Kiz arkadaslarim var hepsi evli ve esleriyle plan yapiyorlar bulusamiyoruz. Üniversite dersen cok zor üstesinden zor geliyorum. Maddi durumum iyi degil. Yasim artik cok genc degil. Tekrar evlenip mutlu olmak istiyorum evlilik mutluluk degil diceksiniz ama yalnizlik cok cok zor ve cevremde herkes evli az cok iyi giden hayatlari var. Ben eve geliyorum sadece duvarlar var ve eskisi gibi kimse karsima cikmiyor tanismak icin. Yaslandim diye mi depresyondayim diye mi ya da eskisi gibi güzel mi degilim diye komplekse giriyorum. Ve icinde bulundugum iliski mutsuzum ama bagimligiyim ayrilmayida düsünemiyorum. Cok kötü durumdayim bu hayattan ne olur?
Biraz korkuyorsunuz belli..haklısınız da... Kendinize sans tanıyın...Hep aynı seyler yaşanacak değil ya..Mutlu olun önyargınızı yenin

Önce güçlü ol, bir evlilikten vazgeçmiş bir insan
Gayette inanmadığı bir ilişkiden vazgeçebilir ..
önce hayatında yanlışları çıkar ki doğrular seni bulsun..
Bence Türkiye ye dönmeyi düşünme iş güç bulmak çok sıkıntılı ülke ortamı çok depresif ..
kendine İnan okulunu bitir .. hayatın neler getireceğini bilemezsin ama sen doğru adımlarla yürü geleceğine..

Bence maddi sıkıntılarını çözersin dertlerin biter. Arkadaş yurt dışında bile planlar karı koca mi yapılıyor. Tek başına takılmıyor musunuz? Üniversiteye gidiyorsun ve üni arkadaşlarında mi evli? Durumunuzu algilayisiniz çok gerçekçi gelmedi.
Hayir üniversitede de herkesin sevgilisi var ve planlar sevgiliyle yapiliyor öyle olmasa bile almanlar cok soguk bir millet arkadaslik kurmak hadi gidip sunu yapalim demek cok zor. Türkiyedeki üniversite ortami gibi kesinlikle degil. Ayrica ben 32 yasindayim ve bosanmadan dolayi bir nebze cökmüs bir insanim 18 20 yasindaki insanlarla konusacak cok az seyim oluyor.

Daha 32 yasindasiniz cok gencsiniz. Turkiyede de cok farkli degil inanin. Yalnizlik ulkeyle alakali degil. Burda da herkes esiyle bir de ustune mahalle baskisi var. Niye evlenmedin etmedin bir dunya laf. Orda egtiminizi tamamlayin ise girin. Gerisi yoluna girer. Kimseye zorunda degilsiniz unutmayin.
Zaten su an ilk hedefim egitimimim. Bitirmek icin elimden geleni yapiyorum. Geriside Allah kerim:)

Karaktersiz erkek bozuntusunun sizi sindirmesine izin vermeyin lütfen. Ne güzel yurtdışında düzeninizi kurmaya başlamışsınız. Okulunuz bitip düzgün bir işe girince daha kolay olacak emin olun. Hayatınızdaki kan emiciden acilen kurtulup önünüze bakın, rabbim yolunuzu aydınlatsın ❤
cok tesekkür ederim. Yorumunuz cok iyi geldi, gayet yapici.

Eski esin nafakasi bir daha ki ay bitiyor dediniz sonra ne ile gecineceksiniz. Buraya dönmeniz sizin için daha ruhsal çöküntü yaşatır diye düşünüyorum. Hazır üniversitenin okuyorken bitirip biran önce kariyere atilmanizi tavsiye ederim
Devlet yardimi ya da burs ayarlamaya calisiyorum. Zaten derslerimi gecersem okul 6 ay icinde bitiyor.

Hayatında sana iyi gelmeyen evlilik düşünmediğin biri varsa gerçek ruh eşinin gelmesini engellersin. Evleniyorsan onunla evlen onunla değil başkasıyla evlenmek istiyorsan ondan ayrıl.

Back
X