Ben boşanma hüznünde, o hovardalık peşinde :(

Bi karikatür vardı ilişkiden sonra ilk kadın ağlar erkek rahatlar sonra kadın rahatlar erkek pişmanlık duyar. Keşke küçük çocuğunuz bu ilişkide olmasaymis düzelir diye çocuk yapmak yanlış iğneyi size çuvaldızı başkasına batiriyorum suan. Ayaklarınız üzerinde ve dik durun 14 yil geçmiş gitti burukluk olabilir ama pişmanlık hisseden kahrolan siz olmayın.

Merhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Boşanınca böyle mi hissediliyor yoksa bana özel bir durum mu bu😕
Adam ilişkiyi ilişkinin içindeyken bitirmiş, yani 11 yıllık evliligin atıyorum 8. yılında o sizi kafasında boşamış zaten. O nedenle fiziksel durumda yaşanan degişiklik onu etkilemiyor.
(Ki bu genelde kadın davranışıdır, hazır olana kadar hicbi sey çaktırmayıp her sey istedigimiz konuma geldiginde gideriz. Duygusal dalgalanmalarla bas edebilmek icin korunma güdüsüyle yapılan bi davranıstır ama dürüstlükten yoksundur tabi, o nedenle erkegin ne oldugunu anlamadan ortada kalmasıyla sonuclanır. )

Size gelince 11 yıllık evlilik bitmiş ama sizin kafanızda ilişki henüz bitmemiş. O nedenle üzgün, mutsuz, terk edilmiş, aldatılmış hissediyorsunuz hala. (Ki bu da genelde erkek davranışıdır, boşandıkları eşlerinin üstünde otorite ve güc sahibi olmak isterler, kadının hala onu sevmesi ve sayması gerektigine inanırlar, hürmet beklerler, üzülsün perisan olsun isterler. Cünkü onların kafasında iliski bitmemistir. Ki bu yanılsama testosteron, egitimsizlik, eq ve iq eksikligi ile birlesince epey tehlikeli bi hal alır. )

Sizde biraz roller degismis ama icinde buludngunuz hüzün bi yanılgıdan ibaret. Zamanla gerceklige dönersiniz. Bu surecte yıpranmamak adına amacsız sorular sormaktan ve adamın hayatını takip edip cıkarımlar yapmaktan kacının.

Son düzenleme:
Merhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
sen kesınlıkle acını yasa canım benım yasa ınsansın ve bunu sonuna kadar yasa cunku gun gelecek senın acın hafıfleyecek onun acısı baslıycak okudugum kısısel gelısım kıtaplarında dıyorkı erkek lerın acı sı bosandıktan sonra yukarı yonludur kadınların acısı ıse asagı yonludur yanı erkekler zaman gectıkce acılarını yasarlarmıs bende bosanma kararı vermıs ve mahkeme gununu beklıyen bırıyım acıyo tabıkıde kanayan bı yara var ve onun keyfı yerınde ama er gec allahın adaletı ne ınanıyorum kafasına dank edecek ben o zaman cok daha guclu olucam.senın eskı eş kısısıne de dank edecek ama sen cok ıyı olucaksın.

işte çocuklu bir boşanmada aklıma gelen ilk soru

sen adamın çocukları için perişan ol adam yiyip içip keyfini gününü gün etsin ,

ohh ne ala memleket

Bi karikatür vardı ilişkiden sonra ilk kadın ağlar erkek rahatlar sonra kadın rahatlar erkek pişmanlık duyar. Keşke küçük çocuğunuz bu ilişkide olmasaymis düzelir diye çocuk yapmak yanlış iğneyi size çuvaldızı başkasına batiriyorum suan. Ayaklarınız üzerinde ve dik durun 14 yil geçmiş gitti burukluk olabilir ama pişmanlık hisseden kahrolan siz olmayın.
Tam düzeldi herşey rayına oturdu demişken hamile kalmamdan sonra yeniden basa sardık yoksa evliliği düzeltmek için cocuk yapmadım, ama şükürler olsun oğlum da kızım da iyiki varlar.

Boşanmadım ama hissettikleriniz çok normal geliyor..

Siz daha durun biraz zaman geçsin ayyaş ayyaş dolaşıp bir de anakartı yakınca görün onun sefaletini..

Siz çocuklarınızla düzen oturtmuş huzura ermişken onun çöküşü başlayacak. Ki bu sizi hiç ilgilendirmesin..

Boşuna demiyorlar erkeği varlık, kadını yokluk belli eder diye..

Adam ilişkiyi ilişkinin içindeyken bitirmiş, yani 11 yıllık evliligin atıyorum 8. yılında o sizi kafasında boşamış zaten. O nedenle fiziksel durumda yaşanan degişiklik onu etkilemiyor.
(Ki bu genelde kadın davranışıdır, hazır olana kadar hicbi sey çaktırmayıp her sey istedigimiz konuma geldiginde gideriz. Duygusal dalgalanmalarla bas edebilmek icin korunma güdüsüyle yapılan bi davranıstır ama dürüstlükten yoksundur tabi, o nedenle erkegin ne oldugunu anlamadan ortada kalmasıyla sonuclanır. )

Size gelince 11 yıllık evlilik bitmiş ama sizin kafanızda ilişki henüz bitmemiş. O nedenle üzgün, mutsuz, terk edilmiş, aldatılmış hissediyorsunuz hala. (Ki bu da genelde erkek davranışıdır, boşandıkları eşlerinin üstünde otorite ve güc sahibi olmak isterler, kadının hala onu sevmesi ve sayması gerektigine inanırlar, hürmet beklerler, üzülsün perisan olsun isterler. Cünkü onların kafasında iliski bitmemistir. Ki bu yanılsama testosteron, egitimsizlik, eq ve iq eksikligi ile birlesince epey tehlikeli bi hal alır. )

Sizde biraz roller degismis ama icinde buludngunuz hüzün bi yanılgıdan ibaret. Zamanla gerceklige dönersiniz. Bu surecte yıpranmamak adına amacsız sorular sormaktan ve adamın hayatını takip edip cıkarımlar yapmaktan kacının.
Ben her iki rolu de oynamısım sanırım, ben de gerekli zamanı kollayıp davamı actım, evimi tuttum,davamı açtım çocukların ve benim kişisel eşyalarımı aldım ve cıktım ama o beni silahla mı kovalamadı, tehdit mi etmedi, bak şimdi düşündükçe kinlenmeye basladım

Cok güzel ifade etmişsiniz iki konumu da elinize sağlık

Eşin hayat sınavını verememiş
Para onu bozmuş
Nasıl yükseldiyse öyle çakılır yere birgün
Bugünki gibi kalmayacak işleri kötüye gidecek yıllar geçecek yaşlanacak belki hastalanacak o zaman şimdi takıldıklarından 1 tanesi bile yüzüne bakmayacak belki o zaman kapını tıklatır yüzsüzce sende defol seni o tek geceliklerin kurtarsın şimdi dersin.
Hani çok sevdiğin ama artık sana olmayan pantolonunu yıllarca dolabında tutarsın birgün eh boşuna yer kaplıyor başka birine vereyim dersin verince de bi hüzünlenirsin ya öyle birşey işte
İşe yaramayan birşeyin verdiği o alışkanlık hissi sadece
Geçecek..

Ben her iki rolu de oynamısım sanırım, ben de gerekli zamanı kollayıp davamı actım, evimi tuttum,davamı açtım çocukların ve benim kişisel eşyalarımı aldım ve cıktım ama o beni silahla mı kovalamadı, tehdit mi etmedi, bak şimdi düşündükçe kinlenmeye basladım
O da iki rolü de oynamış belli ki. Bi yandan sizi gözden cıkarmıs ama bi yandan da bitmeyen bi seyler varmıs ancak bitmeyen seyler saygı - sevgi degilmiş ne yazık ki.

İlk yorumumda belirttigim gibi hiçbir kadın dilerim ki aşırı doz testosteron etkisinde, cehalet, duygusal zekadan ve mantıktan yoksun, vicdansız bi adamın eline düşmesin. Onların iliskilerde kendilerine bictikleri rollerin cok tehlikeli sonucları olabiliyor, toplumsal yapımız, yasalarımız, hayata bakıs acımız da kadını korumuyo malesef.

Başınızdan daha beter bi sey gecmeden kurtuldugunuz icin, onunuzde güzel ve özgür günler oldugu icin, güzeller güzeli cocuklarınız icin gecmisi gecmiste bırakın, hüznü bırakın. Iyilige, mutluluga acın kendinizi.

Merhaba forum sakinleri

Allah aşkına yapma şuanda eşime mahkeme açtık avukatımla 10 yıllık evliyim 2 kızım var 2-7 yaşlarında.bırak gününü gün etsin.benimde kocamın metresi vardı 3 yıllık öğrendim ve malesef gözümün içine baka baka gizli gizli güya devam ettikçe ben yakaladım krndime kızıyorum niye bu kadar kendime eziyet ettim diye.dik dur.ben yüzüne dedim 2 tanede ben bulup göndericem yeterki düş yakamdan.
Merhaba forum sakinleri

Arkadaşım bu düşünceleri öncelikle kafandan attttt...erkek adı üstünde hiçbir zaman güvenmiyceksin.seninki rengini çoktan vermiş o adam düzelmez sende kahrından ölürsün o adamla.bırak ya kendi bedenine ruhuna saygın olsun.git psikıytra destek al anlat içini dök dışarı vur kendini sosyal aktiviteler yap.kafanı o hayırsız adama verme lütfen.bak bende 10 yıllık evliyim daha önce forumda açtım ne yapıyım diye içimi döktüm inanki şimdi o yazanları o yorumları anlıyorum ne kadar doğruymuş diye.boşuna krndimi helak etmişim.bu hafta mahkeme açtık avukatımla.2 çocuğum var 3 ve 6 yaşlarında.bi sen değilsinki.benim kocamda metresi var ve beni uyutmuş 3 sene.ve öğrendim gözümün içine baka baka devam etti gizli saklı sürdürmeye çalıştı her defasında yakaladım çocuklarım için mücadele verdim şimdi o günlerime üzülüyorum çocuklar bile perişan oluyolar evdeki gerginlikten.boşa düşünme bile.oadamdan insan olmaz kendini dertten öldürme.benimki anlaşmalı bi prüz çıkarmassa müsvette biticek inş ve bitmesi için dua ediyorum.vazgeçmiyorsa bırakıcaksın gitsin.senin varlığın ona bi engel değil sen olsanda yapıcak olmasanda onun yüzünün astarı yırtılmış artık sana karşı saygı kalmamışki.yeniden olcağınımı düşünüyosun.valla hiç melankolik hallerde takılmıyorum hatta kendine gelicem beni aşaladı ben sabrettikçe beklesikçe değerim kalmadı beklemek insanı dahada değersizleştiriyor.başı dik kadın herzaman onurlu gururlu dimdik durucaksın.bırak ne gali varsa görsün bigün biyerde sızar ölür.onumu bekliyceksin.kusura bakma biraz ağır konuştum ama o bi tarafının keyfinde sende otur üzül.adamın umrunda değil.bi kadınlar malesef çok duygusalız erkekler böyle değil.brnim kocamda utanmaz metresiyle evlenicekmiş.evlensin çünkü ona benim gibi namuslu değil kendi gibi namussuz yakışır.yuva üstüne yuva kurulmaz merak etme çocuklarının senin ahın boyunlarında ödüycekler.

Nasihatlerınız için tesekkur ederim,psiokologa gidiyorum şükür, bağımlı kişilik yapımdan dolayı ve kopmamın zor oldugunu soyledi psıkologum, tüm gencliğim herşeyim tüm ilklerim onunlaydı hatırlatıcı cok sey var,herşeyin ilacı zamanmıs.

Merhaba forum sakinleri
Ah biz duygusal zavallı kadınlar... Boşverin yaşasın öyle günün birinde öyle pişman olacak ki içten içe yanacak siz de insallah doğru düzgün birini bulup mutlu bir hayat süreceksiniz.

Kadınlar ilk 3 ay ayrılık acısı çekiyor sonra üzüntüsü hafifliyor ,unutuyor. Erkekler ilk 3 ay vur patlasın çal oynasın yaşıyor iyi ki ayrılmışım ,boşanmışım diyor, erkek arkadaşlarıyla eğlenceden eğlenceye koşuyor ancak 3 ay sonra kafasına dank ediyor. Dikkat edin ayrılığın ilk zamanları kadın sürekli bir umut haber bekler erkekten , erkekten ses seda çıkmaz. Tam kadın umudu keser hayatına devam eder , erkek aylar sonra birden ortaya çıkar.

Boşandığı için hiç üzülmedi demek ki beni hiç sevmemiş önemsememiş diye düşünüp üzülmeyin. Bunun sizle alakası yok yapıları böyle.
Ben 10 aydir baba evindeyim eskisi gibi kalmiyor ama hâlâ onu arastiriyorum :( bende mi abeslik var acaba

Nasihatlerınız için tesekkur ederim,psiokologa gidiyorum şükür, bağımlı kişilik yapımdan dolayı ve kopmamın zor oldugunu soyledi psıkologum, tüm gencliğim herşeyim tüm ilklerim onunlaydı hatırlatıcı cok sey var,herşeyin ilacı zamanmıs.
bende 7 ay once boşandım sizden farkim cocuk yoktu görüşmüyorum dolayısıyla ama hissettiklerinizi anliyorum ilk 6 ay gercekten zor geçiyor ben konuşmadım bile yakın çevremle şimdi rahatlıkla konuşabiliyorum yeri gelince acı çekmeden.
bağımlı kişilik bende de var ve eşim de benim ilklerimdendi anlıyorum sizi ama geçiyor bunu bilin.

geçiyor derken yaşadıklarınızı unutmuyorsunuz ama duygusal etkileri geçiyor zaten unutmayın ki ayni hatalari yapmayin ayni türde insanlari cekmeyin yaşamınıza.

Herkesin duygusu kendine siz kendinizi düşünün ve hatta takibi de bırakın artık eski.. ilişkisi de olacak belki yine evlenecek sizde öyle

Back
X