ben böyle aşkın ızdırabını....

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.438
3.149
373
bendemı problem var dıyorum ama yok göremıyorum,bunalıyorum daralıyorum delırcem dıye korkuyorum
tahammul sınırım son noktada patlamaya hazır bomba gıbıyım ve neden..hepsi onun yüzünden..
mayısa düğünüm var ama süreklı sorguluyorum ben ne yapıyorum evlenılırmı bununla dıye..
okadar dolu ve okadar hırslı öfkelı nefret doluyumkı şuan anlatamam,sorunlu bı ınsan halıne geldım resmen..
içimi dökmem lazım anlatmam lazım ona anlatamıyorum derdımı size anlatayım..
benım nişanlım süreklı benı elestrıyo,o benı tenkıt ettıgı için trip yapınca daha cok delırıyo
dün aksam yaptıgım bişeyi anlattım,geçen hafta tvde bi siprariş hattı gördüm ve gece 1 olmasına ragmen aradım ayakkabı sıparısı verdım onların bana dönüşü 3 oldu şaşırdım komık bı olaydı benım ayılamamam falan.dün akşam gülelım dıye nişanlıma anlattım vay efendım gece 1de çagrı merkezımı aranırmıs akıllı bırı düşünür gündüz ararmış vs vs..ya dedım nıye elestırıyosun benı sende neyı dogru yapıyosunkı dedı.bozuldum o ara spor salonundaydık konuşuyo konuşuyo söylenıyo söylenıyo daraldımbunaldım ıyıce.sonra hiç konuşmadan geldık arabada..
gelınce aradım ınsan gıbı konusalım dıye,dıyorum nıye böyle yapıyosun nıye bneı dınlemıyosun eleştırıyosun bak 4 ay sonra dugunumuz var odaklanamıyorum hiçbişeye o ara sigara yaktım,dedı sıgaramı yaktın sen onu söndürünce ara benı ya dınlesene benı ne alakası var dedım söndürünce ara dedı çatt diye kapattı tlfnu delırdım oturdum agladımm agladımmm 10 dk gectı aradım yıne ama aglıyorum feryad edıyorum yıne,bu seferde nıye aglıyosun aglama bagırma bak evdekıler duycam onların yuzune bakamıycam gıt banyoya elını yuzunu yıka git onların yanında bıraz otur sakınleş gel dedı hayır dedım konuşcam gidemem şimdi konuş dedım bak kapatma dedım dınle benı falan fılan derkenn çatt dıye yıne kapattı bende o sinirle aldım tlfnu duvardan duvara vurdum paramparça ettim.sonra annemın tlfnundan aradım dedım o tlfnu parçaladım ben nişanı atıyorum ben agladıgım anda moralımı bukadar bozdugu halde benım yanımda olmayacak bı adamla yapamam ben falan,oda alttan almadı gitmek ıstıyosan gıt en ufacık kavgada ayrılıkla tehdıt edıyosun benı dıye çıkıştı,sonra sen nasıl telefonu atıp kırarsın hastamısın sen.bukadar aglamaların feryatların telefon kırmaların ruh hastalarının yapacagı şeyler ruh hastasısın kontrol edemıyosun kendını dedı,tartısmalar devam ettı artık benım takatim kesildi zaten yattık uyuduk,benım tlfn yok tabı,sabah işe geldım baktım burda kendı tlfnunu getırmıs bana öptü ya aşkım sen cok alemsın cocuk gıbı aglıyosun ortada bişey yok telefon kırmalar falan güldü şebeklık yaptı öglen gelım yemek ısmarlıyım sana dedı gitti.
öğlen geldı benım kırdıgım tlfnun aynısını alıp gelmış ben hiç tepkı vermedım tşkkurde etmedım aldım kartımı falan taktım yemek yedık,sonra hiçbişeyden memnun olmuyosun kronk mutsuzluk var sende bılmem ne falan dıye bıdaha cemkırdı.sonra yemek arası bitti biraz toparlandık öperek ugurladı benı işe bu arada patlattım kafasına bikaç tane içimde birikim var çünkü sakınleşemıyorum.
gelınce aradım benım içimdekı stress sıkıntı ve öfke neolacak dedım kıme dökücem ben içimi,akşam geleyım bana dök söz senı dınlıycem hep sen konuscan dedı.
sonra ben bıdaha msj attım az önce,bana tüm yaptıkların ve yaşattıkların için yalvcarıp özür dileyeceksın akşam dedım okey dıye cvp döndü..
çok uzun oldu bılıyorum ama detay vereyım olayı tam net görün istedim ben kendımı nasıl ciddiye aldırıcam bu adama karşı,benı umursayıp önemseyıp nezaman onun eşi oldugumu anlayacak.konu onun bana yaptıgı bi gıcıklıksa öfkemı kontrol edemıyorum cok tahammulsuzum.
dışardan bakıldıgında da ınanılmaz centilmen kıbar bana düşkün bi imajı var ama ben cok mutsuz hıssedıyorum kendımı.çokmu abartıyorum acaba yada benmı cok ciddiye alıyorumm herşeyii

özür dilemis zaten ,en son attiginiz mesaj neyin nesi ? telefon almis getirmis yemek ismarlamis, seni dinlicem soz veriyorum anlt vs vs demis.
ki ben adamda bir suc goremedim. Hakli saat 1de ne isiniz var yani ayakkabi sparisiyle , gece 3de onlarin sizi aramasi falan ? Garip..
Sigara icmenizi isdemiyor belki o yuzden sondurdukten sonra ara demistir.
bende sezdim ki hic birseyden mutlu olamama gibi bir durumunuz var bence,nisanlinizin soyledigi dogru.
ne diyelim allah sabir versin ona.

özür dilemis zaten ,en son attiginiz mesaj neyin nesi ? telefon almis getirmis yemek ismarlamis, seni dinlicem soz veriyorum anlt vs vs demis.
ki ben adamda bir suc goremedim. Hakli saat 1de ne isiniz var yani ayakkabi sparisiyle , gece 3de onlarin sizi aramasi falan ? Garip..
Sigara icmenizi isdemiyor belki o yuzden sondurdukten sonra ara demistir.
bende sezdim ki hic birseyden mutlu olamama gibi bir durumunuz var bence,nisanlinizin soyledigi dogru.
ne diyelim allah sabir versin ona.

normal zamanda sorun yok,ama bi konuda tartışalım dinlemek yok adamda sürekli eleştırı.
sen sevgılınle problem yaşadıgında yada tartıstıgında sinirlendigin yada kırıldıgın konuyu anlatmak ıstemezmısın
bak hayatım bana bunu bunu yapma dedıgınde ama sende bana bunu bunu yapıyosun sen asıl bunlar için özür dile diye karsılık verırse,senın tum kırgınlık ve kızgınlıkların içinde kalırsa,derdını anlatamazsan,bu senı mutsuz etmezmı
anlaşılmamak,dinlenmemek ve umursanmamak..

dugun stresıne erken gırmıssınız...
Nısanlınızda da hata var ama...buyutulecek şeyler degıl bence,eger sevıyorsanız fazlada uzatmayın derım...

normal zamanda sorun yok,ama bi konuda tartışalım dinlemek yok adamda sürekli eleştırı.
sen sevgılınle problem yaşadıgında yada tartıstıgında sinirlendigin yada kırıldıgın konuyu anlatmak ıstemezmısın
bak hayatım bana bunu bunu yapma dedıgınde ama sende bana bunu bunu yapıyosun sen asıl bunlar için özür dile diye karsılık verırse,senın tum kırgınlık ve kızgınlıkların içinde kalırsa,derdını anlatamazsan,bu senı mutsuz etmezmı
anlaşılmamak,dinlenmemek ve umursanmamak..

peki bunlari aynen boyle onla konustunmu ? konustuysan cevabi ne ?
eger konustugun halde boyleyse,iliskimi gozden gecirmem gerek de,her erkek korkar bu cumleden.
belki ondan sonra hatalarinin farkina varir.
ilk mesajinizda sizi haksiz buldugum yonleriniz oldu,kirdiysam ozur dilerim

sen biraz abartmışsın canım...
biraz sakin ol ilişkinizi yıpratma...
nişanlında sürekli seni eleştirmekle hata yapıyo

bakıyorum olaylar basit...ama sürekli eleştiri(kırıcı olanlardan), umursamaz tavırlar, sorun çözmeye teşebbüs etmeme vs gibi durumlar artık birikip patlama noktasına gelmiş gibi görünüyor. böylece en ufak olay bile büyümeye başlamış çünkü karşılaşılan tavır hep aynı, bıkkınlık yaratmış. öfke kontrolü de kaybedilmiş.
çözümsüz değil, çok ciddi bir durum da değil diye düşünüyorum.karşılıklı konuşabilmeniz ve bunu alışkanlık haline getirmeniz yeterli...

bendemı problem var dıyorum ama yok göremıyorum,bunalıyorum daralıyorum delırcem dıye korkuyorum
tahammul sınırım son noktada patlamaya hazır bomba gıbıyım ve neden..hepsi onun yüzünden..
mayısa düğünüm var ama süreklı sorguluyorum ben ne yapıyorum evlenılırmı bununla dıye..
okadar dolu ve okadar hırslı öfkelı nefret doluyumkı şuan anlatamam,sorunlu bı ınsan halıne geldım resmen..
içimi dökmem lazım anlatmam lazım ona anlatamıyorum derdımı size anlatayım..
benım nişanlım süreklı benı elestrıyo,o benı tenkıt ettıgı için trip yapınca daha cok delırıyo
dün aksam yaptıgım bişeyi anlattım,geçen hafta tvde bi siprariş hattı gördüm ve gece 1 olmasına ragmen aradım ayakkabı sıparısı verdım onların bana dönüşü 3 oldu şaşırdım komık bı olaydı benım ayılamamam falan.dün akşam gülelım dıye nişanlıma anlattım vay efendım gece 1de çagrı merkezımı aranırmıs akıllı bırı düşünür gündüz ararmış vs vs..ya dedım nıye elestırıyosun benı sende neyı dogru yapıyosunkı dedı.bozuldum o ara spor salonundaydık konuşuyo konuşuyo söylenıyo söylenıyo daraldımbunaldım ıyıce.sonra hiç konuşmadan geldık arabada..
gelınce aradım ınsan gıbı konusalım dıye,dıyorum nıye böyle yapıyosun nıye bneı dınlemıyosun eleştırıyosun bak 4 ay sonra dugunumuz var odaklanamıyorum hiçbişeye o ara sigara yaktım,dedı sıgaramı yaktın sen onu söndürünce ara benı ya dınlesene benı ne alakası var dedım söndürünce ara dedı çatt diye kapattı tlfnu delırdım oturdum agladımm agladımmm 10 dk gectı aradım yıne ama aglıyorum feryad edıyorum yıne,bu seferde nıye aglıyosun aglama bagırma bak evdekıler duycam onların yuzune bakamıycam gıt banyoya elını yuzunu yıka git onların yanında bıraz otur sakınleş gel dedı hayır dedım konuşcam gidemem şimdi konuş dedım bak kapatma dedım dınle benı falan fılan derkenn çatt dıye yıne kapattı bende o sinirle aldım tlfnu duvardan duvara vurdum paramparça ettim.sonra annemın tlfnundan aradım dedım o tlfnu parçaladım ben nişanı atıyorum ben agladıgım anda moralımı bukadar bozdugu halde benım yanımda olmayacak bı adamla yapamam ben falan,oda alttan almadı gitmek ıstıyosan gıt en ufacık kavgada ayrılıkla tehdıt edıyosun benı dıye çıkıştı,sonra sen nasıl telefonu atıp kırarsın hastamısın sen.bukadar aglamaların feryatların telefon kırmaların ruh hastalarının yapacagı şeyler ruh hastasısın kontrol edemıyosun kendını dedı,tartısmalar devam ettı artık benım takatim kesildi zaten yattık uyuduk,benım tlfn yok tabı,sabah işe geldım baktım burda kendı tlfnunu getırmıs bana öptü ya aşkım sen cok alemsın cocuk gıbı aglıyosun ortada bişey yok telefon kırmalar falan güldü şebeklık yaptı öglen gelım yemek ısmarlıyım sana dedı gitti.
öğlen geldı benım kırdıgım tlfnun aynısını alıp gelmış ben hiç tepkı vermedım tşkkurde etmedım aldım kartımı falan taktım yemek yedık,sonra hiçbişeyden memnun olmuyosun kronk mutsuzluk var sende bılmem ne falan dıye bıdaha cemkırdı.sonra yemek arası bitti biraz toparlandık öperek ugurladı benı işe bu arada patlattım kafasına bikaç tane içimde birikim var çünkü sakınleşemıyorum.
gelınce aradım benım içimdekı stress sıkıntı ve öfke neolacak dedım kıme dökücem ben içimi,akşam geleyım bana dök söz senı dınlıycem hep sen konuscan dedı.
sonra ben bıdaha msj attım az önce,bana tüm yaptıkların ve yaşattıkların için yalvcarıp özür dileyeceksın akşam dedım okey dıye cvp döndü..
çok uzun oldu bılıyorum ama detay vereyım olayı tam net görün istedim ben kendımı nasıl ciddiye aldırıcam bu adama karşı,benı umursayıp önemseyıp nezaman onun eşi oldugumu anlayacak.konu onun bana yaptıgı bi gıcıklıksa öfkemı kontrol edemıyorum cok tahammulsuzum.
dışardan bakıldıgında da ınanılmaz centilmen kıbar bana düşkün bi imajı var ama ben cok mutsuz hıssedıyorum kendımı.çokmu abartıyorum acaba yada benmı cok ciddiye alıyorumm herşeyii

Ciddiye aldırmaktan ziyade tedavi olmanızı öneririm, şamar oğlanına cevirmişsiniz cocugu

dugun stresıne erken gırmıssınız...
Nısanlınızda da hata var ama...buyutulecek şeyler degıl bence,eger sevıyorsanız fazlada uzatmayın derım...
ortada büyük bi sorunumuz yok zaten,sorun olmadıgı halde benım bukadar üzerıme geldıgı için bukadar çok tepkı verıyorum belkıde

peki bunlari aynen boyle onla konustunmu ? konustuysan cevabi ne ?
eger konustugun halde boyleyse,iliskimi gozden gecirmem gerek de,her erkek korkar bu cumleden.
belki ondan sonra hatalarinin farkina varir.
ilk mesajinizda sizi haksiz buldugum yonleriniz oldu,kirdiysam ozur dilerim
yok kırılmadım tabıkı hatalarım var bneımde,sormuşsunuz ya bunları aynen bu şekılde onada söyledınızmı dıye,işte sorun bu zaten ben cümleye başlayamıyorum yıne o konuşuyo sen şöyle yapıyosun böyle yapıyosun mutlu olmuyosun ama bak bı dınle anlatayım derdımı dıyorum konuş diyo ılk cumlemın sonunda ama sende şöylesın böylesın deyınce ben artık patlıyorum başlıyorum bağırıp çagırmaya bu seferde bagırmaların evde duyulacak sus yoksa tlfnu kapatırım deyıp çatt dıye kapatıyo ee bende evlıya degılım sabırda biyere kadar..
sen biraz abartmışsın canım...
biraz sakin ol ilişkinizi yıpratma...
nişanlında sürekli seni eleştirmekle hata yapıyo

benı okadar çileden çıkarıyokı kendıme yakıştıramadıgım hayal bile edemeyecegım şeylerı yapıyorum tlfn kırmak gibi mesela..
ama gerçekten tartışma kriz anında karşı tarafa kendını ıfade edememek,hatalarını söyleyememek inanılmaz yıpratıcı bi durum içinde kalıyo herşey insanın ve en kötüsüde ciddiye alınmamak.kendınce yenı telefon alarak gönlümü alıyo ama benım ıstedıgım bu degıl ben dınlenmek anlaşılmak cıddıye alınmak ıstıyorum

Ben hiç katlanamam sürekli tenkit edilmeye bilmiyorum pek hoş değil bence seni sevmiş madem olduğu gibi kabul etsin. Olayın her yerinde acayip abartılmış sözlerini farkettim nişanlının " ruh hastasısın sen" "kronik mutsuzluk var sende" vs vs .. üzgünüm ama bu sözleri normal insana bile söylesen bir süre sonra zaten öyle olur kronik mutsuz da olur ruh hastası da olur.. Sen de bu sözleri kaldıramamışsın sanırım tüm bu sözler sende öfke birikimi yapmış patlamışsın.bence onunla konuşman gereken konu bu ona söyle "bak bunları bunları her söylediğinde öfkem artıyor olmadık şekilde hırsımı çıkarıyorum bana karşı biraz daha özenli konuşmanı istiyorum " diye ya da başka şekilde sen daha iyi bilirsin ..konuş onunla. Tabi ki sen de daha sakin olabilrdin ama bunu şimdiden halletmezsen bu tarz kavgalarınız daha sık olur ve kaçınılmaz son Allah korusun..

ortada buyutulecek bır mesele yok gıbı gorunuyor .nısanlınız ozur dıleyıp gonlunuzu almıs.
cok buyutmeyın derım ama,anladıgım kadarıyla streslı bır donemdesınız
nısanlınızın sızı dınlemıyor olması ,sınır kırızı gecırtıp telefonu kırmanıza ruh hastasımısın dıye sızı elestırmesı ,sanırım sızı ıyıce yıprattı.
haksızda degılsınız aslında.kadınlar hassastır ama sınırlendıklerınde erkeklerden daha ofkelı fevrı cıkısları olabılır .cunku kadınlar herrseyı daha derın yasar.
sız o anda konusmak istemıssınız o'nun yanında oldugunu hıssetmek ıstemıssınız .ama nısanlınız sızı anlamamıs .
sonra da telefon kırınca da sen ruh hastasımısın oluyor .
bu erkek mılletı kadınları cıldırtıp cıldırtıp ,sonrada hastamısın sen demıyorlar mı uyuz oluyorum valla.
sankı senden oncekı hayatımda sureklı telefon kırıyordum .
hobı gıbı canım sıkıldıkca atıyorum duvara sankı:1:

aslında ciddiye alınmak veya saygı görmenın bana saygı duy yoksa şöyle böyle yaparım gibi tehdıtlerle,aglayıp zırlamalarla,tripler atıp mutsuzlugunu göstermekle olmayacagını bılıyorum.güçlü bi bayanın neler yapabılecegınıde bılıyorum,ama sürekli tartışmaktan laçkalaşan sinirlerim yüzünden şuan ne yapacagımı ve nasıl davranmam gerektıgını kestıremıyorum.
hiçbişey yokmuş gibi davranıp mutlu gözüksem içimde biriken bi kin var ve bi yerde illakı karşımıza çıkar
sessız kalıp tepkımı göstersem bu konuda eleştirilicem,şükretmıyosun hiçbişeye,somurtkansın sen şöylesın böylesın dıye
tırnaklarımı çıkarıp kavga etsem bi erkekle dişe diş kavga etmenın tek sonucu genelde yıne maglubıyet oluyo bunuda cok yaşadım..
eşi nişanlısı sevgilisi..arasında iletişim bozuklugu olan ve bunu zekasıyla aşmış bayanlar aklınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım..

Ben hiç katlanamam sürekli tenkit edilmeye bilmiyorum pek hoş değil bence seni sevmiş madem olduğu gibi kabul etsin. Olayın her yerinde acayip abartılmış sözlerini farkettim nişanlının " ruh hastasısın sen" "kronik mutsuzluk var sende" vs vs .. üzgünüm ama bu sözleri normal insana bile söylesen bir süre sonra zaten öyle olur kronik mutsuz da olur ruh hastası da olur.. Sen de bu sözleri kaldıramamışsın sanırım tüm bu sözler sende öfke birikimi yapmış patlamışsın.bence onunla konuşman gereken konu bu ona söyle "bak bunları bunları her söylediğinde öfkem artıyor olmadık şekilde hırsımı çıkarıyorum bana karşı biraz daha özenli konuşmanı istiyorum " diye ya da başka şekilde sen daha iyi bilirsin ..konuş onunla. Tabi ki sen de daha sakin olabilrdin ama bunu şimdiden halletmezsen bu tarz kavgalarınız daha sık olur ve kaçınılmaz son Allah korusun..

kesınlıkle katılıyorum .
''ruh hastasısın ,kronık mutsuzluk'' terımlerı nedır yaa ,boyle bır teshısı koymak o'na mı kalmıs .boyle dıye dıye adamı hasta da ederler .
bızde canlıyız sonucta;bız de sınırlenebılırz ofkelenebılırz mutsuz oldugumuz anlarımız bızımde olabılır.boyle oluyor dıye hastamı omak lazım .
gercekten cok cırkın tepkıler bunlar.

Ciddiye aldırmaktan ziyade tedavi olmanızı öneririm, şamar oğlanına cevirmişsiniz cocugu

imza...bence de..........
net görebilmenız için onun yaptıklarını ve kendı yaptıklarımı yazdım ama sanırım sizler ruh hastası denmesini,yada ciddiye alınmamayı,dinlenilmemeyi önemsenmemeyi cok normal görüyosunuz,siz buyrun öyle yaşayın ama ben yaşayamam...
benım zaten pişman oldugum tek şey son anda çığrımdan çıkıp o telefonu kırmam oldu bi nevi eline koz vermiş oldum,ama inanki gerçekten çıldırtan bişey bu dinlememesi,içinde söylemen gerkeen bişey var senın için çok önemlı ama adamın umurunda degıl ve çaaatt diye telefonu kapatabılıyor o anki çaresizliği anlatamam,yaşanması lazım,ben bile kendımden beklemedıgım şeyler yapabılıyorum o şekılde önemsenmeyince..bu ezıklık veya başka bişey degil ben gayet iyi şartlarda yaşayıp problemı olmayan biriyim ne kompleksım nede ezıklıgım var ama eş diye seçtigin insanın senı umursamaması daha önemlısı senın mutsuzlugunu gördüğü halde agladıgını duydugu halde ya bi dk ben napıyorum tamam canım dur bi sakınleş nedır sorun anlat bakayım dememesi benı delı edıyo.
ortada buyutulecek bır mesele yok gıbı gorunuyor .nısanlınız ozur dıleyıp gonlunuzu almıs.
cok buyutmeyın derım ama,anladıgım kadarıyla streslı bır donemdesınız
nısanlınızın sızı dınlemıyor olması ,sınır kırızı gecırtıp telefonu kırmanıza ruh hastasımısın dıye sızı elestırmesı ,sanırım sızı ıyıce yıprattı.
haksızda degılsınız aslında.kadınlar hassastır ama sınırlendıklerınde erkeklerden daha ofkelı fevrı cıkısları olabılır .cunku kadınlar herrseyı daha derın yasar.
sız o anda konusmak istemıssınız o'nun yanında oldugunu hıssetmek ıstemıssınız .ama nısanlınız sızı anlamamıs .
sonra da telefon kırınca da sen ruh hastasımısın oluyor .
bu erkek mılletı kadınları cıldırtıp cıldırtıp ,sonrada hastamısın sen demıyorlar mı uyuz oluyorum valla.
sankı senden oncekı hayatımda sureklı telefon kırıyordum .
hobı gıbı canım sıkıldıkca atıyorum duvara sankı:1:

itiraf edeyım bıkez daha kırmıştım ozamanda telefon almıştı..bugun aldıgı telefonu verirken al hayatım güle güle kır dedi:1:

net görebilmenız için onun yaptıklarını ve kendı yaptıklarımı yazdım ama sanırım sizler ruh hastası denmesini,yada ciddiye alınmamayı,dinlenilmemeyi önemsenmemeyi cok normal görüyosunuz,siz buyrun öyle yaşayın ama ben yaşayamam...

Hanımefendi agresifliğiniz size faydadan cok zarar getirir. Sizin yaptıklarınız basit şeyler değil, telefon kırmalar, herşey yolunda giderken ilginç ilginç msj çekmeler, istediğiniz tepki gelmeyince restler vs vs.....

Bu şekilde mi ciddiye aldıracaksınız kendinizi? Bu şekilde mi dinleteceksiniz söylediklerinizi?

Gidin terapi falan alın, tabir kaba ama davranışlarınız ruh halinizin iyi olmadığını gösteriyor; ruh hastası gibi yani.

ben butun yazılan yorumlara katılıyorum
o yuzden ben yazmayacagım uzun uzun
tribe girmeyin , sürekli aglmayı adet halıne getırmeyın agladıgınızı ona bıldırmeyın
sızde arada bozulun dıdık dıdık dıdık etmeyın bunaltmayın
sızı elestırdıgınde basaka bır zaman kotu hıssettırdıgını mutlu edemedıgını dusundugunuzu soyleyın
bu kadar degıl ama benımkıde benı elestırır bazzen gorunumumle dalga gecer guzelım ama kendımı cok asırı cırkın bakımsız berbat hıssedıyorum bır kac kez uyardım uzun zamandır olmuyor
ve uzun zamandır makyaj yapmama ragmen
ama benbendekı her ruh halı degısıklıgını ona yansıtmıyorum sakınlesmeye calısıyorum zorla dıkaktlerı uzerınıze cekmeye calısmayın
kı ne oluyor desın ve knedılıgınden ılgılensın

benım zaten pişman oldugum tek şey son anda çığrımdan çıkıp o telefonu kırmam oldu bi nevi eline koz vermiş oldum,ama inanki gerçekten çıldırtan bişey bu dinlememesi,içinde söylemen gerkeen bişey var senın için çok önemlı ama adamın umurunda degıl ve çaaatt diye telefonu kapatabılıyor o anki çaresizliği anlatamam,yaşanması lazım,ben bile kendımden beklemedıgım şeyler yapabılıyorum o şekılde önemsenmeyince..bu ezıklık veya başka bişey degil ben gayet iyi şartlarda yaşayıp problemı olmayan biriyim ne kompleksım nede ezıklıgım var ama eş diye seçtigin insanın senı umursamaması daha önemlısı senın mutsuzlugunu gördüğü halde agladıgını duydugu halde ya bi dk ben napıyorum tamam canım dur bi sakınleş nedır sorun anlat bakayım dememesi benı delı edıyo.

aynen bunları ona söylemeyi denemelisin belki de ama yüzyüze olmalı kesinlikle , araya güzel cümleler sıkıştırarak biraz da kendindeki hataların da farkında olduğunu söylerek

az önce aradım napıyosun dıye gayıt ıyı ve keyflı konusuyo ıyıyım hayatım sen nasılsın falan dıye
koşuyodum nefes nefese kaldım dedı nıye dedım alacaklılarmı kovalıyo,benım hayatta tek alacaklım var oda sensın dedı
bende evet akşam alıcam dedım(aksam benden özür diliyceksın dıye atmıstım mesajı)
güldük falan..
sonra dedımkı az önce bı arkadas yazmıstı bak dedım ben senın eşin olucam ve bana ruh hastası kronk mutsuzsun gıbı cümleler kullanman dogrumu?bunların nekadar kırcı oldugunu ve benım nekadar üzüldüğümü görmüyomusun dedım..bi insana süreklı bunu söylersen soırunu yoksa bıle sorun yaratırsın dedım
herzamnkı gıbı bak sen bana dedıgınde ben bunlara takılmıyorum ben kendımı bılıyorum cünkü,sende kendını bıl tabıkı ruh hastası degılsın sinirle söyledıgımı bılıyosun,sende gecenın 1inde niye sipariş veriyosun dedi ben buna kızarım saçma çünkü çok sacma dedı,ozaman bunu acımasızca elestırmek yerıne yaptıgın yanlıs,bıdaha tekrarlama canım gıbı tatlı sert uyarsan ne şiş yanar ne kebap dedım ben başta öyle dedım zaten ama sen sonra buyuttun büyüttün olay çıktı sonrada bana ayrılırım diyosun nişan atalım diyosun benım sigortam atıyo dedi baktım konu uzayacak neyse dedım tamam akşam konusuruz kapattım..

Back
X