• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle bir emrivaki görmedim.

Ya dediğim gibi artık ömür boyu küs kalırsınız ve bu akraba bunu herkese anlatır
anlatırsa anlatsın napalım böyle olacağı varmış demekki..

gerçek değil bence bahsettiğiniz akrabanız,gerçek olamaz böyle bi insan hayal ürünü gibi :) insan bu kadar mı bencil olur aa senin yerine ben bile sinirlendim şu an.sanki norveçi seçerken sana danıştı da sen de gel burada bir yıl sırtımdan geçin erkek arkadaşımla da aramı boz paranı da topla zengin ol git dedin.ne acayip akraban varmış
aynen öyle.ben de aynı sertlikte cevap verdim.hayır işin garip tarafı erkek arkadaşımın evindeyim adamı evden mi kovacağım?
Bu kız mazlum falan değil bb.Sana mı sormuş yazarken ?
sormadı..

BB annenle konuş, kıza kesinlikle istemediğini söyle ve annen çözsün bu işi.
annem karıştırdı ortalığı zaten..
Bu nasil bir tavirdir Kiz resmen istenmediği yerde zorla kalmaya calisiyor. Boyle bi krizi zaten tek basina yurt dişina göndermek hata. Derdi eğitim değil öyle olsaydi yurtta kalmayi da kabul ederdi.
evet ya o yatıcak eğlencek biz çalışacağız.

Aaa ergene bak ne munasebet. Ben her halukarda gelicem diyor resmen. Kendince planlar falan yapmis. Bu ne curet ya...
Var ya resmen erkek arkadaşını evden göndermeye çalışıyor. Hay yarabbim, söyledin mi sevgiline durumu ? Ay delirmek üzereyim burada, ne biçim bir durum bu :S

Annene söyledin mi?

annem ayıp oolur diyor.zaten ev sevgilimin evi çıkması falan mümkün değil kendi kendine gelin güvey oluyor

Burası sevgilimin evi, ben onun yanında kalıyorum. Adamı evden mi göndereceğim deseydin. Ne yazdın canım?

Ne cevap yazdiniz?
sen neden para harcamıyorsun ödeneğini kullanabilirsin,para biriktirmek istiyorsan neden work and travela çıkmadın,yurtdışına çıkarken bana mı güvendin?insan bildiğini bilse bile 1yıl evinde kalacağı insana 3ay bir mesaj bile atmaz mı? evimi mi seviyorsun beni mi?ev sevgilimin zaten ayrılması imkansız. yazdım.

cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..

ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...

Şokkkk!! bence cevap olarak canım yazarken sen bana sordun mu de. Ben buradan sinir oldum ya. Madem öyleydi diğer kuzen ile konuşurken neden kıyaslama yapıp yurda göre daha iyi olacağını belirtiyor? Yani sizden başka seçeneği yoksa?

nefret ederim emri vakilerden, bu birde maddi olarak külfet... bazen anneler cidden ilginç oluyor.. Birisi gelse dese eminim benim annemde hayır diyemez yazık kızcağıza der.. ama 1 yıl kısa bir zaman değil.. siz hani maddi durumumda evimde buna müsait değil annem sormadan karar vemiş diyeceksiniz başka ne denir ki bilemedim..

sen neden para harcamıyorsun ödeneğini kullanabilirsin,para biriktirmek istiyorsan neden work and travela çıkmadın,yurtdışına çıkarken bana mı güvendin?insan bildiğini bilse bile 1yıl evinde kalacağı insana 3ay bir mesaj bile atmaz mı? evimi mi seviyorsun beni mi?ev sevgilimin zaten ayrılması imkansız. yazdım.

Ne terbiyesiz, ne büyük ayıp yaptığı. Kesinlikle kabul etmeyeceksin dimi? Annene söyledin mi peki?

BB burda o kadar sinir oldum ki sanki kendi başıma gelmiş gibi. :S :@

Ayrıca Erasmus yapan Türkler kaçar birbirinden genelde, aynı evde kalmak istemezler Türkçe mi konuşacağız dil öğrenmeye geldik diye. Bu kız garipmiş.

Ne terbiyesiz, ne büyük ayıp yaptığı. Kesinlikle kabul etmeyeceksin dimi? Annene söyledin mi peki?

BB burda o kadar sinir oldum ki sanki kendi başıma gelmiş gibi. :S :mad:
etmeyeceğim tabiki de bundan sonra asla kabul etmem.zaten bana yakın olsun manevi bakımdan zorluk çekmemek değilki para biriktirmek.annem inat ediyor,ama ona da kızdım.hatta ona dhaa fazla kızdım

Kizin derdi baska canim. Okumak isteyen yurtta da kalir pansiyonda da. Hem arkadaslari olmadan nasil dil ogrenmeyi dusunuyor. Boyle akraba olacagina hic olmasin daha iyi.

Back
X