• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle bir emrivaki görmedim.

Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle ':KK57:' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
Yengeni arayıp burası arkadaşımın eviydi ben de yanına yerleştim birlikte kalıyoruz falan de bence
Olacak şey değil

öyle yapacağım aama diğer kuzenimle konuştum kuzenim aşrt koşmuş annesine yurtta kalmam diye.
Allah Allah, annesi zorla mı gönderiyormuş da şart koşmuş annesine?
Erasmus ortamının keyfidir ayrıca herkesin aynı binada kalması. Ben de hayatımda hiç ev arkadaşım olmamışken Macar kızla kaldım aylarca aynı evde. Bu ne bolluk valla, Erasmus'a giderim yurtta kalmam diye.
1 yıllığına geliyor ve evde kalmaya o kadar meraklı, ev tutsunlar madem. Size mi güvenmiş?

Hadi anneni anladık emrivakinin hasıni yapmış da
o kız da hiç mi aramaz ya
böyle böyle durum var,senin yanıni ayarladik gelecem vs.neyse işte.
Ben buna takıldim
damdan düser gibi oraya mi gelcekmiş.
Mesaj en kestirme yol bence,hem insan telefonda konusurken ik mik eder bu durumda...Msj iyidir iyi.

Allah Allah, annesi zorla mı gönderiyormuş da şart koşmuş annesine?
Erasmus ortamının keyfidir ayrıca herkesin aynı binada kalması. Ben de hayatımda hiç ev arkadaşım olmamışken Macar kızla kaldım aylarca aynı evde. Bu ne bolluk valla, Erasmus'a giderim yurtta kalmam diye.
1 yıllığına geliyor ve evde kalmaya o kadar meraklı, ev tutsunlar madem. Size mi güvenmiş?
sanırım bana güvendi,yurtta yapamazmış o..

Bu insanlar nasıl rahat ya kız nasıl kabul etmiş 1 yıl başkasının evine yerleşmeyi :KK51:
Hayır yakın kuzeni olur, birebir konuşur, breakingbad ısrar eder "valla bırakmam başka yere" diye kabul eder eyvallah.
Bu şekilde tepeden inme olmaz ki.
Ay ben sinirlendim valla oturduğum yerde.

öyle yapacağım aama diğer kuzenimle konuştum kuzenim aşrt koşmuş annesine yurtta kalmam diye.

valla ya aynı evde olmaz biliyorum boşu boşuna aramız bozulacak.

Seni ilgilendirmez ki, ister yurtta kalsın, ister evde. Seni ilgilendiren bir durum yok. Sen durumu izah edeceksin, gerisine ailesi ve kendisi karar verecek.

Annen çok ayıp etmiş, kızma ama gerçekten annene de acayip kızdım. Senin evin orası, senden habersiz, nasıl misafir kabul eder senin evine? Hakkı yok böyle bir şeye.

Hayır yakın kuzeni olur, birebir konuşur, breakingbad ısrar eder "valla bırakmam başka yere" diye kabul eder eyvallah.
Aynen :KK51:
Zaten ne zaman aileden biri yurt dışına gitse yanına yerleşmeye çalışanlar bir bir sıralanıyor

Hadi anneni anladık emrivakinin hasıni yapmış da
o kız da hiç mi aramaz ya
böyle böyle durum var,senin yanıni ayarladik gelecem vs.neyse işte.
Ben buna takıldim
damdan düser gibi oraya mi gelcekmiş.
Mesaj en kestirme yol bence,hem insan telefonda konusurken ik mik eder bu durumda...Msj iyidir iyi.
kızllar büyük ihtimalle annem bana son anda söyledi.:KK43:

Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle ':KK57:' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
Biri yurtdışındayım dedimi acıyorum ya . Oralarda yaşayan insanlar zaten zor koşullarda zar zor yaşıyorlar , birde arkadaş . Buradan bilmeyince oluvericek , kalıversin diye hayal ediyorlar , kazın ayağı öyle değil tabi . Allah kolaylık versin . Maksimum 5 gün çekebiliyorum , yurtdışı . Tatili bile .

Annenin amacı belli zaten, senle sevgilinin aynı evde olmasını engellemek
O yüzden böyle bir yol bulmuş bence
Hatta kendi bile orda kalsın diye yengene öneri sunmuş olabilir :KK51:
Cok cok fazla hemde. Sanki eline firsat gecti de bunu kullaniyor gibi. Aranizi bozmak icin kizi senin üstüne yıkıyor gibi geldi bana, bilemedim :110:
bilmiyorum ama beni delirtiyor,sınırr raddeme geliyorum yavaş yavaş..

Bence siz okulla vs görüşüp uygun bir yer bulun. Genelde okullar öğrencilere yurt ayarlıyor veya yönlendiriyor. Sonra da yengenize mesaj atıp "şu ve şurası var kalabileceği, hangisine kayıt yaptırayım" deyin direkt. Birkaç gün sizde kalır, sonra yurda yerleştirirsiniz.

Hakkatten de hic hos degil.
Ya arayip kiza acik acik soyleyin, "durumum yok, mumkun degil 1 yil misafir etmem" filan diye. Ya da arayip kizla dogrulayabilirsiniz durumu. Sonra ona baska alternatifler var mi diye sorabilirsiniz, yurt filan iste. Belki bu konusmadan sonra anlar istenmedigini. Ya da yalan soylemek var. "Benim durum vaziyet kotu, ev ariyorum, is ariyorum, bilmemne. Misafir alamam, ikimiz de heba oluruz, siz baska alternatiflere bakin" diye. Valla size sormadan dan diye evinize te yurtdislarina gelen insanlar her turlu tepkiyi ve reddedilmeyi hakeder bence. Ben olsam cildirirdim, ne munasebet yahu. Adam yerine koyun da fikrimi alin bari, sonucta benim evine geliyorsun dimi ama... Boyleleri adami deli eder.

Hakkatten de hic hos degil.
Ya arayip kiza acik acik soyleyin, "durumum yok, mumkun degil 1 yil misafir etmem" filan diye. Ya da arayip kizla dogrulayabilirsiniz durumu. Sonra ona baska alternatifler var mi diye sorabilirsiniz, yurt filan iste. Belki bu konusmadan sonra anlar istenmedigini. Ya da yalan soylemek var. "Benim durum vaziyet kotu, ev ariyorum, is ariyorum, bilmemne. Misafir alamam, ikimiz de heba oluruz, siz baska alternatiflere bakin" diye. Valla size sormadan dan diye evinize te yurtdislarina gelen insanlar her turlu tepkiyi ve reddedilmeyi hakeder bence. Ben olsam cildirirdim, ne munasebet yahu. Adam yerine koyun da fikrimi alin bari, sonucta benim evine geliyorsun dimi ama... Boyleleri adami deli eder.
Ben de şuanda diğer kuzenimle konuşuyorum delirme raddesine geldim..
Diyormuş işte ne güzel kurulu düzen var yemeğim hazı(?) olur,yurt çilesi çekmem paramı harcamam biriktiririm..Şaka gibi ya..

Back
X