• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle bir emrivaki görmedim.

Son gelişmeyi şimdi okudum, şaka gibi gerçekten.
Bu nasıl bir yüzsüzlüktür.
Ben o kızın yerinde olsam mahçup olurdum valla ya.
Giderdim yurtta misler gibi kalırdım.
Bu insanlar ne kadar arsız oldular ...

Ay kıza bak ya paragöz müsün filan demiş bir de resmen sesli güldüm gıcık oldum.Tavrını çok net koymuşsun varsın onlar düşünsün şimdi bu ne ya?!

ööyle yapacağım ama bazı sorunlar var.büyük ihtimalle bu kız uzun zamandır anneme bahsediyor annem de benim ağzımdan tamam dedi diyor,plan falan yapmamış kız.eğer şimdi annem bana söylemedi dersem sonradan vazgeçip kıvırdığımı düşünür mü?
Düşünürse düşünsün. Eğer diğer kuzeninin dediği gibi hersey hazır parada cebimde kalır modundan ise, zaten sen yanmışsın ağlayanin yok...
Bir de bence ilk konuşmayı yüz yüze yapma. Evine yurda gitmek üzere geldiğini bilmeli. Yoksa karşında ağlayacak edecek vicdanın iyice sömrülecek. Hiç gereği yok.
Birde sana tavsiyem yok ben kırıldım erasmustan vazgeciyorum gibi bir durum olursa Yalvaç yakar ikna et ay yok gel ben sevinirim de, sonra sepetle. Yoksa Ömür boyu kızın bütün basarisizliklarindan sen sorumlu olursun.

Bu yüzsüz gelse bile aynı şehre yüzüne bile bakma artık. Ben böyle arsızlık görmedim gitsin bankamatikte yatsın artık :KK53:

cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..

ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...
Oha yuh çüş! Babasına ne oluyormuş. Bu ERASMUS kayıtları bir yıl önce falan değil mi? Madem öyle bir sorsaymis.

Y a bir kere şöyle bir durum var babası yada yengen seni silerse silsin zaten bunu yaparak çokta görüşülmesi gereken insanlar olmadıkları gün gibi ortada ki ben akraba oldumu akan sular durur hesaplarınıda anlamıyorum insanın eşi kardeşi annesi babası olmadığı sürece kuzende kimmiş Allahaşkına? Bence gayet kabul etmeyeceğinizi net bir biçimde belli edin ona rağmen yüzsüzlükle gelirse hayatı zindan edin evde anlasın terbiyesiz..ayrıca yurtta sürünememde neymiş sizi bu şekilde süründürmeyi göze alabiliyor ama! 30 kuzenim var biriylede görüşmem..eşimin ailesi gayet küçük üç kuzen üç teyzeden ibaret bir tane yelloz kuzeni var kardeş gibi büyümüşler ama o da resmen evliliğimizde huzur bırakmadı onuda sildim(hemde eşim istedi direk sil diye) kayınvalide beni bu konuda hiç tasvip etmez ama huzurumu bozan beni kullanmaya çalışan akrabam bile olsa silerim net!

Mesaja bak, konuşma tarzına bak. Abooo... Sanki kabul etmek zorundaymışsın gibi bir de o azarlıyor seni. Şaka gibi. Kabul etsen bile bu kafa yapısına sahip bir insanla bir aydan fazla sorunsuz bir şekilde aynı evi paylaşamazsın ki.

3. Dünya Savaşı kokusu alıyorum!

Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle ':KK57:' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
ayyy sinir oldum mecburmusun canim. bide yurtta kalmazmis sen kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsin. Ayrica herkes biliyor sevgilinle yasadigini ben olsam arar soylerim kizi kusurabkma annem bana sormadi boyle bisey imkansiz dersin olur biter ay uyuz oldum emrivakiden nefret ederim vallaa direk soyle kiz sana yerlescek kesinnn baksana yurt begenmiyormuss elini cabuk tut

breakingbadd breakingbadd pardon canim diger sayfalari okumadan yazmistim... sonraki sayfalari heycanla sinirle cildirarak okudum yaaaaa deli oldummmm ya o kiz cok yuzsuz kesin gelirr kesin bi dille soyle gelmesin birak konusmasinlar cokda tinnnnn..... Son gelisme ne merak ettim :s

Ben de okurken 1 yıl Türkiyede okumuştum erasmusla, aslında yurtdışında yaşıyorum. Birkaç hafta kalır yanında ama erasmusla bir yere giden insan zaten aile ziyaretine gitmek istemez. Yani benim de gittiğim şehirde akrabalarım vardı ancak en son kalmak istediğim yer onların yanıydı. Sonuçta oraya bilmediğin bir yerde tek başına yaşamak, bir şeyler başarmak için gidiyosun. Bence kuzeniniz de birkaç hafta kalır, yurtlara falan başvurur veya kafa dengi arkadaşlar bulup eve çıkar. :)

Ay çok pardon, ben de sonraki sayfaları okumadan yorum yazdım. Şoktayım şu an.. yani yüzsüzlüğün bu kadarı.. pes doğrusu !
Bak canım bence kimseyi çekmek mecburiyetinde değilsin! Hele hele baştan bu kadar saygısız olan birini asla. Bırak kim alınırsa alınsın, sormadan etmeden bu kadar da olmaz. Gelsin, havaalanından al, bikaç gün kalsın sonra yurtta kalır falan tamam derim de. Kız hem suçlu hem güçlü.

Şöyle ilk günler sozde kalır sonra ev bakmasi veya yurt bulmasi konusumda destek verirsiniz. Zaten erkek arkadaşınızla özel yaşadığınız bir evde kalmak istemeyecektir. Durumu görür ama sizde kırmadan anlatirsiniz. Iletisiminizi de kopartmazsiniz.

Şöyle ilk günler sozde kalır sonra ev bakmasi veya yurt bulmasi konusumda destek verirsiniz. Zaten erkek arkadaşınızla özel yaşadığınız bir evde kalmak istemeyecektir. Durumu görür ama sizde kırmadan anlatirsiniz. Iletisiminizi de kopartmazsiniz.
koparttık artık çok geç..=)

uygun bi dille istemediğini söylemen lazım...
yengenle konuş...
1 yıl uzun zaman...
üstelik istemediğin biriyle aynı evde yaşamaktan daha çekilmez bişey olamaz...
kabul etme..
ev senin..

Back
X