• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle bir emrivaki görmedim.

bu site beni sinir hastası yapacak yarabbim....sinirlendim gece gece...

bir kere annenizin size sormadan iş yapması hata..üstüne o kuzen kılıklı da bi arayıp sorsaymış..seninle muhattap olmadan kendini yamamaya çalışmış... ayrıca hayatta yurtta kalmam diye şart koşmak ne demek yaa*> ailesi mi yalvarmış erasmusla yurtdışına git diye? eğer öyleyse ev tutsunlar bi zahmet..değilse de gelmesin madem hanımefendi... ne saçma işler yaaa...

canım sen ne yapacaksın bilio musun? anneni arayıp bana sormadan benim evime misafir kabul etmişsin... telimi kapatıyorum..hadi bakalım bulsun beni de gelsin diyeceksin... o kızı da arayıp" benim evimde kalacaksın ama bi arayıp sormadan annemle iş halletmeye çalışıosun,erasmusu yazarken bana mı güvendin?? ben müsait değilim...kabul edemem... benimle iletişime geçmeden annemle kendine ev ayarlayabildiğine göre yenisini de ayarlarsın hadi eyvallah...diyorsun...

annen uğraşsın gerisinde.... normalde böyle yapılmaz tabi ama bu olayda niyet iyi değil zaten belli canım... öyle niyete böyle muamele

Oha yuh çüş! Babasına ne oluyormuş. Bu ERASMUS kayıtları bir yıl önce falan değil mi? Madem öyle bir sorsaymis.
Oha çüş dedim sonra şöyle düşündüm ortada danışıklı dövüş var annesi akrabaları ve o kız arasında
O mesajı kız bile yazmammış olabilir çünkü erkek arkadaşın gitsin evden diyebilmek cesaret ister
Erkek arkadaşınla kalmana takmışlar akılları sıra seni kurtarıyolar

son durum nedir :) erasmusa giden herkes akraba evinde mi kalıyor okul yurtları vesaire olur onlarda kalsın. ne ayıp.

konu sahibi sinirini atti gitti :D demekki sorun cozuldu

Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle ':KK57:' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.

Geldi mi kuzeniniz? Merak ettim.

Kuzeninizde tek başına Norveç'in muhteşem refah seviyesini düşürecek potansiyel var o karakterle.

Annesi ve babası ise utanması olmayan insanlar anlaşılan, saygısızlar.

Annenizin iyiliğinizi düşünmesi kısmına da şu açıdan katılmıyorum, anneler böyle davrandıklarında kızlarının mutluluğunu değil de kendi tercihlerini ve mutluluklarını önemseyip ona göre bir şeyler dayatmaya çalışıyorlar bence. Ama tabi sizin anneniz, koyacağınız tepkiyi siz bilirsiniz.

Hiçbir koşul ve şartta, böyle bir durum kabul edilemez. Saydığınız her koşul uygun olsaydı da edilemez. Neden bir insan sevgilisiyle yaşadığı eve kuzenini 1 yıl için sokmak istesin?

Bu arkadan iş çevirerek kendi istediğini yaptırmaya çalışma olayı o kadar sinir uçlarıma dokunuyor ki.

İnsanlara karışma hakkını kendimizde akrabasıyız diye görmeye devam ettiğimiz sürece bu böyle gider.

Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle ':KK57:' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
noldu durumlarr :)

iyiymiş En Büyük KK buradan iyi fikir veren çıkar mutlaka

Back
X