• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle insandan korkarım arkadaş..

hep söylerim iyilikten maraz doğar diye:KK64: belki eltinin nasıl biri olduğunu kv görsün diye söylediniz fakat siz iyiniyetinizle kv uyarmış olsanız bile bu yaptığınız laf taşımaktır. ayıp olmuş biraz. ayrıca eltinizin size bağırmaya hakkı yok oda sizin gibi gelin herkez yerini bilsin canım. o anda eşiniz değilde kv ve kp sizi savunsaymış biz varken sana laf düşmez diye daha iyi olurmuş. yengesi sonuçta
Eltiyle çok yüz göz olmaya gerek yok bence misafir gibi gelir gidersiniz. kv nizede gittiğinizde bu konudan bahsetmeyin kapatın gitsin. ve bir daha niyet iyide olsa kötüde olsa bişey anlatmayın:KK20: bakın siz zarerlı çıkıyorsunuz

Eltimi tanısanız bu söyledikleriniz tam tersini söylersiniz ama tanıma gibi bi şansınız olmayacağına göre daha ben bişey demiyorum. Sulu götürür susuz getirir.

biraz kendini tanımaya çalışsan insanları da oldugu gibi kabul etsen

evet KV ile kötü olmayım diye eltiye bir şey demiyor ama eltinin dediklerini hemen KV ye götürüyor.arkadaş çok iyi niyetli

Elti sulu götürüp susus getiriyor,bu hanım kızda saman altından su yürütüyor ..Pek farklı değil yani ..

biraz kendini tanımaya çalışsan insanları da oldugu gibi kabul etsen
Bu yolun başında daha yaşaya yaşaya öğrenecek, yaşı da küçük galiba ki olayları anlatırken olduğu yeri görmüyor. kendini içi dışı bir diye tanımlıyor mesela. Ayna maşallah.
En güzeli etliye sütlüye karışmamak.. Herkes yesin birbirini. Kimin kimle hesabı varsa görsünler, kendini iyi göstermek dedikoduyla olsaydı mahalle kadınları rekor kırardı.

Elti sulu götürüp susus getiriyor,bu hanım kızda saman altından su yürütüyor ..Pek farklı değil yani ..

ağzımdan laf alıp KV ile aramı bozacak diyor o eltisinin ağzından aldıklarını hemen götürüyor.konu sahibi buraları iyi oku.iyi insan her yerde iyidir.KV ye yaranmaya çalışmak yerine ALLAH a yaranmaya bak

Bu yolun başında daha yaşaya yaşaya öğrenecek, yaşı da küçük galiba ki olayları anlatırken olduğu yeri görmüyor. kendini içi dışı bir diye tanımlıyor mesela. Ayna maşallah.
En güzeli etliye sütlüye karışmamak.. Herkes yesin birbirini. Kimin kimle hesabı varsa görsünler, kendini iyi göstermek dedikoduyla olsaydı mahalle kadınları rekor kırardı.

onlar hayatı ögrensin diye her şey yıkıp dökülecek desene

eltiniz ne kadar yanlış yaparsa yapsın , sizde laf taşıyarak yanlış yapmışsınz....kişi kendinden sorumludur ....

Bi konu açılsında yorumlarımı en kötü şekilde yapalım dısarda yapamadıklarımız burda yapalım diyenler çok var

ağzımdan laf alıp KV ile aramı bozacak diyor o eltisinin ağzından aldıklarını hemen götürüyor.konu sahibi buraları iyi oku.iyi insan her yerde iyidir.KV ye yaranmaya çalışmak yerine ALLAH a yaranmaya bak
sözün özü budur ....

onlar hayatı ögrensin diye her şey yıkıp dökülecek desene
tabi bazı depremler olacak burası kesin. ama bunlar da pek acemi...
ikisi de farklı sinsi davranmış. ama bence diğeri daha açık yürekli dedikodunun gideceğini bile bile demiş. ama bu iki yüzlü davranmış orada dedikoduya ortak olmaz gibi yaparak yememiş içmemiş lafı yerine götürmüş.
1. elti belki denedi bunu: güvenilirlik testi.
2. elti bilerek laf gönderdi. bu da resmen alet oldu.

Bi konu açılsında yorumlarımı en kötü şekilde yapalım dısarda yapamadıklarımız burda yapalım diyenler çok var

hııı evet mesela iki eltim var seninkiyle yarışırlar açık ara farkla bitirirler koşuyu..Ama Allah beyin vermiş dimi ücretsiz birde ben onu kullanırım mesela ,değil kv ye hiç bir Allah ın kuluna da iyi gözükmek adına o senin için böyle dedi demem...Akıllı kadın kuralları vardır bebişim ,bunlar hiçbir yerde yazmaz ama akıllıysan bilirsin ....Sor öğren ...

ikisi de farklı sinsi davranmış. ama bence diğeri daha açık yürekli dedikodunun gideceğini bile bile demiş. ama bu iki yüzlü davranmış orada dedikoduya ortak olmaz gibi yaparak yememiş içmemiş lafı yerine götürmüş.

2. şık diyorum.1. olamaz elti bunun ne olduğu çok iyi biliyordur

ipek yukardaki yorumu okudun mu ? Bize taş geldi :KK70:

Kendisi sütten çıkmış ak kaşık eltisi tüh kaka.
Burada elti konu açıp benim eltim kaynanama laf taşıyor da diyebilirdi. Hatta kaynana da konu açıp gelinlerimin ikisi birbirinden beter dedikoducu da diyebilirdi. Herkes kendince haklı olduğunu düşünürken herkes aslında çok haksız. Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı soksan az. Boşverin kızlar.

Back
X