Merhaba kızlar,
Benim sözüm olacağı zamanlar eltim sözlüydü kaynımla. Bana mesaj attı öner ailesine dikkat et babanın yanında ağzından kötü bişey kaçırmasınlar falan. Öner ailesi hitabı kelimesinde iyi bişey olduğunu hiç zannetmiyorum
Birgün eltime gitmiştik eşimle. Benim ağzımdan laf almaya çalışıyordu. İşte kaynanamlar düğünden sonra 1 bileziğimi geri aldılar. 2 gün sonra kaynanam ve görümcemin boynunda kolye gördüm falan. Torunlarına hala bişey takmadılar benim ailem şunu taktı bunu takti diye. Bekliyo ki haklarında kötü bişey diyim ama yorumsuz davrandım. Dedim bizde yeni evlendik sıkışıktırlar ondan çocuguba bişey takmamıştır. Yoksa annem torununa bişey takmadan durmaz diye falan bu böyle geçti gitti.
Bunları ben kaynanama baya bi düşündükten sonra anlattım böyle böyle haberin olsun diye..
Bayramın ilk günü görümcem bizde kalacaktı aramız iyidir. Biz sabah kaynanamla bayramlaştık. Akşamda ikinci defa gittik kayınpederimle eltim ve kaynımı görmek için. Biz onları görmeye gidiyoruz ikinci onun yaptıgına bakın ya. Nese gittik konusuyoruz kalkıcaz falan e nuray sen bu evin gelini değilmisin neden oturmuyorsun falan diye gözlerini açarak sesli konusmaya basladı. Bende cansu zaten sizin için geldik ikinci defa ne demek istiyosun gördük evimize gidicez dedim. Sonra bu baya konustu. Bende fazla cevap vermedim hani aile ortamında kotu olan ben olmım diye. Eşimde benim konusmadıgımı gorunce cansuya bagırdı. Sen benim eşime gelinliği ögretemezsin ikinizde gelinsiniz ne nuray sana ne sen nuraya bu şekilde konusamazsın falan diye. Eltim hemen velveleye verdi gitti kaynımı aradı kardeşin böyle böyle konustu bana diye eminim ki eşim 5 dediyse o 10 anlattı. Resmen 2 kardeşi birbirine düşürdü eşim çıldırmıs durumdaydı kaynanamla kayınpederim zor tuttular..
Ve sonra bayramın 3.günü gittiğimde kaynanam nuray cansu bütün dediklerini inkar etti diye resmen beni yalancı durumuna düşürdü. En çokta buna sinir oldum. Ben böyle insandan korkarım yapmadıgımı yaptı diye gösterip insanları inandırır..
Sizce nasıl davranayım eltime ?