- Konu Sahibi hayallperestt
Teşekkürler bende öyle düşünmüştüm.
istediği yoruma aaaaahanda böyle cevap veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler bende öyle düşünmüştüm.
Teşekkürler sizde dünyanın en iyi insanısınız![]()
istediği yoruma aaaaahanda böyle cevap veriyor
Sen yanlışı baştan yapmışsın.Eltin sana kayınvalidenleri kötülediği zaman,,yok torununa takar yok sıkışmıştır gibi onları savunmak yerine,bu konular beni ilgilendirmiyor kiminle sorunun varsa git ona anlat deyip eltinin ağzını kapatmalıydın.Merhaba kızlar,
Benim sözüm olacağı zamanlar eltim sözlüydü kaynımla. Bana mesaj attı öner ailesine dikkat et babanın yanında ağzından kötü bişey kaçırmasınlar falan. Öner ailesi hitabı kelimesinde iyi bişey olduğunu hiç zannetmiyorum
Birgün eltime gitmiştik eşimle. Benim ağzımdan laf almaya çalışıyordu. İşte kaynanamlar düğünden sonra 1 bileziğimi geri aldılar. 2 gün sonra kaynanam ve görümcemin boynunda kolye gördüm falan. Torunlarına hala bişey takmadılar benim ailem şunu taktı bunu takti diye. Bekliyo ki haklarında kötü bişey diyim ama yorumsuz davrandım. Dedim bizde yeni evlendik sıkışıktırlar ondan çocuguba bişey takmamıştır. Yoksa annem torununa bişey takmadan durmaz diye falan bu böyle geçti gitti.
Bunları ben kaynanama baya bi düşündükten sonra anlattım böyle böyle haberin olsun diye..
Bayramın ilk günü görümcem bizde kalacaktı aramız iyidir. Biz sabah kaynanamla bayramlaştık. Akşamda ikinci defa gittik kayınpederimle eltim ve kaynımı görmek için. Biz onları görmeye gidiyoruz ikinci onun yaptıgına bakın ya. Nese gittik konusuyoruz kalkıcaz falan e nuray sen bu evin gelini değilmisin neden oturmuyorsun falan diye gözlerini açarak sesli konusmaya basladı. Bende cansu zaten sizin için geldik ikinci defa ne demek istiyosun gördük evimize gidicez dedim. Sonra bu baya konustu. Bende fazla cevap vermedim hani aile ortamında kotu olan ben olmım diye. Eşimde benim konusmadıgımı gorunce cansuya bagırdı. Sen benim eşime gelinliği ögretemezsin ikinizde gelinsiniz ne nuray sana ne sen nuraya bu şekilde konusamazsın falan diye. Eltim hemen velveleye verdi gitti kaynımı aradı kardeşin böyle böyle konustu bana diye eminim ki eşim 5 dediyse o 10 anlattı. Resmen 2 kardeşi birbirine düşürdü eşim çıldırmıs durumdaydı kaynanamla kayınpederim zor tuttular..
Ve sonra bayramın 3.günü gittiğimde kaynanam nuray cansu bütün dediklerini inkar etti diye resmen beni yalancı durumuna düşürdü. En çokta buna sinir oldum. Ben böyle insandan korkarım yapmadıgımı yaptı diye gösterip insanları inandırır..
Sizce nasıl davranayım eltime ?
Ya siz ne kadar taktınız bana arkadaşım yorumunuz geldi geçti ikide bi merakınızdan benim konuma girip karışıyorsunuz
Sen yanlışı baştan yapmışsın.Eltin sana kayınvalidenleri kötülediği zaman,,yok torununa takar yok sıkışmıştır gibi onları savunmak yerine,bu konular beni ilgilendirmiyor kiminle sorunun varsa git ona anlat deyip eltinin ağzını kapatmalıydın.
Doğru veya yanlış,sana güvenip kayınvalidesinden dert yanan eltini ne olursa olsun gidip kayınvalidene anlatmamalıydın.Haberi olsa ne,olmasa ne.
Eltinin bayramda sana söylediği lafa karşılık biz gitmeyi uygun gördük gidiyoruz deme yeterliydi.Eşinin basit kadın laflarına karışması da hoş değil.
Herkes istediği yerden görüyo yalnız konuyu. Elti de eltiliğine bilecek ben ona nasıl bagırmıyorsam oda bana bagırmıcak durup dururken ben kalkıp eve gidiyorum diye.
Ben hatayı sende buldum bu konuda.
Tamam eltin çok ayıp etmiş ağız arayarak. Yaptığı yanlış. Ama netice de sana gelmiş sormuş. Söylediklerinde çok büyük şeyler yok. Hakaret yok, küfür yok, büyük bir olay değil söyledikleri. Eğer gerçekten çok ciddi bir durum olsaydı, o zaman kvne söyleseydin iyi yapmışsın derdim ama şu an sen kötü oldun.
O sana dert yanında, canım ikimizinde kvsi, Allah'a şükür ben memnunum halimden. Senin kırıldığın bir konu varsa kendisiyle konuş, ben sana zaten yardımcı olamam bu konuda demeliydin.
Madem konuştunuz bunları kvne anlatmayacaktın. Elbette sana inanmayacak, inansa bile, gidipte diğer geliniyle neden kavga etsin, tartışsın ki? İkisi de oğlu, ikisi de evlat. Çocukları için he deyip geçecek işte. Sen kendin kötü oldun. Buna dobralık denmez, kusura bakma. Sen zorla kendini küçük düşürmüşsün. Daha da farkında değilsin. Laf taşıyan biri gibi görülüyorsun şuan. Tamam eltinde hatalı ama onun hatası artık göze görünmeyecek bile.
Bundan sonra dikkat et de kendini zor duruma sokma bence.
Kaynanamı 6 senedir tanıyorum bişeye he diyip gececek biri değil eminim. Ve bana cansu söylediklerini inkar etti ama boşver ben onun yalancı olduğunu biliyorum zaten dedi. Zaten sadece kendi aralarında da yalan olayı oldu cansu bişey yaptı sonra kaynanam senin kızın bana böyle saygısızlık yaptı dediğinde babasına hayır ben öyle bişey yapmadım dediğinde biliyo ve biliyorum. Yorumunuz içinde teşekkürler.
Kaynanamı 6 senedir tanıyorum bişeye he diyip gececek biri değil eminim. Ve bana cansu söylediklerini inkar etti ama boşver ben onun yalancı olduğunu biliyorum zaten dedi. Yorumunuz içinde teşekkürler.
Canım tamam zaten yorumda da dedim, inansa bile diye. Ama şuan inansa bile, seni koruyacak mı onlara karşı? En basitinden madem biliyordu diğer gelinin huyunu, inkar edeceği belli, neden söyleyip seni zora soktu? Madem yalancı bu kadın, zaten inkar edecek, neden seni attı ortaya?
Sen bence bu kvye de dikkat et. Geri çek kendini. 3 gün sonra iyi olurlar, sen kalırsın böyle ortada.
Benim adımı vererek mi konustu yoksa öle direk mi söyledi onu bilmediğim için kesin bişey soyleyemicem beni ortaya attı mı atmadı mı. Ama herkese karşı dıkkat edicem özellikle eltime.
Elbette dikkat et. Diyorum ya zaten çok önemli bir şey dememiş ki sana. Bunun için kv neye dikkat edecek ki? Zaten biliyormuş huyunu. Hiç karışma, kim ne derse desin. Bu da unutulur ama bir daha kendini ortaya atarsan her şey senin başına patlar.
Ortada bu duruma gelmenize değecek birşey yok.
Eltin takı hesabına girmiş,çevremde görmüyorum ama KK'dan alıştım artık:)
Senin gidip anlatman yanlış olmuş.
Bayram ziyaretindeki sözünü de kolaylıkla savabilirdin.Neden eşinin karışmasına vardı anlayamadım.
İnsan ilişkileri hem zor hem kolaydır.Bu şekilde yokuşa sürünce dirlik düzenlik olmaz.
Benim adımı vererek mi konustu yoksa öle direk mi söyledi onu bilmediğim için kesin bişey soyleyemicem beni ortaya attı mı atmadı mı. Ama herkese karşı dıkkat edicem özellikle eltime.
bu toruna altın takma olayın üstünden zaman geçti sonuçta, görümcenin kolyesi, geri alınan bilezik vs. durduk yere kayınvalide cansu'ya böyle bir şeyi sorsa oklar kimi göstericek? doğal olarak sizi, cansu herhalde bu kadının aklına bunlar durduk yere gelmedi diye düşünecek, düşünceli olsaydı kv zaten toruna vakitlice hediye alırdı, cansu'nun size anlatıcak derdi olmazdı.
Yalan söyleme ve inkar huyunu daha önceden biliyorsanız, kvye cansunun huyunu çıtlatırdınız sadece detay vermeden onun da haberi var mı diye, bayram günü de Cansucum gelinliği birbirimizden öğrenecek değiliz, herkes kendine neyi uygun görüyorsa o. derdiniz, rahat rahat. Belermiş gözleri kalırdı öyle, siz kapıdan eşinizle çıkarken.
K.validem yalan söyleme huyunu biliyor kendi aralarında da yalan olayı oldu cansu bişey yaptı sonra kaynanam cansu bana böyle saygısızlık yaptı dediğinde babasına hayır ben öyle bişey yapmadım dediğinden biliyor
Onu anlatmaya çabalıyoruz ya işte kv cansunun yalancı olduğunu zaten biliyorsa, görümcenin kolyesi, altın vs. dediği şeyler de yalan olabilir. Ama bunu kayınvalidenize sizin söylemenizin hiç bir getirisi yok. Bu günden sonra da olmayacak. Eltinizle merhaba, merhabaya düşürürsünüz sohbeti. Kv veya bir başkasıyla ile de eltiyi ne iyi ne kötü konuşmayın bundan sonra. Bitti gitti.
En çok sizi sinir eden şey yalancı konumuna düşürülmeniz değil mi? Yalancı birinin yanında bu konuma siz rahatlıkla düşersiniz içli dışlı olursanız. Hiç bir şekilde laf vermemeniz lazım. Aralarını bozup aileden atamayacağınıza göre. Sizin sinirleriniz her şeyden önemliyse bundan sonra cansu yok, onunla ilgili şeyler de sizi ilgilendirmez, ne yaparsa yapsın.