Ben böyle olsun istememiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Saka mi bu? Boyle seylerle ilgileniyor niye mi onlar engelli? Gercek hayatta gorebiliyorlar ama??? Ustelik paylasmissiniz iste kizinizi, anneniz onun fotosunu gostermis abinize 😂 ay kafam karisti

Hayır engelli değiller. Sadece durum gizlilik ayarları olayı var
Gizlilik kısmında "kimler görebilir" diye bir seçenek var sanırım. Engelledi gibi değil de burdan bikaç kişiyi seçmiştim çok önceden öyle kalmış de. Yani onların bu kadar abartmasına şaşırdım. Hadi abin bozuldu da görümcem böyle birşey yapsa vardır bir nedeni derim. Çok yakın olsanız bile ağlaması çok çok saçma. Kocası da "salak mısın cemile?" Diyeceğine yok hediye almam yok haram zıkkım olsun yok geber filan... "Noluyoruz...?!" diye bir tepki verseydin keşke orda

Abiyle yenge neden engelli ona bi cvp alabilir miyiz? Engelleyecek kadar sevmiyorsaniz ya da gorusmuyorsaniz hediyeyi neden kabul ediyorsunuz?
Hediyede gözüm yok ben onlarla sorunum yok. Bir anlık boşluğuma geldi hata yaptım onlar göremesin die ayarladım ama hata yaptım nasıl affettireceğim bilmiyorum. Şimfi annem de orada. Hep beni konuşurlar

Çnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
Bu bahaneyi ben yemedim.
Umarım sunacagın bahaneyi abinle yengen de yemez.
Abin sana foto koyma buyu yaparlar dıye uyarı yapmistir. Sende simdı elbiseyi gostermesen olur mu insanlara, abini engelledin.
Elbise paylasmanın mantıksız oldugunun farkındasın.
Bu konuda da seni uyarmıs olabilirler.
Millete hava atmak ıcın harcamıssın insanları.

Abiniz sizin çocuğunuza niye büyü yapsın? Madem öyle, neden hediyesini kabul ediyorsunuz?

Bugun ablamın benı vatsap durumdan engellediğini ogreneyım aynen bu sekil ama dupdururken aramız iyiyken ben yardım ederken ve cok severken telefonunu kırarım onun.
Ya ben durumdan nazar edenleei gicik kaptiklarimi kiskananlari taklit edenleri çıkarıyorum. Bi ayarladigim durum gizliligi var bazi durumlar paylaşıyorum onlarada sevdiklerimi cirkef tarafimi gormesini istemediklerimi eklemiyorum cunku o kotu yazılarımı sadece onlar gorsun istiyorum buda boyle bisey canim sen abinleri sevmiyorsun galiba

Siz engellemekte haklısınız, onlar da kırılmakta o zaman.
Abinizin size büyü yapacağıyla alakalı şüpheniz de ayrı mevzu, neyse...

Ya ben durumdan nazar edenleei gicik kaptiklarimi kiskananlari taklit edenleri çıkarıyorum. Bi ayarladigim durum gizliligi var bazi durumlar paylaşıyorum onlarada sevdiklerimi cirkef tarafimi gormesini istemediklerimi eklemiyorum cunku o kotu yazılarımı sadece onlar gorsun istiyorum buda boyle bisey canim sen abinleri sevmiyorsun galiba
Konu sahıbı ben degılım canım

bence bu gece yasananlar cok isabetli olmus , düzeltmeye filan calismayin , resimden büyü yapabilcegini iddia eden bir abi (öz yegenine büyü yapacagini düsünmenize agzim acik kaldi) , whatapp durumdan engelli oldugunda dünyasi basina yikilan yenge ve hediyelerini alayim ama resimlerini göstermeyeyim diyen bir kiz kardes olarak aile iliskileriniz zaten yürümezdi .

Bak iste altta yatan sebebe bak ya :) sen boyle seylere inanacagina dinimize inan dort kolla saril allahin izniyle cocugunada sanada bisey olmaz ne sacma hayatlar var ya

Abiniz sizin çocuğunuza niye büyü yapsın? Madem öyle, neden hediyesini kabul ediyorsunuz?
Yani ben büyü yapacak olsam hediyenin sağına soluna yapıştırır yollarım :KK70: abisi heralde sosyal medya fotolarını yazıcıyla çıkarttırıp o şekilde yapmayı uygun buluyor. Bi de bi insan abisinden böyle bir kötülüğü neden bekler ki onu da anlamadım. Yani araları iyi gibi görünüyor bilmiyorum değişikmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X