Ben böyle olsun istememiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çnkü açıkçası abim fotoğraftan büyü yapılabilceğini söylüyor öyle seylerle ilgileniyor vs pek güvenemedm oyuzden . (Zaten kızımın resmni paylaşmıyorum sosyalmedya vs)
tee Allah'ım yarabbim ya .
aile içi böyle kuşkular dönüyorsa sağlıklı bir bağınız yok demek. adam yiğenine büyü yapacak karakterde sizde bundan şüphelenecek karakterdeyseniz bilemedim.
drama queen yenge bu yazdıklarınızı görse bayılmıştı çoktan.

Varmıs demek.
Bız etmiyoruz dıye edenlere nasıl ederler demekte dogru degıl.
Nasıl ederler değil, eden olmasına şaşırdım.
Çünkü tlf rehberinde taksici abi de var, 10 sene önde görüşmeyi bıraktığımız insan da.
Güncelliğini korumadığından, elbet lazım olur diye tuttuğumuz onlarca numara.
Bazılarının adını bile unutuyoruz, o sebeple şaşırdım.

tee Allah'ım yarabbim ya .
aile içi böyle kuşkular dönüyorsa sağlıklı bir bağınız yok demek. adam yiğenine büyü yapacak karakterde sizde bundan şüphelenecek karakterdeyseniz bilemedim.
drama queen yenge bu yazdıklarınızı görse bayılmıştı çoktan.
Bir yanım öyle diyor ama aslında seviyorum mesela bugun abimle hep konuştuk sohbet ettk gülüştük . Ama işte durum gizllk ayarlarını öyle yaptm hatamı kabul ettim özür diledm yine de ikiside beni engelledi ler.

Çünkü tlf rehberinde taksici abi de var, 10 sene önde görüşmeyi bıraktığımız insan da.
Aldıgım seyleri kabul ederken cocuguna gıydırırken yerken ıcerken buyuden korkma, benı story den buyu yaparım diye engelle

Ben okadar detaya ınmıyorum.
Bu tip insanları sevmiyorum mevzu story engel de degıl benim ıcın. Bahanesi kotu. Iyılık eden insanları engelleme bahanesi nankorluk ıceriyor.
Yoksa isteyen story atsın isteyen engellesin isteyen vatsap durumu yedi yirmi dort kullansin.

Hatamı kabul ettgmi söyledm abimden özür diledm. Yap et sonra özür dile dedi.

Engelledi. Ne yapmqm gerek?

Hatamı kabul ettgmi söyledm abimden özür diledm. Yap et sonra özür dile dedi.

Engelledi. Ne yapmqm gerek?
Davranışınız bence aşırı hatalı.
Çünkü gerekçesi öz abinizden kötülük görmeye dayanıyor.
Bunu düşünebilirken ilişkinize normal boyutta devam edip sadece oradan engellemek gerçekten saçma ama kurtarır tek bir yolunuz var.
Abinize ‘özlü söz, işte imalı laflar paylaşıyordum birilerine, siz görüp üzerinize alınmayın, benim için üzülmeyin, aklınıza düşmesin’ der, üste bile çıkarsınız.
Tabi ki o imalar da kocaya, kayın aileye, yok komşuya vs
Yalandan kim ölmüş...

Gecenin 3 ünde mesaj atıyorlar upuzun. Sonra annem arıyor vs. Ben durumun bu raddeye gelecgni düşünemedim. Onlar da özür kabul etmiyorlar
Bu raddeye de gelmez zaten, işsizlik bu da yani.
Ablam, dostum vs beni engellese açık açık ‘hayırdır, engeli basmışsın, bir sıkıntın varsa söyle’ derim ki hayatımda tüm sorunlara bu şekilde yaklaştım.

Whattsapp durum gizlilik ayarları diye bırsey var biliyorsunuz. Ben abim, eşi ,ve bazı kişiler görmesin diye ayarlamıştım.

Nereden bileyim böyle sorun olacağını. Bugun onlarla hep beraberdk yengesi kızıma elbıse vs almş sağolsun vs.

Ben bu sabah resm paylaşmıştım. Dedigim gibi sadece annem ve birkaç kişi görebilsin diye ayarlamıstım. Sırf "kişilerim" yapsam fotoğrafı benden izinsiz paylaşanlar var teyzem mesela.
Ben eğer "annem görebilsin" die ayarlamasaydım annem göremeyince dolayısıyla abime söyleyemeyeckti. Sorun da çıkmazdı. Sonucta annemin evi ayrı abimn evi ayrı.

Bu gece bz kendi evimize döndük. ( Eğer orda kalsaydık sorun olmazdı yüzyüze konuşurduk hallederdk)

Annem whattsp da gezinirken durumuma bakmıs onlara da söylemiş Sevgicicegm resim paylaşmıs bakın demiş.

Abimle eşi bakmıslar görememişler.

Upuzun mesaj yazmıs yenge bana. Annem de yazdı biz eve gelnce. Annem aradı sonra. Yenge ağlıyor bzden neden saklıyorsun diyor.

Ben ağlamasına üzüldüğümü belirttim gercekten de üzüldüm bu gece uyuyamam dedm.

Abim diyor uyku haram olsun sana vs.

Ben özürdilerim dikkat etmedim dedim.
Öyle işaretlemişim dedim.
Bundan sonra kızına birşey almayız sana destek olmayız kapımızı çalma vs dedi ler.

Bundan önce kızıma aldıkları yaptıkları şeyleri haram ederler mi???

Öyle bir potansiyel var.

Şuan beni whatsapptan engellediler 😪

LÜTFEN bana kızmayın hata yaptım evt ama bilemedm abmle yengemi işaretlememliydim

Abimle aramız evlenene kadar çok kötüydü soğuktuk evlendkten sonra biraz yumusadık

Ben gerçekten böyle olcagnı düşünemedim. Kendimi nasıl affettireceğim????
Benm derdim bu.
Okadar konuşmamıza özürdilememe rağmen
Engellemişler .

Nasıl affettireceğim
r
Wp kendi ayarlamış onları de hep bu wp ya hep bu 😄

Varmıs demek.
Bız etmiyoruz dıye edenlere nasıl ederler demekte dogru degıl.
Takip edenler!
deyince eski sevgilimin kız kardeşi, benim durumlarımı Meral niye bakmıyor diye olay yapmıştı.Bakarım bakmam, yada zorunda mıyım? 7/24 senin durumunu mu takip edeyim? Buda böyle bir psikopatlık olay dı 😂😂 Enteresan insanlar var gerçekten 😆😆😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X