• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

ücretli olması kötü olmuş ya. ücretsiz bakan yok mu msn den. forumdan biri de olabilir.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben gamze hanıma ulaşamıyorum paramıda yatırdım inşallah boşa yürek çekmemişimdir

yazdım facebook tan hiç cevap yok hayır bakmayacaksa bakmayacağım desin bende hergün sevgili yolu gözler gibi beklemeyeyim

sen de haklısın, niye böyle yapıyor anlamadım. hemen cevap verirdi normalde.. geçen arkadaşım facebooktan ekleme talebi yollamış, onu kabul etmiş hemen ama daha irtibata geçmemişler daha.

Son düzenleme:
bundan bi ay dan fazla bende gamze hanima baktirmistim, ve gayete memnun kalmistim, sonra bi kac kez de msn de sohbet ettik kendisiyle ama dediginiz gibi uzun süredir msn de yok ben kendisinin kesinlikle dolandirici olmadigini düsünüyorum, kesin bi sebebi vardir suan. umarim kötü birsey yoktur

arkadaşlar gamze hanım ameliyat olmuş...bir kitle alınmış kendisinden .. burda yazılan dolandırdı yazılarınada çok üzülmüş..şimdi herkeze sırasıyla dönmeye çalışıyor haberiniz olsun...

Back
X