• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

Seansim yeni bitti. Kadin cok iyi, hos, cok iyi morali veriyor. Gecmis icin dogru seyler soyledi. Hayatimda insanlar ile ilgili da dogru soyledi.masela eski kocam ile arasinda nasildi, nasil bir adam,hangi bolumde is ariyorum o da cok yakin soyledi, sevgilim nerde yasiyor soyledi.benim sormak istedigim seyler ile ilgili cok umut verdi, cikarsa hemen paylasacam burda. ztn sIkIntI durumda oldum icin birkac falci baktirdim, hepsi ayni diyor, cikmaz lazim o zmn :)
Gelecek icin en yakin seyler 3 gun icinde olacak, cikarsa/cikmazsa hemen haber vereyim, baska seyler icin daha zamani var, ama yeni burda yazacam.
Cok sasirti beni deyemem, ama bence iyi falci, ztn onemli olan gelecekte soylediklerini cikmaz lazim, o zmn Gamze abladan kopmam :)

NATALİEMELEK cnm gelen kutusuna bakar mısın:):):)

bende yarın baktırcam cok merak ediorum ve iyi fal baktığına inanıyorum bakalım neler dyecek sorcagım soruları bile ayarladım simdiden birsuru falcıyı dolasmak istemiorum eger bana baktıgında dogru ckarsa daha brsuru arkadasım var onlarada onericem insallah iyi seyler cılkar ya

Cnm,ozel msj gonderemiyorum :( face te -Falınız Güzel Çıksın- yaziyorsun cikar, orda msn adresi var.
Iste nasil bakiyor....mukkemel birisi soylemem, ama baya tutuyor yani. ama iyi yada kotu gelecek gosterir, soylediklerini cikarsa-o zmn sadece soylebilirim birsey.

bende yarın baktırcam cok merak ediorum ve iyi fal baktığına inanıyorum bakalım neler dyecek sorcagım soruları bile ayarladım simdiden birsuru falcıyı dolasmak istemiorum eger bana baktıgında dogru ckarsa daha brsuru arkadasım var onlarada onericem insallah iyi seyler cılkar ya
aynen:) benim tanadigim falcilara cok arkadaslarim yolladim, gamze ablaya da yollacam. baska falciya git gel ama bir suru masraflar olck, bu msnden bakiyor, daha rahat.

bende bole dusunuorum istanbulun heryerinde falcı var ama git gel hem masraf hemde zahmet bide birsuru falcıya paralar döküoruz ben gamze hnm.dan memnun kalırsam gitmem baska falcıya simdilik bilmiorum daha baktırmadım ama iyi bakıomus gibi hissediorum ne bilim

Seansim yeni bitti. Kadin cok iyi, hos, cok iyi morali veriyor. Gecmis icin dogru seyler soyledi. Hayatimda insanlar ile ilgili da dogru soyledi.masela eski kocam ile arasinda nasildi, nasil bir adam,hangi bolumde is ariyorum o da cok yakin soyledi, sevgilim nerde yasiyor soyledi.benim sormak istedigim seyler ile ilgili cok umut verdi, cikarsa hemen paylasacam burda. ztn sIkIntI durumda oldum icin birkac falci baktirdim, hepsi ayni diyor, cikmaz lazim o zmn :)
Gelecek icin en yakin seyler 3 gun icinde olacak, cikarsa/cikmazsa hemen haber vereyim, baska seyler icin daha zamani var, ama yeni burda yazacam.
Cok sasirti beni deyemem, ama bence iyi falci, ztn onemli olan gelecekte soylediklerini cikmaz lazim, o zmn Gamze abladan kopmam :)

yakın tarihlerde başarılı bence. mesela bana 2 sefer yakın tarih verdi - biri 1 hafta, biri de 10 gün içinde olacak dedi. ikisi de oldu çok şükür. ama uzak tarihlerde nasıl bilemem, yaşayıp görmek lazım. gerçi çok da umudumun olmadığı şeyler söyledi ama Allah büyük, bekleyip göreceğiz bakalım.

ve evet sonunda gamze hanıma baktırdım
beni ve suanki hayatımı kesinlikle cok iyi tanımladı
sunu soyleyebilirmki tam nokta atışı yaptı özel konularda
gelecekle ilgili ise tarihler ve olaylar verdi
tabi gelecekle ilgili soylediklerini bekleyip görücem ama
faldan cok memnun kaldım
baktırmak isteyenler için benim fikrim değer

ve evet sonunda gamze hanıma baktırdım
beni ve suanki hayatımı kesinlikle cok iyi tanımladı
sunu soyleyebilirmki tam nokta atışı yaptı özel konularda
gelecekle ilgili ise tarihler ve olaylar verdi
tabi gelecekle ilgili soylediklerini bekleyip görücem ama
faldan cok memnun kaldım
baktırmak isteyenler için benim fikrim değer

gözün aydın:) bence de kesinlikle değer. enerjisi çok güzel bir kere. üstelik verdiği yakın tarihler de çıktı bana. sıra uzun vadeli söylediklerinde, inşallah onlar da tutar.

Back
X