Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

gamze hanıma ben de fal baktırdım.çok tatlı bi kadın ama ilerisi için film gibi şeyler söyledi.bilemiyorum ben çok şaşırdım.benim gibi film gibi bi hayat yaşayacak olanlar var mı:)piskolojim bozuldu ya söylediği şeyleri yaşarsam 10 sene sonra kitap yazıcam

tek değilsin - bana da film gibi şeyler söyledi:) şimdi görüştüğüm adamla ayrılacakmışım, 1-2 sene hiç görüşmeyecekmişiz, ben yurt dışına gidecekmişim, hayatımıza başkaları girecekmiş. sonra tekrar karşılaşacakmışız, bu sefer evlenecekmişiz. ama evlenirsen mutlu olmazsın dedi bana - bakalım kısmet..

selam, çok özel olmazsa bir şey merak ediyorum - sana söylediklerinden çıkan oldu mu ileriye yönelik?

Ben abim icin baktirmistim dedigi bir kac sey tuttu ben hicbisey soylemeden bildi yani.. Ileriye yonelik dedikleri sey 1 sene sonra olacak dedi o yuzden henuz birsey olmadi haliyle :)

Onun disinda kendisi hastaymis 2 gun msnde olamayacakmis (ulasamayan arkadaslar kabul etmedigini dusunmesinler)

Ben abim icin baktirmistim dedigi bir kac sey tuttu ben hicbisey soylemeden bildi yani.. Ileriye yonelik dedikleri sey 1 sene sonra olacak dedi o yuzden henuz birsey olmadi haliyle :)

Onun disinda kendisi hastaymis 2 gun msnde olamayacakmis (ulasamayan arkadaslar kabul etmedigini dusunmesinler)

ay msn'de görsem bizzat teşekkür edecektim ama olmadığı için burdan yazıyorum. iyi ki bu site gamze hanımla tanıştırmış beni. 2 tane söylediği çıktı - öyle çok büyük şeyler değildi belki ama benim için önemliydi. inşallah hepsi çıkar.

Hastaymis,internette ben de goremiyorum. Acelem durum var ama yapck birsey yok, bekliyorum....

Bu arada baska internette bakan falcilar var mi? ben 2 site biliyorum, ama ordaki falcilar beni sasirti deyemem.

B€n dayanamayıp dondurduğum fac€ h€sabımı açtım baktım. Yalnız 2 mail adr€si v€rmiş. Biri tarot içinmiş diğ€ri için d€ g€n€l diyor. Siz hangisini €kl€diniz?

korkmuyomusnuz ya ya kotu bısı soelrse allah korusun hem nasıl bılıo 3 harflı falanmı yolluyo yanınıza bnce cok korkunc

arkadaslar ya bende baktırmak istiyorum burdaki yorumlarda hiç kotu bişe yazmıo ama yinede emin delim baktıranlar memnun kaldılarmı görüşlerinizi paylasırmısız

Seansim yeni bitti. Kadin cok iyi, hos, cok iyi morali veriyor. Gecmis icin dogru seyler soyledi. Hayatimda insanlar ile ilgili da dogru soyledi.masela eski kocam ile arasinda nasildi, nasil bir adam,hangi bolumde is ariyorum o da cok yakin soyledi, sevgilim nerde yasiyor soyledi.benim sormak istedigim seyler ile ilgili cok umut verdi, cikarsa hemen paylasacam burda. ztn sIkIntI durumda oldum icin birkac falci baktirdim, hepsi ayni diyor, cikmaz lazim o zmn :)
Gelecek icin en yakin seyler 3 gun icinde olacak, cikarsa/cikmazsa hemen haber vereyim, baska seyler icin daha zamani var, ama yeni burda yazacam.
Cok sasirti beni deyemem, ama bence iyi falci, ztn onemli olan gelecekte soylediklerini cikmaz lazim, o zmn Gamze abladan kopmam :)

Back
X