Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

yaaa nerelerde bu kadın umarım ciddi bir sorunu yoktur ama ben arkadaşıma çok mahçup oldum....iletişime geçebilen yok mu hala ...

ilginç, ben asagı yukarı 2 ay once baktırmısım parasını yolladım kontrol bıle etmeden baktı bana, hastayım yenı amelıyat oldum demıstı,kendısını tanımam etmem de, hos sohbet ve 50 lıraya tenezzul edecek biri gıbı hıssetmedım, umarım saglıkla ılgılı bır problemı yoktur.

hala kendisine ulaşamadım hiç msnde göremiyorum 24 saatte açacak değiim msn i çocuğum var ama insan olan bir mail atardı en azından yatırdığım parayı iade etsin ben hakkımı helal etmiyorum nasılsa haberini alır gelip okur buraları ya da samimi olduğu kişiler söyler kendisine!

aynı kişiden bahsediyoruz öyle değil mi... çünkü ben parayı yatırdığımda, ben yatırdım dedim. ben hesabıma bakarım, hesapta göremiyorum parayı dedi bana... sonra 5 dk sonra parayı görünce de 1 saat snra burda olun dedi...
yok arkadaşlar... o gün bana bir saat snra bakıcam dedi. ve 10 gün oldu yok!
bu nasıl iş hiç anlamadım ben ...

çok olumluyduu ilk msj larr iş yerinde facebook yasaklı olduğu için dee meraklaa eve gitmeyi bekliyodumm msn almak içinn

ama son msjlar cok ilginçleştii :S bakmıyo mu yani şimdii gamze hnm artıkk :S

aman yarabbi çok büyük günah benim görümcem yapıodu
3haflilerle konuşuyor bende vardım seansın birinde istediğimiz kişinin msn adresini biz söylemişti
sonra görümcem bunu göndercek gitmiyor
çırılçıplak soyunup masanın etrafında dönün öyle gidecem diyordu
tövbe yarabbim nasıl korkmuştum
sonra kayınvalidem geldi kuran okudu öyle gitti
daha neler varda anlatmayım kötü şeyler
kuran ı açın okuyun ne kadar kötü bişi olduğu yazıyor ne azaplar var

bir bardak soğuk su içelim giden paralarımızın üstüne demek ki hayırlısı buymuş kızlar ayrıca insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş kısacası dolandırıldık geçmiş olsun

ben dolandırıldığınızı düşünmüyorum kesin bi sorun var.bana parayı yatırdıktan bir hafta sonra baktı ondan sonrada yok oldu .arkadaşım yatırdı parayı 3 haftayı geçti ne ses ne seda yaşıyorsa durumunu belirtecek bir mesaj yazsaydı bari çok ayıp etti ...

evet bencede bir sorun var o da para fazla geldi ortadan kayboldu daha ne olsun ki

Birkez baktırdım samimi bulduğum için tekrar baktırma ihtimalime karşı kayıtlı tutum msn imde.
Bu gün tekrar gördüm 3 saat bekletti, hesap numarası kendi adına olan eski hesap numarası değil, değişmiş, bakarım diyor
bakmıyor, yada bakmayı blmiyor, sallamıyor sizi, kandırılma ihtimalinize karşı bulaşmayın derim, ben bankadan ödeme talimatımı geri çektim,
dolandırılmadım ama 3 saatimi yedi resmen.

Öyle şey mi olur yahu. Fal baktırmak eğlencesine olsa bile çok büyük günah, kaldı ki böyle parayla bakıp çok çok iddalı olmak çok tehlikeli... Tavsiye etmiyorum. Fal baktırmıyorum demiyorum, kafelere gittirip baktırdığım da oldu benim malesef. Ama artık bu işi çok ciddiye alıp parayla fal baktırmak mı?-Asla. Yanlış yapıyoruz, ama nefis; geleceği bilme telaşı işte... Bazen tutamıyor insan kendisini.

ben daha 2 gün önce baktırdım gamze hanıma, çok yeni olduğu için henüz çıkan birşey olmadı ama çoğu şeyi bildi diyebilirim.

ayrıca ben de çok pozitif buldum kendisini, hep olumlu şeyler söyledi ama başka bir arkadaşıma epey olumsuz yorumlar yapmış, bu da demek oluyor ki her zaman herkese olumlu konuşan biri değil

ya valla bende anlamadım özelle gönderirmisin adresi yada alanlar bi yollarsa mutlu olurum :18::18::18:

ya adamların işi gücü yok ta sizi msn ye ekleyip size fal mı bakacaklar

ben yarın akşam baktırıyorum msnden görüştük bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…