Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

ne demek istiyorsun yani yalan söyledim diye mail attı bana

ben uyarmak istedim isteyen istediğine inansın

Olabilir bende kendisiyle gorustugumu soyluyorum. Ben sana inanmiyorum yalan soyluyorsun demiyorum ki, ben gorustum kendisiyle diyorum ve bana verdigi isim ve hesap numarasi oncekinin aynisi diyorum.

canım kusura bakma yalancılıkla suclamak degıl kesınlıkle amacım

ama ,bılgılerını calan bırı ne dıye "evet ben caldım ,aslında ben gamze

degılım nazlıyım" desın kı .cok sacma degıl mı sence de ?

eger caldıysa asla bunu ıtıraf etmez -kadın delı mı ne dıye

ıtıraf etsın bunu .bana bıraz garıp geldı acıkcası .

ayrıca amacım gamze hanımı savunmakta degıl cunku ben

gamze hanıma zaten guvenmıyorum :)

sanal ortamda yuzunu bıle gormedıgımız sesını duymadıgımız

her hangı bır cısımle bıle fal bakmayan bırısıne guvenıpde

50tl yatırmak bana cok sacma gelıyor acıkcası .

bende şans eseri mail adresi eklemıs oldum...

burada bır üye vardı ''günde 3 kişiye tarot bakabilirm, aslında 25'e bakıyorum .ama ücretsiz bakıcam ''diye özleden msn adres vermiştim.

bakmıştı, söylediği bir şey çıkmadı zaten ,,,neyse ben bu konuyu gördüm 1hafta sonra,,merak edip okudum

ve şifreleri verilen msn adresi,,ve isim yabancı gelmedi.bende face adresine baktım
bi baktım mail adreslerı aynı,,tek fark ''tire'' ve isimde aynı soyısım değişik.

ben facedekını de ekledim msnye
ve anında onlıne oldu,,bende sordum ''xx kişiyi tanıyor musunuz? isminiz msn adresınız ve alanınız aynı'' dedım.

neyse açıklama yaptı,,,benım adımı kullanarak para kazanmaya çalışıyor falan dedi.
aradan 2 saat geçti,,adresını buldum ve onunla konustum dedi....kısacası blaaa blaa blaaaaa.

ben tavsıye etmıyorum, düşünüyordum baktırmayı ama artık düşünmüyorum
ılk olarak kısaca bir bak daaaa,,,bizde sana güvenıp ona göre baktıralım.
ama parayı veren düdüğü çalar hesabı..neyse kızlar boşverın böyle işleri.
bu işlerde ciddi anlamda farklı boyutlarda gezmeden bakılmaz fal falan.

ayrıca ben de çok pozitif buldum kendisini, hep olumlu şeyler söyledi ama başka bir arkadaşıma epey olumsuz yorumlar yapmış, bu da demek oluyor ki her zaman herkese olumlu konuşan biri değil

selam arkadaşım
sen cok yeni baktırmışsın bende bugün kendisini keşfettim ama olanlar cok üzdü beni şaşırdım napıcağımı nasıl gercekten baktığında biliyormu?

Gamze hanım ,isim soyad doğum tarihi ile fal bakıyordu ,yani yıldızname oldkçada iyiydi,bende anı geçmişi bildi ,geleceğide bilmişti...........

Olabilir bende kendisiyle gorustugumu soyluyorum. Ben sana inanmiyorum yalan soyluyorsun demiyorum ki, ben gorustum kendisiyle diyorum ve bana verdigi isim ve hesap numarasi oncekinin aynisi diyorum.

Merhaba , aynı gamze hanım olduğunu anlamak için soruyorum acaba banka hesabı için verdiği isim öznur mu acaba ?

Banada dün verdi canım ama hep bu hesapmış işte doğru olan buymuş yani :)

Banada dün verdi canım ama hep bu hesapmış işte doğru olan buymuş yani :)

Ne yaptın baktırdın mı Gamze hanıma. bugün Gamzenin bu siteye yazdıklarını okudum, tekrar bakayım dedim ama sanırım silinmiş. baktırdıysan nasıl buldun diye soracaktım.

Bu arada iyi bayramlar...

Teşekkür ederim size de iyi bayramlar :) Baktırdım bildiği çok şey oldu eski ilişkimle alakalı fakat öyle şeyler söyledi ki hala doğru mudur diye düşünüyorum. Bugüne kadar çok kişiye fal baktırdım ama inan ki baktır ya da baktırma diyemiyorum. Özel mesaj hakkım olsa anlatırım neler dediğini ama

çok teşekkürler.

genelde geçmişi ve şu anda olanları iyi biliyorlar, inş güzel şeyler söylemiştir ve gerçekleşir...

malesef benimde özel mesaj hakkım yok,

gamze hanıma bende fal baktırdım. ilk olarak bahsini burada görüp facebook'da araştırdım. sonra yorumlara aldanıp denemek istedim. öznur isimli hesaba parayı geçtim. fal bana göre tam bir facia! ne bildi derseniz tek birşey o da facebook'da herkese açık olan bir durumu.ilk önce şaşırdım sonra durumu fark ettim tabii. günahını da almak istemem ama söyledikleri doğru gelmedi. şu an ki durumumla ilgili bazı şeyleri üstü kapalı söyledim ve kendisinin az da olsa bir şeyleri bilmesini istedim. malesef ki benle ilgili uzaktan yakından alakasız şeyler söyledi. bildi diyenlere de şaşırıyorum açıkcası. bir daha gamze hanıma fal baktırır mıyım? tabii ki hayır. kimseye de önermem!

canım ben o sitede baktırdım bi çok kişiye pembe tabloyla geri gönderiyorlar seni.. nehir demirel mevcut durumunu anlatıyor gelecek için dedikleri çıkmadı,ece gülen gelecekle ilgili dediği 1 şey var aralık ayı içinde olursa yazarım çok pembe tablo çizmez,ışık şafak vasat herşey ok güzel olucak yazıp gönderiyor,neşe özışık güzel baktı kız edebiyat yapmıyor olayları anlatıyor dediği bir şeyi yaşadım. birde son baktırdığım ata diyar diye birisi var dedikleri gerçekten baya tutarlıydı gelecek için dedikleri çıkarsa mutlaka yazacağım ..ayrıca sesli fal bakıyor bu dahada güzel birşey diğerleri gibi yazılı değil.emir adalıyı çok merak ediyorum o sitede ama bir türlü baktırma fırsatım olmadı yakalayamıyorum

bende binnaz ablanın sitesinde pınar gökçeye baktırdım.çokta güzel yorumluyor sesli fal.içimdekilerin hepsini bildi gelecekle ilgili söyledikleride hep yapmayı düşündüğümüz şeylerdi hayır olsun bakalım.memnun kaldım yani tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…