- 23 Ocak 2012
- 505
- 15
- 298
ne demek istiyorsun yani yalan söyledim diye mail attı bana
ben uyarmak istedim isteyen istediğine inansın
millet duyun gamze hanım değilmiş o adresteki nazlı adında biriymiş. paraya ihtiyacı olduğu için adresi gamzeden çalmış. sakın inanmayın. para falan da yatırmayın. ben mail attım yanıt yollamış ben ondan çaldımm özür dilerim diye. size uyarmak istiyorum. sakın paranızı kaptırmayın. duydunuz mu beni duyan cevap yazsın lütfen size yardım etmek istedim gamzeyi tanımıyorum ama onun hakkına da girmiş boştan yere bi sürü hakaretlere maruz kaldı kadın.
ayrıca ben de çok pozitif buldum kendisini, hep olumlu şeyler söyledi ama başka bir arkadaşıma epey olumsuz yorumlar yapmış, bu da demek oluyor ki her zaman herkese olumlu konuşan biri değil
Olabilir bende kendisiyle gorustugumu soyluyorum. Ben sana inanmiyorum yalan soyluyorsun demiyorum ki, ben gorustum kendisiyle diyorum ve bana verdigi isim ve hesap numarasi oncekinin aynisi diyorum.
Merhaba , aynı gamze hanım olduğunu anlamak için soruyorum acaba banka hesabı için verdiği isim öznur mu acaba ?
Banada dün verdi canım ama hep bu hesapmış işte doğru olan buymuş yani :)
Bu arada iyi bayramlar...
Teşekkür ederim size de iyi bayramlar :) Baktırdım bildiği çok şey oldu eski ilişkimle alakalı fakat öyle şeyler söyledi ki hala doğru mudur diye düşünüyorum. Bugüne kadar çok kişiye fal baktırdım ama inan ki baktır ya da baktırma diyemiyorum. Özel mesaj hakkım olsa anlatırım neler dediğini ama
bende binnaz ablanın sitesinde pınar gökçeye baktırdım.çokta güzel yorumluyor sesli fal.içimdekilerin hepsini bildi gelecekle ilgili söyledikleride hep yapmayı düşündüğümüz şeylerdi hayır olsun bakalım.memnun kaldım yani tavsiye ederimcanım ben o sitede baktırdım bi çok kişiye pembe tabloyla geri gönderiyorlar seni.. nehir demirel mevcut durumunu anlatıyor gelecek için dedikleri çıkmadı,ece gülen gelecekle ilgili dediği 1 şey var aralık ayı içinde olursa yazarım çok pembe tablo çizmez,ışık şafak vasat herşey ok güzel olucak yazıp gönderiyor,neşe özışık güzel baktı kız edebiyat yapmıyor olayları anlatıyor dediği bir şeyi yaşadım. birde son baktırdığım ata diyar diye birisi var dedikleri gerçekten baya tutarlıydı gelecek için dedikleri çıkarsa mutlaka yazacağım ..ayrıca sesli fal bakıyor bu dahada güzel birşey diğerleri gibi yazılı değil.emir adalıyı çok merak ediyorum o sitede ama bir türlü baktırma fırsatım olmadı yakalayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?