Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

bende gamze hnmı uzun zamandır msn de göremiyorum gerci ben fal baktırdım ama arada selam veririm diye bakıyorum ama yok.uzun zamandır forumada bakmıyordum gamze hnm için dolandırıcı falan yazılmış.ben kendisini tanımam sadece fal baktırdım ama dolandırıcı oldugunu kesinlikle düsünmüyorum.eminim bir sebebi vardır ulasamamanızın.zaten biras rahatsızdı.rahatsızlığının sebebini bilmiyorum ama mutlaka cevap verecektir.kendisiyle sadece msn den konusmus olmama ragmen aldıgım elektriği anlatamam bu yuzdende bu dolandırıcı iddaalarına kesinlikle inanmıyorum.eminim kendisi görünce cok üzülmüştür.

walla çok üzüldüğü kesin çünkü hasta hasta kadın bakım yapmaya çalışıo yazık yani yazık

ARKADAŞLAR MERHABA BEN EKLEYELİ ÇOK UZUN ZAMAN OLDU BİR TÜRLÜ DENK GELEMEMİŞTİK GAMZE HANIMLA.
Açıkçası emin olamamıştım. Lakin hastanede yattım bir süre o arada msn den kendi yazdı bana. Sonra baktı çok sağolsun öyle moral buldum ki söylediği şeylerden. Eşim bile şaşırdı sen mi söyledin bunları diye (daha önce düşük yaşamıştım onu bildi)

Param helal olsun ama yatıramadım banka hata verdi çok ayıp oldu utandım valla, emek verilen birşey için benim gecikmem hoş olmadı bu akşam tekrar denicem ödeme yapmayı.

Merhaba herkese, Gamze hanım msn de beni eklemiş 2 hafta önce. E-mail de attım kendine. Fakat hiç geri dönmedi. MSN de hep away. Daha kendisine hiç baktırmadım. Acaba çok mu rahatsız??? Konularda birden kesilmiş. Merak ettim. Sağolun

arkadaslar kendinizi tehlikeye attiginizin farkindamisiniz?bu tür seyler hem günah hemde korkunc.size bir yapistimi birakmaz bu 3 harfliler.benden söylemesi cok kisi taniyorum pisman olan.

Aynen arkadasım kımse kaderını degiştirmeye sansı yokbegenmedıklerını soyledıgın de degıstırme sansımız olabılecekmı?tabii ki "hayır" hayat bır sele kapılmak gibi birşey......Neyını merak ederlerse anlayamam ama bazı kısılerın hıssıyatları, manevi güçleri kuvvetli olup kalp gozlerının acık olmasına ınanırım da bunu para karsılıgında yapanların olması insanların duygularını somüruyor olmaktır dıye dusunuyorum:26:

artık 3 soru alıyor süper bişeydi..ben kopamıorum gamze hanımdan artıkkk yaaaaa...seviyorum onuu

merhaba içerik çok ilgimi çekti. gamze hanımı faceden de msnden de ekledim msj attım ama ulaşamıyorum. bir numarası falan yok mu özelden atabileceğiniz. çatlıycam kaç gün oldu
çok ihtiyacım var şöyle pozitif bişeyler söyleyip sürünen moralimiş yerlerden toplayacak birine :)

hanımlar çatlatacak mısınız beni? biri bana nasıl ulaşabileceğimi söyler mi lütfennn. msnden face den ekledim tık yok... nasıl ulaşıcam ben

burdan okuduklarıma göre faceden gamze hanımın msn adresine ulaştım geçen hafta perşembe günü akşamı msne ekledim meşgul durumdaydı mesaj attım bana para yatırıldıktan ve kendisi ödemeyi gördükten sonra bakacağını söyledi ertesi gün sabahtan ödemeyi yaptım fakat o gün bugün gazme hanım sırra kadem bastı benimde güvenim sarsıldı ilk başlarda sağlık problemi yüzünden olabilir diye düşündüm ama çevrimdışıyken mesaj attım hala ses seda yok ya ben keklendim tabiri caizse ya da gamze hanımın rahatsızlığı devam ediyor ki geri dönüş yapamadı yine de kendisi hakkında kötü şeyler söyleyemem çünkü tanımıyorum ama bende iyi bir intiba bırakmadı olan 50 tl ye oldu aslında kimse nin kabahati yok kabahat bende hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım neyse yine de siz bilirsiniz kendisine ulaşanlar varsa kendisine söylesinler bir mesaj atsın bana belki açıklama yapacağı bir şeyleri vardır bilemiyorum...

Merhaba canim. Gamze abla maillere veya mesajlara bakmiyor cevap vermiyor. Bugun butun gun msndeydi sanirim sen denk gelmedin

dün ben de gördüm konuştuk bir saat sonra burda ol dedi bir daha görmedim. yeni ameliyat olduğunu okudum bununla ilgili bi rahatsızlığı olabieceğini düşünüyorum. ama rahatsızlandım yarın bakarım ya da şu saatte gel diye bilgilendirmedi. bekliyorum hala...

ben parayı yatırdıktan bir hafta sonra bakımı yaptırabildim benden sonra arkadaşım yatırdı ücreti ama malesef 20 gündür gamze hn göremedik bencede en azından mesajlara geri dönüp bir gün ve saate randevu vermesi gerekiyor sonuçta ücreti peşin alması ve ulaşılamaması pek iyi intiba yaratmıyor insanda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…