• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

kızlar bugün için randevu aldım çok heyecanlıyım umarım merak ettiklerimi dile getirir...
gelişmeleri yazıcam size:)))
çocukla bir yere çıkamıyoruz diyenler için evden oturduğunuz yerden:52:

kızlar bugün için randevu aldım çok heyecanlıyım umarım merak ettiklerimi dile getirir...
gelişmeleri yazıcam size:)))
çocukla bir yere çıkamıyoruz diyenler için evden oturduğunuz yerden:52:

kaderim arkadaşım mutlaka yaz emi bu arada nerde baktıracaksın msn denmi yoksa yüzyüzemi birde fiyatı nekadar ve nasıl veriyoruz hemen yazarsan bide şu ruhuna girme meselesi biraz ürkütücü ben böyle şeylerden tırsarımda..yazarmısın

kaderim arkadaşım mutlaka yaz emi bu arada nerde baktıracaksın msn denmi yoksa yüzyüzemi birde fiyatı nekadar ve nasıl veriyoruz hemen yazarsan bide şu ruhuna girme meselesi biraz ürkütücü ben böyle şeylerden tırsarımda..yazarmısın

canım ruhuma falan girmeyecek korkma ben daha çok korkarım böyle şeylerden tarotla bakacak..
ilk önce msn den fala bakıyor sonra pttden 50 lira gönderiyoruz..
45 dk. sürüyor 3 tane soru hazırlamam gerekiyormuş 1ini başında diğeri ortada 3.sorumda bitişte soracakmışım
ay ne soracam onu bile bilmiyorum:52:
siz olsaydınız neler sorardınız bende esinleneyim sizlerdenn
bu arada 50 çok gelebilir belki bazı arkadaşlara ama tarot zaten 50 lira diye biliyorum,,birde setbaşında vardı tarato bakan adı aklıma gelmedi ondan çok bahsedilmişti,ama çocuk var küçük birde setbaşına gel git soğukta yol parası derken 60ı bulacak böyle hem evde hem çöocuğun yanında:52:

canım ruhuma falan girmeyecek korkma ben daha çok korkarım böyle şeylerden tarotla bakacak..
45 dk. sürüyor 3 tane soru hazırlamam gerekiyormuş 1ini başında diğeri ortada 3.sorumda bitişte soracakmışım
bu arada 50 çok gelebilir belki bazı arkadaşlara ama tarot zaten 50 lira diye biliyorum,,birde setbaşında vardı tarato bakan adı aklıma gelmedi ondan çok bahsedilmişti,ama çocuk var küçük birde setbaşına gel git soğukta yol parası derken 60ı bulacak böyle hem evde hem çöocuğun yanında:52:[/QUOT

memnun kalıcaksın..bende antalyada yaşıyorum..git gel bir sürü masraf birde bende ikizler var düşün yani durumumu...bakalım bende haber bekliyorum birde arkadaşlar bana hep adres ver demişler ama mesaj atamıyorum 100 olmadan atılmıyormuş mesajlar..oyüzden bir risk alarak burda yazıyım araya işareti siz koyu xxxxxxxxxxxx...:) :51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk önce msn den fala bakıyor sonra pttden 50 lira gönderiyoruz..
45 dk. Sürüyor 3 tane soru hazırlamam gerekiyormuş 1ini başında diğeri ortada 3.sorumda bitişte soracakmışım
Siz olsaydınız neler sorardınız bende esinleneyim sizlerdenn
bu arada 50 çok gelebilir belki bazı arkadaşlara ama tarot zaten 50 lira diye biliyorum,,birde setbaşında vardı tarato bakan adı aklıma gelmedi ondan çok bahsedilmişti,ama çocuk var küçük birde setbaşına gel git soğukta yol parası derken 60ı bulacak böyle hem evde hem çöocuğun yanında:52:

hadi bakalım kaderim senden haber bekliiyorum detaylıca anlat bize çok heyecanlandım yaaa acaba bilecekmi...

ben geldimm:24:
çok mutluyum çok pozitif bir görüşmeydi çok mutluyummm herşey için
hemen başlıyorum arkadaşlar:
ilk başladığımızda bir şok yaşadım evli olduğumu çocuklarımın olduğunu söylemeden,,eşiniz size ve çocuklarına çok bağlı dedi:53:
görümcemin kalçasından göğsüne kadar eşimin arabasının markasına kadar:53: her yazmasından sonra benim ağzım açık kaldı,,
çok iyi şyler söyledi tarih vererek bakalım oalcakmı yine burdan yazıcam olursa..
2012 nin ocak ayında (yani 2 ay sonra) ev alıyormuşuz ve mutfağının rengi kırmızı dedi 5 odası olacak çok ferah büyükl bir ev dedi
arsamız 300 metre kare sanırım 2 ay sonra arsaya ev başlıyacağız herhalde..
sizin 1 kızınız olacak dedi:53: 1,5- 2 yıl sonra dedi,çok kızım olmasını istiyorum ama 3 tane çocuk olacak ozamanda :52:
isimleri eda ada su gibi kısa isim dedi..2013 yılında yurt dışı tatili var dedi italya venedik olabilir dedi...
arkadaşalr say say bitmez 1 saat konuştuk ama benim tühlerim ürperdi,,
çok memnun kaldım 3 soru sorma hakkım vardı sadece ilkini sordum oda çalışmıştım dersime:)),,ama ondan sonra koptum ben soru moru kalmadı bende::52:

bu arada 50 çok gelebilir belki bazı arkadaşlara ama tarot zaten 50 lira diye biliyorum,,birde setbaşında vardı tarato bakan adı aklıma gelmedi ondan çok bahsedilmişti,ama çocuk var küçük birde setbaşına gel git soğukta yol parası derken 60ı bulacak böyle hem evde hem çöocuğun yanında:52:[/QUOT

memnun kalıcaksın..bende antalyada yaşıyorum..git gel bir sürü masraf birde bende ikizler var düşün yani durumumu...bakalım bende haber bekliyorum birde arkadaşlar bana hep adres ver demişler ama mesaj atamıyorum 100 olmadan atılmıyormuş mesajlar..oyüzden bir risk alarak burda yazıyım araya işareti siz koyu xxxxxxxxxxxx...:) :51:

hemen sil canım uyarı almadan..

ben geldimm:24:
çok mutluyum çok pozitif bir görüşmeydi çok mutluyummm herşey için
hemen başlıyorum arkadaşlar:
ilk başladığımızda bir şok yaşadım evli olduğumu çocuklarımın olduğunu söylemeden,,eşiniz size ve çocuklarına çok bağlı dedi:53:
görümcemin kalçasından göğsüne kadar eşimin arabasının markasına kadar:53: her yazmasından sonra benim ağzım açık kaldı,,
çok iyi şyler söyledi tarih vererek bakalım oalcakmı yine burdan yazıcam olursa..
2012 nin ocak ayında (yani 2 ay sonra) ev alıyormuşuz ve mutfağının rengi kırmızı dedi 5 odası olacak çok ferah büyükl bir ev dedi
arsamız 300 metre kare sanırım 2 ay sonra arsaya ev başlıyacağız herhalde..
sizin 1 kızınız olacak dedi:53: 1,5- 2 yıl sonra dedi,çok kızım olmasını istiyorum ama 3 tane çocuk olacak ozamanda :52:
isimleri eda ada su gibi kısa isim dedi..2013 yılında yurt dışı tatili var dedi italya venedik olabilir dedi...
arkadaşalr say say bitmez 1 saat konuştuk ama benim tühlerim ürperdi,,
çok memnun kaldım 3 soru sorma hakkım vardı sadece ilkini sordum oda çalışmıştım dersime:)),,ama ondan sonra koptum ben soru moru kalmadı bende::52:

slm cnım falı msnden nasıl baktırdın bana anlatırmısın birde ücreti falı baktırdıktan sonramı ödüyoruz görüşme kameradn fln değil dimi isim soyisim fln veriomusun bende baktırmk istiyorum msn adresini ekleyipmi randevu alıosun birde msn e eklerken xxxxxxxxxxx diemi eklicez yoksa sondaki tr yide mi yazcaz yani xxxxxxxxxxxx diemi eklencek

Birşey sormak istiyorum.
MSN den bakarken yazı ile mi yazıyor yoksa konuşuyor mu, görüntülümü (yazarsa daha makbul olur ama)
Ayy hem meraklandım hem tırstım valla
Baktırsam mı acep

slm cnım falı msnden nasıl baktırdın bana anlatırmısın birde ücreti falı baktırdıktan sonramı ödüyoruz görüşme kameradn fln değil dimi isim soyisim fln veriomusun bende baktırmk istiyorum msn adresini ekleyipmi randevu alıosun birde msn e eklerken @hotmail.com diemi eklicez yoksa sondaki tr yide mi yazcaz yani @hotmail.com.tr diemi eklencek

canım falımıza baktıktan sonra ptt ile para gönderimi yaplıyor,
miktarı belirtildiği gibi 50 kameradan değil isim soy isim ve doğum tarihinizi veriyorsunuz o kadar aralarda kayınvalidemin eşimin isim soy isminide verdim işe yaradı:))
3soru sorma hakkımız var güya ama aralarda zaten bol bol soru sorma imkanımız oluyor konuşma esnasında,,
dün ben bir arkadaşa yazmıştım özelde msn adresini ama tr. unutmuşum:(( sonunda tr.canım msn den görüşüp saat veriyor size ve seansınız başlıyor..

ben geleceğimi bu kadar detaylı bilmek istemem açıkçası, hem korkarım hem kendimi şartlarım böyle böyle olucak diye

hemen sil canım uyarı almadan..[/QUOTE

kaderim başka ne bildi bu arada parayı ne zaman yatırıyosun bide bağışla bu site senin falan değil demi reklam için falan yani yanlış anlama bide bu falcının facebooku neydi...

canım senden ricam profilime girip fal ile ne kadar meraklı olup olmadığımı görmeni istiyorum..
diğer fal topiklerinde de bursadan falcı adresi istedim hepsini profilimden görebilirsin..
yanlış anlamak değilde artık buarada bişey paylaşırken sanırım 1 değil 10 kere düşünmem gerekiyor,,
ben sadece fal ile ilgili sevincimi paylaşmak istedim. bu kişinin fal baktığınıda bu topikte görüp hemen faceye ekleyip, msn sini alıp diyolağa girdim..
falcının facesini hemen hemen herkez yazmış ..falınız güzel çıksın..facesi bubilgilerindende msn sini görebilirsin ben oaradan gördüm..

Son düzenleme:
hemen sil canım uyarı almadan..[/QUOTE

kaderim başka ne bildi bu arada parayı ne zaman yatırıyosun bide bağışla bu site senin falan değil demi reklam için falan yani yanlış anlama bide bu falcının facebooku neydi...

walla birde ben baktırdım...diğer baktıran kişiyide hiçmii hiç tanımam sende benim profilime bak ben burda iklinci el ürünler satardım...orası kapanınca burcumu okumak için girmiştim astrolijine...orda falcı arayan insanları gördüm..gamze hanım çok içten biri
ve mükemmel terapiğ yapıyor ve gerçekden dediklerinin hepsi çıktı..burda sizinle paylaşmak istedim...o bayan değil ben açtım bu başlığı...böyle bir fikir gerçekten üzücü..keşke bilsen burda ne işim var kendi kendime bakarım.....

slm cnım falı msnden nasıl baktırdın bana anlatırmısın birde ücreti falı baktırdıktan sonramı ödüyoruz görüşme kameradn fln değil dimi isim soyisim fln veriomusun bende baktırmk istiyorum msn adresini ekleyipmi randevu alıosun birde msn e eklerken @hotmail.com diemi eklicez yoksa sondaki tr yide mi yazcaz yani @hotmail.com.tr diemi eklencek

evet cnm başına xxxxxxxxx yazıyosun arkasınada xxxxxxxxxxxxx yazıyosun..

canım senden ricam profilime girip fal ile ne kadar meraklı olup olmadığımı görmeni istiyorum..
diğer fal topiklerinde de bursadan falcı adresi istedim hepsini profilimden görebilirsin..
yanlış anlamak değilde artık buarada bişey paylaşırken sanırım 1 değil 10 kere düşünmem gerekiyor,,
ben sadece fal ile ilgili sevincimi paylaşmak istedim. bu kişinin fal baktığınıda bu topikte görüp hemen faceye ekleyip, msn sini alıp diyolağa girdim..
falcının facesini hemen hemen herkez yazmış ..falınız güzel çıksın..facesi bubilgilerindende msn sini görebilirsin ben oaradan gördüm..

cnm yanlış anlama ortalıkta okadar çok sahtekar varki insan artık güvenmekte güçlük çekiyor senle alakalı değil yani sakın üzülme..

Back
X