Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

arkadaşlar, msn de fal bakan hanım kesinlikle çok tatlı, çok pozitif bir hanım. biz bugün kendisiyle msnden konuştuk. ben parasını önceden yatırmıştım. ama sözleştiğimiz saatlerde bir türlü bir araya gelemedik filan. ama sonrasında benim açımdan son derece tatmin edici, yapıcı bir görüşme oldu. umarım söyledikleri çıkar. çünkü çok sürpriz şeyler olacağını söyledi. :1:

Kısmetse ben önümüzdeki ay baktırıcam. Bu ay biraz sıkışık durumdayım. Merak ettim neler söylüyor başka... offf

Sevgili Özlem
Sana da 45 dk.mı baktı memnun kalmışsın sevindim. Msn den yazdı dimi her şeyi. Biraz bişiler çıtlatsaydın bizede:)

evet cnm başına xxxxxxxxxxxxxxxx yazıyosun arkasınada @hotmail.com.tr yazıyosun..

Canım çok teşekkürederim özelden mesaj yazmışsın ama en yazamadım 100 olmadan olmuyormuş sayı.
Kısmetse önümüzdeki ay baktırıcam hemen ekledim msn ye. Çok da merak ediyorum açıkçası. Burdan kimse bi cevap yazmadı çünkü.
Bi de son zamanlarda çok farklı rüyalar görüyorum. Umarım güzel şeyler olur hayatımda.
Tekrar sağol canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya birde konu dışı ama avatar eklemeyi nasıl yapıyorsunuz beceremedim bi türlü:))
Başka bir sitede yapmıştım ama burada olmadı

Ya birde konu dışı ama avatar eklemeyi nasıl yapıyorsunuz beceremedim bi türlü:))
Başka bir sitede yapmıştım ama burada olmadı

canım sağ üstte kontol paneli var oraya tıkla sonra bilgiler çıkacak sağda avatar değiştiri göreceksin orayı tıkla
sonra gözattan resim seçip yükle yap..

arkadaşlar falıma bakan bayan ev alacaksınız sonra ise eşin sana araba süprizi yapacak vs. demişti
ama eşim 2 gün önce araba aldı bana:emir_bebek:yani önce araba sonra evmi oılacak acaba
yada şaşırmış olabilir öncesi sonrası farketmez tabi,, bakalım yavaş yavaş çıkmaya başladı,,

Canım çok teşekkürederim özelden mesaj yazmışsın ama en yazamadım 100 olmadan olmuyormuş sayı.
Kısmetse önümüzdeki ay baktırıcam hemen ekledim msn ye. Çok da merak ediyorum açıkçası. Burdan kimse bi cevap yazmadı çünkü.
Bi de son zamanlarda çok farklı rüyalar görüyorum. Umarım güzel şeyler olur hayatımda.
Tekrar sağol canımm

şuanda gamze hanımla konuştum baktıran kişilerin çoğu parayı yatırmamışlar kadıncaza..çok üzüldüm..arkadaşlar fal bir lüks eğer lükse verecek paranız yoksa kimsenin hakkını yemeğin...ayrıca o kadın o parayla geçiniuyor...size vakit ayırıyor yazık değilmi...bundan sonra para yatmadan asla bakım yapmıcakmış..böyle kendini bilmezler yüzünden bizim gibi paralarını sonra yatıranlarda haklarını kaybettiler..yazıklar olsun diyorum o kişilere..ayrıca asla hakkını helal etmicekmiş haberiniz olsun...

şuanda gamze hanımla konuştum baktıran kişilerin çoğu parayı yatırmamışlar kadıncaza..çok üzüldüm..arkadaşlar fal bir lüks eğer lükse verecek paranız yoksa kimsenin hakkını yemeğin...ayrıca o kadın o parayla geçiniuyor...size vakit ayırıyor yazık değilmi...bundan sonra para yatmadan asla bakım yapmıcakmış..böyle kendini bilmezler yüzünden bizim gibi paralarını sonra yatıranlarda haklarını kaybettiler..yazıklar olsun diyorum o kişilere..ayrıca asla hakkını helal etmicekmiş haberiniz olsun...

onlarla iltibata geçebilir ama,,gamze hanıma ben sorduğumda önce bakıyorum demişti,,
önce para deseydi önce yatırrıdık sonra baktırırdık,bunu suistimal etmemek gerek evet,,
ben pazartesi dedim ve yatırdım ama günü özelikle belirtip yatırmıyolarsa onların sorunu..
ben gamze hanımla dünde görüştüm bana hiç bahsetmedi bu gibi sıkıntıdan,,
umarım alır paralarını..

onlarla iltibata geçebilir ama,,gamze hanıma ben sorduğumda önce bakıyorum demişti,,
önce para deseydi önce yatırrıdık sonra baktırırdık,bunu suistimal etmemek gerek evet,,
ben pazartesi dedim ve yatırdım ama günü özelikle belirtip yatırmıyolarsa onların sorunu..
ben gamze hanımla dünde görüştüm bana hiç bahsetmedi bu gibi sıkıntıdan,,
umarım alır paralarını..

bana verebileceğiniz herhangi bir iletişim numarası var mı rica etsem?

arkadaşlar falıma bakan bayan ev alacaksınız sonra ise eşin sana araba süprizi yapacak vs. demişti
ama eşim 2 gün önce araba aldı bana:emir_bebek:yani önce araba sonra evmi oılacak acaba
yada şaşırmış olabilir öncesi sonrası farketmez tabi,, bakalım yavaş yavaş çıkmaya başladı,,

teşekkür ederim, 100 msj muhabbeti cvp veremedim özelden.sağolasın.

Arkadaslar Gamze hanim cidden iyi niyetle, tamamen bazi dolandirici falcilarin yaptigi gibi insanlari suistimal etmeden onca kisiye fal bakmis ve az once konustum kendisiyle msn de. Merak ettim cunku iletisine 'Parasini yatirmayanlara hakkimi helal etmiyorum` yazmisti ve bir aksilik olur da benim havalem ulasmamis olur diye sormak istedim. O kadar kisiden sadece 3 kisi para yatirmis. Kadinlar Kulubunden adresi ogrendigini soyleyen en az 20 kisiye iyi niyetle, ilk once para istemeden fal baktim diyor ama ayip ya! 20 kisiden 3 kisi mi hak yemekten korkuyor sadece? Bu insan bu parayla geciniyor ve ister begenin ister begenmeyin sonucta size vaktini ve emegini vermis. Parasini yatirmayan arkadaslara sormak lazim vicdanlari nasil rahat ediyor? Gamze Hanima fal baktirip parasini yatirmayan ve azicik vicdani olan arkadaslarin parayi yatirmasini rica ediyorum tamamen insaniyet adina. Uzuldum gercekten kimse kimseye zorla fal bakmiyor sonucta.

Sevgili Özlem
Sana da 45 dk.mı baktı memnun kalmışsın sevindim. Msn den yazdı dimi her şeyi. Biraz bişiler çıtlatsaydın bizede:)

evet uzun süre baktı. 45 dak. olmuştur sanıyorum. kendisi zaten bakmaya başlıyor. o arada sizden de sorularınızı hazırlamanızı istiyor. ben genel olarak önce işimle ilgili konuşmak istedim. şu anı çok iyi tanımladı o konuda. aile ve özel hayatla ilgili de hep genel olarak gelcekle ilgili konuştu. ama özel hayatımla ilgili söyledikleri ilginçti. ve kendisi de iddialıydı. bakalım neler olacak? daha olmasına biraz zaman var söylediğine göre ama bakalım...

evet uzun süre baktı. 45 dak. olmuştur sanıyorum. kendisi zaten bakmaya başlıyor. o arada sizden de sorularınızı hazırlamanızı istiyor. ben genel olarak önce işimle ilgili konuşmak istedim. şu anı çok iyi tanımladı o konuda. aile ve özel hayatla ilgili de hep genel olarak gelcekle ilgili konuştu. ama özel hayatımla ilgili söyledikleri ilginçti. ve kendisi de iddialıydı. bakalım neler olacak? daha olmasına biraz zaman var söylediğine göre ama bakalım...

ozlemcım bana adresını mesaj olarak atsana ne zaman baktı

yok kamera filan yok. zaten isim doğum yeri filan alıyor. iyi bilip bilmeme kısmına gelince genelde gelecekle ilgili konuştuğumuz için bilemiyorum tabii bu aşamada. ama genel olarak pozitif bir havası olduğunu söyleyebilirim. zaman çok çabuk geçiyor yazışırken. ama tabii fiyat bulan da olabilir. buna bişey diyemem..elektrik meselesi de var tabii. ben sevdim gamze hanımı.

bende baktırmak istiyorum ama benim evde net.im yok.ve işyerindede msn kullanmak yasak.acaba tel.de konuşssak olurmu.yani ben arayabilirim kendisini tel.de konuşuyorsa eğer.bu konuda bilgisi olan varmı.yapıyormu böyle bişey.

Back
X