• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

walla birde ben baktırdım...diğer baktıran kişiyide hiçmii hiç tanımam sende benim profilime bak ben burda iklinci el ürünler satardım...orası kapanınca burcumu okumak için girmiştim astrolijine...orda falcı arayan insanları gördüm..gamze hanım çok içten biri
ve mükemmel terapiğ yapıyor ve gerçekden dediklerinin hepsi çıktı..burda sizinle paylaşmak istedim...o bayan değil ben açtım bu başlığı...böyle bir fikir gerçekten üzücü..keşke bilsen burda ne işim var kendi kendime bakarım.....

ninanur sende yanlış anlama eğer gerçekten iyi değilse boşa para vermiyim zaten ev hanımıyım eşimde bu iş için hayattta vermez bana para bide palavra çıkarsa bende çok üzülürüm diye yazdım bu arda parayı ne kadar süre sonra yatırıyoruz birde indirim yaparmı bide bişeyler musallat olmasın karkarım benn

parayı pazartesi yatırırım dedim, tamam sorun olmaz dedi.
indirim konusuna girmedim bilemiyorum

ya arkadaşlar bakan kadın nasıl güveniyorki paranın yatacağına ya baktırıpta yatırmayan olursa

walla benden nakit istedi ben yatırdım parasını sonra baktı..bana yatırım diyenler oldu yatırmadı bide onlarla uğraştım dedi...o yüzden böyle yapıyorum dedi...gerçi benim param kimsede kalmaz kalamaz dedi...ben zaten yatırmıştım ama adam tırsar yani o kadar diyorum..yatırcam diyip yatırmazsan ozaman ayvamı yersin elmamı allah bilir diye düşünüyorum..;)))

walla benden nakit istedi ben yatırdım parasını sonra baktı..bana yatırım diyenler oldu yatırmadı bide onlarla uğraştım dedi...o yüzden böyle yapıyorum dedi...gerçi benim param kimsede kalmaz kalamaz dedi...ben zaten yatırmıştım ama adam tırsar yani o kadar diyorum..yatırcam diyip yatırmazsan ozaman ayvamı yersin elmamı allah bilir diye düşünüyorum..;)))

İşte onu diyorum arkadaşm bende yatırcam deyipte yatırmyan olur gerçi bu brz vicdana kalmıs bişydir.yatırcam deyip yatırmamak bişey daha sorucam ptt den ücreti yatırmaya gittiğimizde kendi adımızı soyadımızı veriyomuyuz yatırrken yoksa sadece şu hesaba para yatırcam deyip yatırıyomuyuz.

canım banada aksine tersini söyledi,,ilk bizmi yatırıyrouz dedim hayır bunu bu şkelide yapmıyorum
ilk bakıyırum sonra zaten memnun kalacağınız için yatırmama durumu olmuyor dedi,,
memnun kalsakta kalmasakta yatırılması gerek vicdan meselesi bu
hahaa yersin vallah alemsinnn:1:

İşte onu diyorum arkadaşm bende yatırcam deyipte yatırmyan olur gerçi bu brz vicdana kalmıs bişydir.yatırcam deyip yatırmamak bişey daha sorucam ptt den ücreti yatırmaya gittiğimizde kendi adımızı soyadımızı veriyomuyuz yatırrken yoksa sadece şu hesaba para yatırcam deyip yatırıyomuyuz.

hesap nosu veriyor canım..tabi isminide verebilirsinki yatırdığını anlasın..

EVT cnm msn den yazışıyoruz..walla hoş sohbet biri ben hiç kasmadım hiç korkmadım hatta çok sevdim arada girer selam veririm hattaaa:52::51:

ninanur ekledim ama çevrimdışı hep ne zamanlar giriyo biliyomusun yada onun beni eklediğini nasıl anlıcam yaa yazarmısın saol

Çok teşekkür ederim. Önce bakıp sonra para alması bence de daha iyi, çünkü daha önce öyle okumuştum ben biri yatırmış parayı dönen yok geriye, aramış biz size baktık deyip kapamışlar. Sonra tekrar aramış hiçbişi ispat edemezsin bakmadığımıza dair demişler, O yüzden bende tedirgin olurum öyle şeylerden. Sonuçta 50 TL az değil

Arkadaşlar ptt ye para yatırırken adımı vermeden yatırsam olmazmı adımı vermeden yatırabilirim dimi zten hangi il den yatıracağımı sölerim bayana o anlar sanırım ölede olurmu

Arkadaşlar ptt ye para yatırırken adımı vermeden yatırsam olmazmı adımı vermeden yatırabilirim dimi zten hangi il den yatıracağımı sölerim bayana o anlar sanırım ölede olurmu

canım sen ne den bu kadar isim konusuna takıldın ki :32: bırak görsün emin ol bir senin isminle uğraşmaz :52::52::52::52::27:

Onun ismimi görmesinden değil cnım ben kthyadyım hani burdn ptt den yatırırkn fln tanıdık olur die direk ismimi sölemedn yatırsam daha ii benm için olur dimi öle

Onun ismimi görmesinden değil cnım ben kthyadyım hani burdn ptt den yatırırkn fln tanıdık olur die direk ismimi sölemedn yatırsam daha ii benm için olur dimi öle

eğer isim vermen gerekiyorsa at kafadan bir isim,sonra msn den söylersin paranızı gönderdim isim .... vs diye

Back
X