Ben bu adama nasıl davranayım?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.953
5.132
398
Eşimle çok büyük kavga etmiştik
Ciddi anlamda soğumuştum. Ama herşey e rağmen evliliğimize bir şans vermek istedim ve aramızdaki saygıyı güya koruyacağız (çok zor ama)
Neyse akşam geldi çalıştı bugün biraz bebeğe baktı yemek yedirdi sonra ben bebekle ilglndim iki saat abartısız TV izledi sonra bebeği uyut karşılıklı kahve içelim dedi.
Bebeği uyutup geldiğimde çoktan uyumuş.
Ya ben napcam bu adamla.
Hani nerde kahve?
Tüm gün bebek ev derken sıkıntıdan patladım beyefendi iki laf edecek uyumuş?
Uyanınca ne yapmalıyım?

Yani sabah ne yapayım nasıl davranayım?
Bir de saygı duymak ve duyulmak için neler yapmalıyım. Kendisi pek laf anlamaz ama

Kahve yapıp, “kahveyi yaptım canım” diyerek uyandırsanız?

Adam yorulmuştur neden böyle yaparak hayatı zehir ediyorsunuz bebeğe bakmış ilgilenmiş tüm gün çalışan adamın iki saat TV izleme hakki yok mu yani sabah uyanınca çok mu yoruluyorsun is yerinde hayatım yapabileceğim bir şey var mı senin için de tatlı dilli ol oda karşılık verir eğer vermiyorsa boşver gitsin

Canım yorulmuş olabilir.
Ufacık bir şey de hemen strese girip kavga çıkarmamaya çalış.

Sabah uyanınca. Kahvaltı ederken ya da onu gecirirken söylersin
Canım ben çocuğu uyuttum ama sen cok yorulmustun herhalde o yuzdn uyuyakalmisssin. Bugün gerçekleştiririz kahve isini diyebilirsin.

Saygısızlık. Eşim çok saygısız. Her kavgada küfür eder bugün onun hastalık olduğunu iddia eden bir mesaj atmış. Hastaysa tedavi olsun ama olmaz. Agzı bozuk
Kaç yıllık evlisin peki?
Bence mesafeli ol, tripli değil.
Mesafeli kalmak onu korkutur.
Ama değişir mi, bilmem...

Uyku maalesef karsi koyulmaz bir ihtiyac bende cogu zaman bebegi uyuturken esim uyumus oluyor
Esinle cok ilgilenme sitem etme yaninda cok oturma hemen baslar niye yanima gelmiyorsun bir derdinmi var demeye

Yani sabah ne yapayım nasıl davranayım?
Bir de saygı duymak ve duyulmak için neler yapmalıyım. Kendisi pek laf anlamaz ama
Hiçbir şey yapmam. Kendi anlamasını sormasını beklerim. Surat asar domuşur otururum. Saygı duyması için önce onu, onun yaptığı gibi yok sayarım.

Hiçbir şey yapmam. Kendi anlamasını sormasını beklerim. Surat asar domuşur otururum. Saygı duyması için önce onu, onun yaptığı gibi yok sayarım.

Kesinlikle yok sayılıyorum. Yarın izinli erken kalkar uyuyamaz kahvaltı hazırlar bende aynısını yapmayı isterim ama yapamıyorum

Kesinlikle yok sayılıyorum. Yarın izinli erken kalkar uyuyamaz kahvaltı hazırlar bende aynısını yapmayı isterim ama yapamıyorum
Sen de hiçbi şey yok gibi oturur kahvaltı yaparsan tabiki saygı duymaz. Aman naparsam yapıyım ertesi gün unutuyor diye düşünür. Ondan sonra yap kahvaltını, bebeğinle ilgilen mecbur kalmadıkça konuşma. Kendi noluyo niye böyle tavırlı bana diye düşünene kadar devam et. Elinin ucuyla yap yemeğini vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…