Ben bu adama ne dersem, nasıl davranırsam benden vazgeçer?

engellemek o kişiyi sana ulaşmaması için kafi değil, toplum olarak artık bunu öğrenelim lütfen!
tüm bildirimlerini sessize alın, gündelik zihnizizi meşgul etmesin.gördüğünzde cvp vermeyin. eğer gerçekten rahatsız oluyorsanız mesaj içerikleri ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağızı söyleyin. ama sanki kaçan kovalanıyor ve bundan mutlu olunuyor mesajı var bu içeriklerin içinde.
yanılıyor isem lütfen kusura bakmayın

ADAMA BIZ KARDESIZ DEDIN ODA OYLE DEDI AMA SEN BUTUN SOSYAL MEDYAYI KAPATTIN OYLEMI? MUHTESEM DRGILSIN BACIM HERKES SANA ASIK DEGIL KAFANA SOK BUNU

"Biriyle gorusuyorum ve gorustugum kişi çok kiskanc uzgunum ama senle irtibati kesmek zorundayim, iliskime de bi zarar gelsin istemiyorum lütfen artik bana ulasmaya calisma" de. Kesin çözüm. Denenmiştir

Eminsen neden imalarda bulunmak yerine konuşmuyorsun ki.

Konuş.Onun sana duyguları olduğunu bildiğini ama senin buna karşılık vermeyeceğini,ona karşı sadece arkadaşlık hisleri beslediğini söyle.Açık konuşmak en güzeli her zaman.

Konudan bağımsız ama yüzünüz çok tanıdık geldi Sakarya Üni.de bulundunuz mu hiç ? ÇGB bölümünde

Benimde başıma geldi aynı durum ama sapık gibi davranmissiniz adama. O bana hislerini anlattıkça benim içim acıdı üzüldüğünü görmek üzdü. Bağları koparmadim her seferinde aynı cevabı verdim.Bir süre o görüşmek istemedi ve uzak kaldık.Bugun yine hala evlenelim der laf arasında ama beni boğan üzen bir durum yok. Siz çok fazla abartmissinz sanki durumu adam örgüt üyesi mi aynı şehirde yaşama korkusu neden

Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi.
Yani durduk yere "seni kardeşim gibi görüyorum ayık ol" tarzında cümleler, sonra tekrar bunu onaylatmak engellemek vs bu neyin kafası acep?
Okey adam hoşlanmış olabilir de sende dokunulmazlığın varmış gibi davranmışsın komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…