Ben bu adama ne zaman yaranırım?

Olur böyle Şeyler bazen evlilikte tüm erkekler aynı sadece seninki değil emin ol

Kazandığını harcıyorsun suçluluk duyma.Ömrünü mü heba edeceksin para biriktiricez diye.Yarına çıkacağımızın garantisi var mı?Hiç haz etmem bu kadar cimri adamlardan.Allah kolaylık versin sana canım.

Benim böyle bi' sevgilim vardı , daha sevgiliyken harcadıklarımla ilgili yorum yapardı ki kendi kazandığım parayı harcıyodum.Benden önceki kız arkadaşı da çalışmıyormuş ve hep buna borç falan ödeten yiyici bi' tipmiş.Ona yedirmiş yedirmiş ben kendi paramı harcardım ona laf ederdi.

Erkeklerin bir çoğu böyle.Bazı kadınlara kendileri yedirirken bazı kadınlara kadınların kendi kazandıkları para üzerinden yorum yapıp eleştirirler.Bence çözüm para kazanıyo olsanız bile erkeği sömürmek.Öylesini seviyorlar , kadına para yedirince erkek gibi hissedip egoları tatmin oluyor.Bunu da her kadın yapamaz , benim kişiliğim el vermez erkek sömürmeye.

Eğer kadın kendi parasını kazanıp kendi ayakları üzerinde durabilen biriyse de onun parasına göz koyuyolar.

O sevgilimi terk ettim bu arada. :halay:

sen kendi paranı kazanıyorsun zaten ve harcamanı da oradan yapıyosun buna karışmaya hakkı yok yanlış mıyım? Yine söylenirse sen de cevap ver her dediğine, sinirinden kudursun varsın

Adam cimri.. onun yaninda alma bunlari madem...bide calistigin halde bu kadar laf ediyor yani? Bu herife harcamadikcada yaramamazsin.. musruf bi kadin olsan kesin el ustunde tutulurdun

Adam cimri.. onun yaninda alma bunlari madem...bide calistigin halde bu kadar laf ediyor yani? Bu herife harcamadikcada yaramamazsin.. musruf bi kadin olsan kesin el ustunde tutulurdun
Aynen öyle keşke müsrüf bi kadın olsaydım, hiç ekstra masraf çıkarmadım bu adama ben kendi yağımda kavrulmayı bildim. Onun yanında alma durumu şöyle, hafta sonu kalabalık oluyo, ee otobüsle gitmekte istemediğim için ona söylüyorum, insan özeniyo eşiyle bi yerlere gitmeye ama her seferinde burnumdan getiriyo

sen kendi paranı kazanıyorsun zaten ve harcamanı da oradan yapıyosun buna karışmaya hakkı yok yanlış mıyım? Yine söylenirse sen de cevap ver her dediğine, sinirinden kudursun varsın
Cevap veriyorum zaten, bide diyo bana kredi çekelim onları da harca diyo, hakkı yok tabi ama o herşeye karışır

Bu adama tabi ki hiçbir zaman yaranamazsin canım. Çalışıyorsun kazaniyorsun ...sakın ona yaranayim diye eskilerini yenilememezlik etme. Senin için ne kadar para harcarsa o kadar değerli olursun bunu unutma. Kendini üzmeye değmez bu pinti adam için. Ben de çalışıyorum kazanıyorum kişisel harcamalarima karışırsa daha da zırnık vermezdim.

Benim böyle bi' sevgilim vardı , daha sevgiliyken harcadıklarımla ilgili yorum yapardı ki kendi kazandığım parayı harcıyodum.Benden önceki kız arkadaşı da çalışmıyormuş ve hep buna borç falan ödeten yiyici bi' tipmiş.Ona yedirmiş yedirmiş ben kendi paramı harcardım ona laf ederdi.

Erkeklerin bir çoğu böyle.Bazı kadınlara kendileri yedirirken bazı kadınlara kadınların kendi kazandıkları para üzerinden yorum yapıp eleştirirler.Bence çözüm para kazanıyo olsanız bile erkeği sömürmek.Öylesini seviyorlar , kadına para yedirince erkek gibi hissedip egoları tatmin oluyor.Bunu da her kadın yapamaz , benim kişiliğim el vermez erkek sömürmeye.

Eğer kadın kendi parasını kazanıp kendi ayakları üzerinde durabilen biriyse de onun parasına göz koyuyolar.

O sevgilimi terk ettim bu arada. :halay:
Aynen öyle sömüreceksin bütün parasını aslında o olcak, kendimi övmek için söylemiyorum ama herşeyimle yetinmeyi bilen bi insanım, öyle sinirliyimki hıncımı almak için onu parçalayasım var o derece, ben bunları hak etmiyorum. Bu arada iyi yapmışsınız ayrılmakla

erkeklere fikir danışınca kendilerini bi halt sanıp hemen ahkam kesmeye başlarlar
o yüzden hiiç sormayacaksın bile :kahve:

İyi akşamlar bayanlar.
Az önce eşimle daha önce aldığım bi ayakkabıyı değiştirelim diye avm ye girdik. Ben de Rossman (umarım reklama girmez) 'a girdim 30 liralık duş jeli sabun vs tarzı alışveriş yaptım, hatta eşim olacak insana da dedim ki ne kadar ucuz tuttu o kadar şey almama rağmen. O da dediki çok ucuz canım gereksiz alışveriş yapıyosun sabun duş jeli dedi ama nasıl afra tafra yapıyor bana. Ben de o sırada oyuncakçıya girip çocuğuma oyuncak baktım ama çok pahalı oyuncaklar var diye çıktım hatta hemen. Sonra da dedim oyuncaklar çok pahalı hatta kendisine. O da kinayeli kinayeli ne pahalısı canım ucuz dedi. Ben de o sıra bişey demedim, sonra bana diyoki ben sana kartları martları vereyim ay sonunu sen hesap et dedi, ben de dedimki ben senden para-kart istemiyorum ben zaten kazanıyorum dedim. Hemen kızdı onu deyince, eeee kendi paran var harca dedi hatta yetmiyosa kredi çekelim onları da harca dedi, biz bu gidişle para falan biriktiremeyiz dedi, bari arabayı değiştirelim de olan para da harcanmasın desi. Ben şok oldum dondum kaldım, aşırı sinirlendim. Dedim 30 liralık alışveriş için mi söylüyorsun bunu? Ben kaç senelik kıyafetlerimi giyiyorum çantam ayakkabım hepsi eski, ne zaman harcadım da kenara para atamıyoruz ne aldım bi yere gitmem, sigara kullanmam, alışveriş delisi değilim, ek iş mi bulayım napayım? Dedim ama hepsini bağırarak ve ağlayarak söyledim çok aşırı sinirlendim ve hâlâ ağlıyorum sinirden hatta. O hâlâ tamam saçalım paraları harcayalım vs deyip duruyor bide diyoki bana neden cazgırlaşıyosun?? Cazgırlaşırım tabi bi 30 lira için neler neler dedi bana, daha da söyledi de unuttum. En sonunda kazanıyorum harcarım tabi dedim, kredi de çekerim, alışveriş de yaparım dedim. Kızlar napayım ben bu insanı kafayı yemiş..

yaranmaya çalışmayarak... demekki çalışıyor olmasan yanmışsın...
bazı erkekler AVM dolaşmayı sevmiyor, bence sen bi daha eşinle alışverişe gitme
yani bi derdi varsa bile bunu laf sokarak değil normal konuşarak söyleyebilir sanırım belki de ilkin bu konuyu konuşmak lazım

Bakın psikolojik olarak siz ağzına verdiniz lafı..

" Ne kadar ucuzmuş değil mi? " Soru sorar tarza bir erkekle konuşunca onlarca cevap verirler.

Ben , çok ucuz " , çok pahalı " kelimelerini sevmiyorum. Hiçte kullanmam hele eşim varken.

Birde neden hem çalışıp hem bu kadar birikmişsiniz anlayamadım; " " eski kıyafetlerim, çantalarım..."
Kendinize alışveriş yapmamanizin sebebi nedir ?
Göz alıştırmayın.

peki eşiniz siz tanıdığınızdan beri böylemiydi yoksa yeni olan bir durummu
siz çalışan bir bayan olmanıza rağmen karışması saçma umarım geçicidir ve düzelir

İyi akşamlar bayanlar.
Az önce eşimle daha önce aldığım bi ayakkabıyı değiştirelim diye avm ye girdik. Ben de Rossman (umarım reklama girmez) 'a girdim 30 liralık duş jeli sabun vs tarzı alışveriş yaptım, hatta eşim olacak insana da dedim ki ne kadar ucuz tuttu o kadar şey almama rağmen. O da dediki çok ucuz canım gereksiz alışveriş yapıyosun sabun duş jeli dedi ama nasıl afra tafra yapıyor bana. Ben de o sırada oyuncakçıya girip çocuğuma oyuncak baktım ama çok pahalı oyuncaklar var diye çıktım hatta hemen. Sonra da dedim oyuncaklar çok pahalı hatta kendisine. O da kinayeli kinayeli ne pahalısı canım ucuz dedi. Ben de o sıra bişey demedim, sonra bana diyoki ben sana kartları martları vereyim ay sonunu sen hesap et dedi, ben de dedimki ben senden para-kart istemiyorum ben zaten kazanıyorum dedim. Hemen kızdı onu deyince, eeee kendi paran var harca dedi hatta yetmiyosa kredi çekelim onları da harca dedi, biz bu gidişle para falan biriktiremeyiz dedi, bari arabayı değiştirelim de olan para da harcanmasın desi. Ben şok oldum dondum kaldım, aşırı sinirlendim. Dedim 30 liralık alışveriş için mi söylüyorsun bunu? Ben kaç senelik kıyafetlerimi giyiyorum çantam ayakkabım hepsi eski, ne zaman harcadım da kenara para atamıyoruz ne aldım bi yere gitmem, sigara kullanmam, alışveriş delisi değilim, ek iş mi bulayım napayım? Dedim ama hepsini bağırarak ve ağlayarak söyledim çok aşırı sinirlendim ve hâlâ ağlıyorum sinirden hatta. O hâlâ tamam saçalım paraları harcayalım vs deyip duruyor bide diyoki bana neden cazgırlaşıyosun?? Cazgırlaşırım tabi bi 30 lira için neler neler dedi bana, daha da söyledi de unuttum. En sonunda kazanıyorum harcarım tabi dedim, kredi de çekerim, alışveriş de yaparım dedim. Kızlar napayım ben bu insanı kafayı yemiş..
inadına gidip pahalı bir parfum alın görsün bakalım hesap felanda vermeyin

yaranmaya çalışmayı bırakın. madem kendiniz kazanıyosunuz harcayın. laf söylemeye hakkı yok. şampuan duş jeli almayıp bulaşık deterjanı ile yıkanacak haliniz yok.

cevapları okudum.aynen hepsine katılıyorum.yanlış yoldasın canım.acele değiştir kendini.sen böle oldukça dahada isteyecek eşin.hemen git kendine alışveriş yap başta dellenir sonra alışır merak etme.ama sakın bu yolda yürüme yani idare edeyim kafasında olma.çünkü eşin layık değil.

Back
X