Ben bu adamdan iyice soğudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.979
798
İyi geceler kızlar;
Ben taşınma, yeni düzen kurma telaşındayım. 10 gün sonra görev yerime gideceğim inşallah. Bu yüzden bir sürü aksilik, gerginlik yaşıyorum. Adam son 10 gün sadece sex diye beynimi yedi. Bir de akşam ne yiyeceği meselesi var hala gündemimizde.

Bir düzen kurmuş olsaydım artık. Sabrım tükeniyor.

Güncellemeyi vicdan yapmamak, yaşattıklarını unutmamak için yapıyorum:

Kocam olacak adam iyice çirkinleşti. Sex yoksa sana para vermem. Sevişmezsen sana verdiğim kredi kartlarını kapatırım, şifreleri değiştiririm kullanamazsın gibi cümleler kuruyor. En son eşya falan vermem, bomboş git dedi. Nevrim döndü. Al hepsini başına çal, ne lazımsa ben alırım dedim. Bir sürü laf saydım. Utandı mı? Sanmam. Geri adım attı ama ne fayda. Benim için bitti.

Ekleme: Kızlar niye sinirleniyorsunuz? Bu hesap benim günlüğüm gibi. Bu başlıkları yaşadıklarımı, bana çocuklarıma yaşatılanları unutmamak için açıyorum. Bizimkilere karşı içimde bir merhamet kırıntısı ortaya çıkınca hemen konularıma bakıyorum ve o kırıntı yok oluyor.

Farkındaysanız boşanmamak için ne yapmalıyım, eşimi yola getirmek için nasıl davranmalıyım gibi sorular sormuyorum. Sadece bu adamın bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar etmesinden bıktığım ve kafa dağıtmak için bu konuyu açıyorum.

Son düzenleme:
Yani kaç yaşına gelmiş adamın ne yiyeceği de sizi zaten alakadar etmiyor. Sex konusunda bir şey diyemem, başka tatsızlıklar olmasaydı belki siz de aynı şekilde hissederdiniz.

Önceki konunuzu okumustum, yorum yapmamıştım, lütfen kusuruma bakmayın, bana öyle geliyor ki siz oraya taşınınca boşanacak gibisiniz. Bence gitmeden kendisiyle son defa konuşun.

Ablacım her konun aynı, adam igrenç bir herif varsa yoksa para para para şimdi de bu çıktı. Sana çocuğuna 5 kuruş vermeyen adamın koynuna girecek misin gerçekten, ciddi misin😶 sen neden evlisin şurdaki insanlar da ben de merak içindeyiz🙄sürekli konu mı açacaksın yani, boşanmayacaksan bizi de kanser etme

Sizi zerre düşünmeyen çocuklarla yeni bir hayata atılırken,kaba tabirle bana maaşını gönder sen ne bok yersen ye diyen bir adamla sex düşünmek,ne yiyeceğini dert etmek bilmiyorum nasıl kafalar yaşıyorsunuz.Adamı oyalama derdindeyseniz basım agriyor değin,reglim değin ama koynuna girmeyin,böyle adamları içiniz nasıl alıyor???olmadı yemeğine şap atin ama bu vicdansız,bencil adamı odullendirmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X