Ben bu adamdan iyice soğudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maaş konusu ne alemde.? Siz başka şehir e taşınacağınız ve bir süre ayrı kalacağınız için adam kendince bir nevi hasret gideriyor o yüzden pek büyütmeyin. Akşam yemeğinizde Pratik olacak şekilde fırına tavuk falan atın yanına makarna böyle pratik şeyler yapın geçin. Zaten az kaldı taşınmanıza idare edin taşınasıya kadar. Sonra zaten yanınızda yok çocuklarınızla kafanıza göre yemek yaparsınız kafanıza göre yaşarsınız

Taşındıktan sonra karar vereceğim buna. İki medeni insan gibi konuşmak imkansız. Mecburen ayrı şehirlerde olmayı dört gözle bekliyorum. Aynı evin içinde olarak ayrılık ihtimalinden bahsedersem bana bir şey yapamasa çocukları rencide eder.
Taşındıktan sonra mi hala mi? Karar vereceksin

Böyle konu sahipleri bizi fitil edip kanser edip sonra istediklerini yapıyorlar . Birkaç tane var böyle . Bosanacagini düşündüğü adamın koynuna giriyormuş 😏 yakında bisanacaktim tam hamileyim diye de konu açar
Birde benim yaptığım yorumu beğenmemiş konu sahibi yakında kocasını savunmaya geçip üyelik iptali gelir. Çocuklara üzülüyorum bende en çok yazık valla.

Reddediyorum. Ama pes etmiyor. Şu 2 ayda yaşadıklarımı 20 yıldır yaşatmamıştı bu adam. İçinden başka biri çıktı resmen.
neden reddettiğine de anlam veremiyordur o
hani boşanamazsın ya ondan! öyle zannediyor
reddede reddede raydan çıkıp birde Allah korusun zor kullanmaz dimi
korktum şimdi

Birde benim yaptığım yorumu beğenmemiş konu sahibi yakında kocasını savunmaya geçip üyelik iptali gelir. Çocuklara üzülüyorum bende en çok yazık valla.
Sen başta olmak üzere birkaç kişiye zaten cevap verdim ama siz tüm cevapları okumak yerine muhtemelen yarım yarım okuyup yarım akıl veriyorsunuz. O yüzden beğenmiyorum.

Ben öyle bir ihtimal vermiyorum eşinin derdi başka sanki boşanmaya zemin hazırlamaya çalışıyor
Ben de ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum açıkçası. Çünkü boşanmak gibi bir amacı yok ondan eminim ama düzeltmek gibi bir çabası da yok. Gerçi artık onun ne düşündüğünün önemi yok. Ben çocuklarımın en az hasarla atlatması için süreci yavaştan alıyorum.
Dün akşam 9 yaşındaki kızım babasından ayrılacağı için bir anda ağlamaya başladı.
Onların en az zarar göreceği şekilde bu işi halletmeye çalışıyorum.

İyi geceler kızlar;
Ben taşınma, yeni düzen kurma telaşındayım. 10 gün sonra görev yerime gideceğim inşallah. Bu yüzden bir sürü aksilik, gerginlik yaşıyorum. Adam son 10 gün sadece sex diye beynimi yedi. Bir de akşam ne yiyeceği meselesi var hala gündemimizde.

Bir düzen kurmuş olsaydım artık. Sabrım tükeniyor.

Ekleme: Kızlar niye sinirleniyorsunuz? Bu hesap benim günlüğüm gibi. Bu başlıkları yaşadıklarımı, bana çocuklarıma yaşatılanları unutmamak için açıyorum. Bizimkilere karşı içimde bir merhamet kırıntısı ortaya çıkınca hemen konularıma bakıyorum ve o kırıntı yok oluyor.

Farkındaysanız boşanmamak için ne yapmalıyım, eşimi yola getirmek için nasıl davranmalıyım gibi sorular sormuyorum. Sadece bu adamın bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar etmesinden bıktığım ve kafa dağıtmak için bu konuyu açıyorum.
Ben yapıp kargoya vereyim istersen yemeğini dediniz mi? Bak başının çaresine onu da sen düşüneceksin, diyeceksiniz.

Seks stoğu mu yapıyormuş. Allah yardımcınız olsun. Akşamları Melisa çayı ve adaçayı içirin, bütün dürtüleri içine kaçar. 😁

Ekleme: siz de yoğun kekik çayı için, adet söktürücü özelliği var, böyle de yırtabilirsiniz

İyi geceler kızlar;
Ben taşınma, yeni düzen kurma telaşındayım. 10 gün sonra görev yerime gideceğim inşallah. Bu yüzden bir sürü aksilik, gerginlik yaşıyorum. Adam son 10 gün sadece sex diye beynimi yedi. Bir de akşam ne yiyeceği meselesi var hala gündemimizde.

Bir düzen kurmuş olsaydım artık. Sabrım tükeniyor.

Ekleme: Kızlar niye sinirleniyorsunuz? Bu hesap benim günlüğüm gibi. Bu başlıkları yaşadıklarımı, bana çocuklarıma yaşatılanları unutmamak için açıyorum. Bizimkilere karşı içimde bir merhamet kırıntısı ortaya çıkınca hemen konularıma bakıyorum ve o kırıntı yok oluyor.

Farkındaysanız boşanmamak için ne yapmalıyım, eşimi yola getirmek için nasıl davranmalıyım gibi sorular sormuyorum. Sadece bu adamın bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar etmesinden bıktığım ve kafa dağıtmak için bu konuyu açıyorum.
Yani insanlar size ne cevap versin o zaman günlük tutun. Ben bosanacaginizi asla düşünmeyenlerdenim. İşin garip tarafı bu bizi ilgilendirmez adama ister dolaba yemek depolayin ister maaşınızı verin ister sevişin . Zaten üç çocuk yapmışsıniz bu adamdan . İnsanlar ne desin ki size ne bekliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X