Aslında size söylemek istediğim illa boşanın değildi.
Boşanırsınız, boşanmazsınız o karar size ait.
Söylemek istediğim eşiniz sizin adınıza hiç çekinmeden kararlar alıyor, sizi nasıl kırdığının o kadar farkında değil, o kadar umursamaz ki annesini kardeşini anlaşamadığınızı bildiği halde sizin ne istediğinizi ne düşündüğünüzü umursamadan yanınıza gönderme planı yapıyor ve bu doğrultuda hareket ediyor. Üstüne hiçbir şey yokmuş gibi sevişmek istiyor.
Sizin elinizde para tutamayacağınızı düşünüp ver bana ben biriktiririm diyerek sizi aklınca saf, iş beceremez olarak görüyor. Çocuklarınızın sadece makarnayla 3 yıl boyunca doyabileceğini ön görüp adeta oyuncak bebek muamelesi yapıyor. Ve bunları sizi asla kaybetme korkusu olmadan, sizden çekinmeden yapabiliyor. Dik duruş, özsaygı ve herkese durması gereken yeri bildiren siz derken bunları kastetmiştim.
Kendimi sizin yerinize koyduğumda size de hak veriyorum elbette.
Nasıl bir şaşırmışlık, hayal kırıklığı yaşadığınızı az çok tahmin edebiliyorum.
Yalnızca şunu söylemek isterim ki, yeni girdiği ortamda oranın kabına göre şekil alan, biraz para görünce 180 derece huy değiştiren bir eşle nereye kadar sabredersiniz bilemem ama bildiğim şey eşiniz sizi hak etmiyor. Sabrınızı, fedakarlığınızı, kanaatkarlığınızı hiç hak etmiyor.
Umarım bu uzaklık iki tarafa da yararlı olur. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Yeni görev yerinizde size başarılar dilerim. Umarım çocuklarınızla çok mutlu olursunuz.