- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Biri var. Aynı yerde çalışıyoruz. Aramızda 12 yaş var. Ben 22 o 34. Eğlenceli biri, iyi de anlaşıyoruz.
Bu kişi bazen iş yerindeki dahilimden beni arayıp "aşkım napıyorsun yaaa?" diye şaka yapıyor. Her gün sabah 8'de ilk mesajını atıyor. Servise binince de hep yanyanayız. Bana bakışı vs her şeyi çok farklı. Normalde çok fevri biridir, pek kimse yanaşamaz. Bana ne yaparsam yapayım gıkı çıkmıyor. Sabah poğaça vs hep beraber alıyoruz, o arada biri ararsa benimle olduğunu söylüyor. Ben mutsuzsam mutlaka çikolata alıyor, beni güldürüyor. Herkesi benimle kıyaslayıp hep beni en iyisi ilan ediyor. En güzel sensin, en akıllı sensin, en güzel sen giyinmişsin gibi.
Asansöre bindiğimizde bizden başkası yoksa "bi 5 kat daha olsa öpüşücez heralde" gibi espriler yapıyor.
Ki işyerindeki herkes durumun farkında. Şöyle ki "ya slimsigara x seninle mi ilgileniyor?" ya da "siz x'le ne iyi anlaşıyorsunuz öyle." gibi şeyleri mutlaka duyuyorum her gün. Mesela bugün sabahtan atışmıştık, özür dilediğinde kabul etmedim. Sonra yemekhanede yine karşılaştık bağıra bağıra ben özür diledim kabul etmedi, bi' de böyle deneyeyim deyip diz çöktü önümde. Yanımızda benim akrabam da vardı, hatta ona da abla ben cumartesi iş çıkışı istemeye geliyorum slim'i vericekseniz annemlere haber vericem" dedi. Şaka tabi ki. Güldük geçtik. Ki bahsettiği akrabam orda müdür. Daha resmi olmalıydı.
Tüm gün böyleyken bana durup dururken kanka diye hitap ediyor! Mesela bu akşam hamburger yiyoruz iş çıkışı, bir şeyi anlatıcam ama bana kalkıp mayonez alırsan dedim. O da bana "insanlar sevgililerine şart koşarlar sen bunu bana yapamazsın" dedi.
Sizce beni cidden kankası olarak mı görüyor?
Hoşlandığımdan değil ama onun benden hoşlanmasını istiyorum yalan yok.
Kanka olarak gördüğünü hiç sanmıyorum. Niye kanka diyo onuda anlamadım ama yaptıkları kesinlikle bir kankanın yapacağı şeyler değil.
bence hoşlanıyo yoksa sıradan birine neden diz çöker ki birsi siz ona nasıl davranıyosunuz bir çekincesi mi var acaba?
İlişkinin en tatlı zamanlarıdır bunlar.. adı konmayan ama ikinizin de adı gibi bildiği, birşey var aramızda kısmı :)
Bence tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?