Ben bu adamı anlamıyorum. Kanka mıyız?

ölçmeye çalışıyor bence seni
mesela kanka dediğinde senin bakışın mimiklerin nasıl olacak onu görmek için söylemiştir kesin

Hoşlandığının işaretleri bunlar
Durduk yere bir arkadaş bir arkadaşa bu denli yakınlık göstermez
Muhakkak var birşeyler
Sana kanka diye hitap etmesi de seni demesi anlamına geliyor bence
Senden emin olamıyor o yüzden yani

Heeeyy gidi gençlik,
gençliğim aklıma geldi

ama sakın sakın,
çocuğa sorma bişey..
büyüyü bozarsın..
ilişkinin şu aşamasında kadın ilk adımı atarsa değeri kalmıyor..
büyü bozuluyor ve finish

mesela eski erkek arkadaşınla barıştığın rolünü yapsan,
tepkisi ne olur ki? :44:
tamamen gider mi, yoksa iyice imkansız olduğunu anlayıp karasevdaya mı düşer?
karakterini az çok biliyorsundur..

Denemistim onu. Yani soyle erkek arkadasimla barismistik gercekten. Bir hafta yuzume bakmadi. Selam bile vermedi.

Açık söyleyeyim, ben böyle adamları sevmiyorum.
İnsanın kafasını karıştıran tipleri.
Kocaman adam,derdi neyse açık olsun.
He sakın sorma sonra "eee kanka diye hitap ediyorum ya ben sana,sen yanlış anlamışsın kanka" der.
Yerinde olsam aklımı bulandırmam ve uzaklaşırım. Niyetini daha iyi anlarsın hem.

diğer iş arkadaşlarına nasıl davranıyor burdanda anlayabılırsın

sadece sana böyleyse ozaman kanka falan boş işler

zaten erkeklerde kadınları kanka falan görmez

sadece sohbet edıp samımı olabılmek için

uydurdukları bahane bence

yalnız bana fazla sulu geldı bu adamya

hoşlandığı yada sevdiği kıza trip yapan erkeklerden sanırım..:) hoşlanıyor hoşlanmasında kesinlikle nabız yokluyor... çok geri planda kalmayın bence, ama pat diyede açık seçik kalmayın onunla... oda sizin için şuan sizin olduğunuz gibi aklı karışık olsun..

Çok gereksiz bir samimiyet olmuş bence.
Koskoca adama yakışan tavırlar değil bunlar.
Öpüşme muhabbeti falan yaptığına göre, açılmak için senden gereken cesareti fazlasıyla almış.
Hoşlanan insan böyle saçma davranmak yerine direkt açılır.
Davranışları garip ve bana itici geldi.

bence de hoşlandığı kesin:118:

ama davranışları benim hoşuma gitmedi.

öyle öpüşme muhabbeti falan cidden itici.

ben böyle davranışlardan hoşlanmam.

bir şey hissediyorsa söylesin ya da adam gibi davransın.

hoşlanıyor bence ama ciddi niyetinin olduğunu sanmam . ciddi olsa sulu espiriler yapmaz yok öpüşürüz yok bilmem ne . ne yani sen tavrını neden ortaya koymuyorsun 22 yaşında bir insansın . karşındakide senden 12 yaş büyük koca adammış . böle çocuk gibi . varsa niyeti söyler açılır başlarsınız bence bu adam herşeyin kendiliğinden gelişmesini istiyor ki sonra ayrılık durumunda ama ben adım atmadım deyivericek .ciddi düşüncesi olsa daha farklı davranırdı

Bence de hoşlanıyor ama adını koymak istemiyor.. bu şekilde daha mutlu..

sevgili olunca bir çok şey zorunluluk olacak,sorumluluklar artacak.. örneği de vermiş "insanlar sevgililerine şart koşarlar sen bunu bana yapamazsın" ilişkinin baskısını üzerinde hissetmek istemiyor gibi geldi bana...

ben de rahatsız oluyorsun sanmıştım. medeni durumu bekarsa ve kafasında sorun yoksa evet seninle ilgileniyor. ama biraz yaşı gereği mi bilmiyorum tehlike sinyalleri çalıyor. asansörde öpüşmeyi zarf atması gibi. o sana dilediğini söylüyor. sen de desene madem: insan kankasına aşkım der mi diye. ya da sen de rahat ol: yoksa sen bana aşık mısın de şakayla karışık.. bunları demeye müait görünüyor aradaki bağınız. ama neden konuşmuyor seninle bu konuyu? engeli mi var bilmediğin? herkes biliyor o kulaklarını kapatıyor olanlara... ne kadardır tanıyorsun bu adamı sen?

her şeye şaka şaka demişsiniz ama.. hadi bunlar hoşlanmayan birinin davranışları olsun, hoşlanan kişi nasıl belli edecek o zaman? daha ne yapsın diyorum yani
ama şöyle karizmatik hareketlerle belli etse daha hoş olurmuş diz çökmeler falan biraz laubali olmuş.

Nişanlımda bana kardeşim derdi.
Üstelik aramızda yaş farkı yok.
Elinde olmadan verdiği tepkiler yüzünden anlarım hislerini de ondan uzaklaşırım diye düşündüğü için kardeşim diyomuş arada.
Çok zoruma giderdi aşık olduğum kadına kardeşim demek diyo şimdi..

Belli ki var bişeyler arada bir laf sokun bence.
Biraz tavırlarından onun sizden hoşlandığınızı anladığınızızı gösterin.

Son düzenleme:
Böyle kankalık olmaz. Açık ve net bir şekilde size ilgisi var.

benimde hayatımda böyle biri vardı hediye almalar buluşmak istemeler felan ama ben buluşmazdım bana ilgisi olduğunu hissetmiştim bir gün msn de konuşurken konuyu evirdim çevirdim beni sevdiğini itiraf ettirdim çok utangaçtı yüzüme söyleyememişti
sizde konuşturun onu bana olan özel ilginin ilgilenmenin nedeni ne diye başlayın....

Bu ne yılışık bir adam.
3o küsür yasında hala lise tayfası gibi kanka demeler falan.
Herkesın hoşlanma kriteri farklı sanırım.
Böyle biri olacak çevremde anında topukkk

Bu ne yılışık bir adam.
3o küsür yasında hala lise tayfası gibi kanka demeler falan.
Herkesın hoşlanma kriteri farklı sanırım.
Böyle biri olacak çevremde anında topukkk

İşte kanka diyeyim yakın olayım.
Sevgili demeyeyim sorumluluk almayayım.
Ben de kaçarım bu tiplerden.
Ayrıca seven gelir. Böyle uğraştırmaz,kafa karıştırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…