- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
İşte kanka diyeyim yakın olayım.
Sevgili demeyeyim sorumluluk almayayım.
Ben de kaçarım bu tiplerden.
Ayrıca seven gelir. Böyle uğraştırmaz,kafa karıştırmaz.
Garıp 1 durum ama ben buradaki cok arkadasın aksıne sızı cok da fazla cıddıye aldığını düşünmüyorum açıkçası...ya bazı erkeklerde seytan tuyu olur; oz. karsı cınse cok cazıp gelırler ve kendılerı de bunu fırsat bılıp habıre mavı boncuk dağıtırlar....ıste yıne aynı sebeplerden boylelerının etraflarında bır dolu kadın olur; bır anlamda durmaksızın yedekleme yaparlar yani...ve de genellıkle böyle tıpler ya evlılıgı hıc düşünmezler ya da gec yaslarda dusunurler; cunku havai, dengesız, ggel-gıtlı, zor karakterlerı devamlı mani olur....bır kere sız bu denlı cekıcı bırının hayatında bırılerı olmadığına emın mısınız? ayrıca madema o kdr şirin bır tıpde neden hala evlenmemıs? tabı sıın Onu cıddı dusunup dusunmeyecegınız ı de bılemem ama bence nıyetınız harekete gecmekse ısın bu tarafları uzerınde bıraz kafa yorun ve kurcalayın derım....bılemıyorum bana sankı O senı sdc yedekte tutuyor gıbı geldı....baksana adam sureklı 1 ılerı 1 gerı hamle yapıyor; 1 oyle dıyor 1 böyle; sonuçta ne ıdugu belırsız bır goruntu yaratıyor...haliyle de senın aklını karıştırıyor....
Bence bu adam bir zirto, fazla kaptirma kendini...
Ben bu adami hic begenmedim kuzum, dikkat et kendine.
Kizlar siz soyledikce iyice idrak ettim.
Olmaz bundan, soylediginiz tum kotu ozellikler mevcut!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?