Ben bu adamı anlamıyorum. Kanka mıyız?

İşte kanka diyeyim yakın olayım.
Sevgili demeyeyim sorumluluk almayayım.
Ben de kaçarım bu tiplerden.
Ayrıca seven gelir. Böyle uğraştırmaz,kafa karıştırmaz.

O kısım ayrı zaten.
Bu kadar gereksiz samimi haraketler,espriler fazla hollywood filmi izlemiş gibi geldi bana :)
Yaptığı şakanın bile nereye gideceğini görmüyor ki ben bu kızın duygularını etkıler mıyım diye..Kendini universite kampusunde zanederek böyle haraketler yaparken;sen sevgilim değilsin şart koşamazsın diyerek birden bey 34 yaşında olgun bir erkek oldugunu hatırlıyor.
Durum ilginç.Bahsedilen kişilik daha bir ilginç.

Slim
Hoşlandıgımdan değil diyorsun ama çoktan kaptırmışsın kendini farkındasın değil mi?Dikkat et bence.

her şeyin bir adı var ve adına göre oynanmalı roller. bu durumda arkadaşsa arkadaş gibi, kanka ise kanka gibi olsun ama bir şey olsun. sen de çevren de ikilemde kalıyorsunuz bu durumda.

bir de şunu ekleyeceğim. adam sorunlu bir yaşta. yani erkekler 30-32 arası hayatını kurdu kurdu. kurmazsa bu 40 a dayanabiliyor ve bence bu tür insanlar istisnalar vardır her zaman ama sorunlu ve zor karakterler oluyor.

Garıp 1 durum ama ben buradaki cok arkadasın aksıne sızı cok da fazla cıddıye aldığını düşünmüyorum açıkçası...ya bazı erkeklerde seytan tuyu olur; oz. karsı cınse cok cazıp gelırler ve kendılerı de bunu fırsat bılıp habıre mavı boncuk dağıtırlar....ıste yıne aynı sebeplerden boylelerının etraflarında bır dolu kadın olur; bır anlamda durmaksızın yedekleme yaparlar yani...ve de genellıkle böyle tıpler ya evlılıgı hıc düşünmezler ya da gec yaslarda dusunurler; cunku havai, dengesız, ggel-gıtlı, zor karakterlerı devamlı mani olur....bır kere sız bu denlı cekıcı bırının hayatında bırılerı olmadığına emın mısınız? ayrıca madema o kdr şirin bır tıpde neden hala evlenmemıs? tabı sızın Onu cıddı dusunup dusunmeyecegınızı de bılemem ama bence nıyetınız harekete gecmekse ısın bu tarafları uzerınde bıraz kafa yorun ve kurcalayın derım....bılemıyorum bana sankı O sızı sdc yedekte tutuyor gıbı geldı....baksanıza adam sureklı 1 ılerı 1 gerı hamle yapıyor; 1 oyle dıyor 1 böyle; sonuçta ne ıdugu belırsız bır goruntu yaratıyor...haliyle de sızın aklınızı karıştırıyor....belkı de sızı yasınızdan oturu saf ve tecrubesız gordu ve bundan yararlanmak ıstıyor; dıkkatlı olun derım...

Son düzenleme:

Bu konuda katılıyorum sana ciddiyetsizlik kesinlikle var zaten. Yoksa vur kaç yapmaz. Ne istediğini bilip bilmediği de önemli. 22 yaş yolun çok başı 34 de ortası ve durulma yaşı. Ve bu yaş bir araya gelirse tam haz vermez. Eğer kadın 34 erkek 46 olsa yine anlarım ama bence aradaki yaş farkı bulunduğun yaşa göre çok önemli..
En nihayetinde kararsızlık yaşıyor da tercihlerinin hepsini birden aynı yolda oyalarken kendini de oyalıyor aslında. Ben bu adamın hayatında As kadının olduğuna inanmıyorum. Zaten olsaydı şimdiye kadar hayatı yerleşik düzene geçerdi.

kurduğu cümlelerden , anlattığın kadarıyla halinden tavrından benim anladığım sana karşı bişeyler hissettiği. kanka demesinin sebebi de gün gelip senin "ne kankası yaa , biz kankamıyız" flan demeni beklemesinden dolayı olabilir.

Yıne de ben olsam cok fazla yakınlaşmaz; araya mesafe koyardım (ayrıca da aynı ıs yerınde oluşunuz da bır bn. olarak sızın aleyhınıze; böyle ıslerde her zamankı gıbı olan kadın tarafına olur...hele ki iş yerınde sevgılılık fln coook dıkkat edın, pozısyonunuz bıle etkılenebılır....); fırıldak, uyanık, kurnaz, görmüş&gecırmıs, ısını bılen, çıkarını kollayan, cinfıkırlı, kaypak bır tip bana gore....sıze oynayıp, şirinliğiyle (hoşlandığınızı da ıyıden ıyıye bellı etmıssınız anlaşılan..) sızı zayıf noktanızdan vurmaya calısıyor ınceden ınceye....yarın obur gun; sızınle punduna getırıp 1 seyler yasar sonra da 'bız aslında arkadaşız senınle' deyıp sıze sırtını donup sırra kadem basabılır bu cıns tıpler...cunku; bu insan bunların alt yapısını hazırlıyor profılı cızıyor....var ya bu adamı bence cok da fazla kaale almayın; bu boylee yanar&doner, guvenılmez, serserı ruhlu, yaramaz, olgunlasmamıs; aşırı çocuk ruhlu bırısı ıste....hala; yaş olmuş bılmem kac ayakları yere basmıyor; zibidi zibidi sorsan adamım diye dolanıyor ortalıkta....(ıse yarar bırı olsaydı bugüne kalmaz çoktan kapılırdı merak etme....hadi kadınlar neysede o yaşlara hep 1 takım problemlerı, açmazları olan, 1 baltaya sap olamamamıs erkekler kalıyor; benden soylemesı...) gunumuzde böyle ınsan 1 ton etrafta....

Son düzenleme:
ben azınlık görüşüne katılıyorum, hoşlanmadım o kişinin tavırlarından... aklıma yaşadıgım şu hikaye geldi...

ben lise sondayken aynı sınıfta çok esprili, eğlenceli bir çocuk vardı, ona ilgim yoktu, ama sonradan çocugun benımle ilgilendiğini fark ettim, başta yanılıyorumdur dedim, sınıftan da bu çocugun sana ilgisi var galiba demişti birkaç kişi, sonra çocuğun sadece bana yaptığı şeyleri, tuhaflıkları, espriyle karışık söylediği sözleri yazmaya başlamıştım, bir sayfa olmuştu, herhalde seviyor diyip ben de kapılıp çok aşık olmuştum. sonradan öğrendim ki, o sırada başkasıyla çıkıyormuş meğer! mezun olduktan sonra telefon almıştım, yolda karşılaştıgımızda numaramı istemişti, bana aşkım canım balım nasılsın diye ilk mesajını atmıştı, ben çok şaşırmıştım, bana aşkım vs. deme diyince küsmüştü. benim de hoşuma gittiğinden ses çıkarmamıştım sonra. öyle devam etmişti. ben normal davranıyordum. 1 yıl sonra falan bu yaşananlar ne diye mesaj atmıştım. beni aramış ve direkt sinirli şekilde ne saçmalıyorsun sen? demişti. ben telefonu yüzüne kapatmıştım. sonra mesaj atmıştı sen çok güzel, çok akıllı, çok tatlı bir kızsın diye, ne alakaysa. bir şey demesem aynı şekilde sürdürürdü eminim. ben cevap vermeyip numaramı değiştirmiştim, yıllar sonra da evlendiği gün tesadüf kuaför önünde damatlıgıyla gördüm onu, pis pis sırıttı bana. benim duygularımla oynadı, o yaşta kendime olan güvenimi yitirdim onun yüzünden, zaten hassas biriyim.

hadi bu 18 yaşındaydı, çocukluktu diyelim, seninkinin niyetinin ciddi olduğunu pek sanmıyorum, 34 yaşına uymayan anlamsız tavırlar... olgun biri olsa o yaşta niyeti neyse gelir olgunca açıklardı. hem yaşı sana göre büyük, hem tavırları hoş değil. ortamda adın onunla çıkıyor, başka kısmetlerin varsa onların önünü kesiyor, sana bu şekilde hele ki işyerinde öyle davranması hoş değil. madem tanıyorsunuz birbirinizi ve seviyorsa niyetini açıklar, bana tavırları dengesiz geldi, bir an önce onun duygularından emin ol, yoksa yol ver.

Bence bu adam bir zirto, fazla kaptirma kendini...

Ben bu adami hic begenmedim kuzum, dikkat et kendine.

Kizlar siz soyledikce iyice idrak ettim.
Olmaz bundan, soylediginiz tum kotu ozellikler mevcut!

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Kizlar siz soyledikce iyice idrak ettim.
Olmaz bundan, soylediginiz tum kotu ozellikler mevcut!

bence kendini soğutmalısın biraz, böyle devam ederse aynı şekilde yıllarca sürer bu, bana çıtır kızla gönül eğlendiriyor gibi geldi, ciddi düşündüğünü sanmıyorum,çünkü ciddi düşünen 34 yaşındaki bir adam bu şekilde davranmaz, bir de yaş 30 u biraz aşınca erkekler kolay kolay evlenmeyi düşünmüyor genelde...

Ben konuya biraz olumsuz tarafından bakacağım ama başkalarının yanında böyle davranıp yalnızken kanka diyorsa bence dur, bir düşün. İnsanların yanında seninle ilgilendiği izlenimi verip son adımı atmıyorsa belki de sadece görüntüde senden hoşlanıyordur. Altından başka şeyler çıkabilir. Madem ilgileniyorsun, imkanın varsa geçmişini araştır. Uzun süreli bir ilişkisi olmuşsa sorun yok.

Şimdi tüm yazılanları okudum da; bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba, o kadar diyeyim. O yaşa gelmiş adam, karşısındaki kızın kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığını anlar, ciddi bir niyeti varsa (illa ciddi, evlilik planlı bir ilişki demiyorum ama bir ilişki başlatmak istiyorsa) bunu böyle yapmaz, gelir elli kere söyler ki; iş yerinde böyle davranabiliyorsa zaten cesareti yerinde, seninle ilgili bir kaygısı yok. Geri adım at, benim tavsiyem mümkünse geri dönme. Eğer gelirse ve açık açık söylerse o zaman sen bilirsin ama ben olsam dönmezdim. Erkeklerin ilgilendikleri kızlara ulaşabilmek, tavlayabilmek adına neler yaptığını az çok biliriz, o yüzden ciddi olarak ilgilenseydi konuyu askıda bırakmazdı diyorum.

Ayrıca aynı iş yerinde çalışıyorsunuz, bu yaptıklarıyla senin adını çıkartıyor. Yarın öbür gün "ben şaka yapıyordum, sen hiç şakadan anlamaz mısın, yoksa ciddiye mi aldın, ilahi," moduna geçip seni tepetaklak edebilir. Üstelik çevrende gerçekten seninle ilgilenebilecek birileri varsa onun önünü kesiyor. Bana sorarsan dehle gitsin. Yaşın daha çok genç, ilgisi hoşuna gidiyor olabilir ancak sen ondan çok çok iyilerini bulursun.

Erkek seviyorsa uzatmadan gelir; bunu bilir bunu söylerim. "Çekiniyordur" vs. vs. durumlar sadece biz kadınların erkeğin ilgisizliğini örtmek için kendimize uydurduğumuz yalanlar.

Cooooook haklisiniz.
Aksam aradi acmadim, mesajlarina da cevap vermiyorum artik.
İs konusunda cok baglantimiz yok zaten ama yine de is disinda selam bile vermem.

Kankası olarak görmüyor bence. Hoşlanıyor ve tepkini ölçüyor.

Verdigim tepkiler bosa gidiyor resmen.
Gecen ilk kez bir isim dustu. Aramasi gereken kisiye ulasamadi.
İsim hallolmadi yani.
Bugun bana sen bana o konu yuzunden trip atiyorsun dedi.
Trip yapmiyorum artik sana tavrim bu dedim ben de.
Yok o benim icimi bilirmis ondanmis.
Sacmalama dedim gittim.
Offff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…