• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamı anlamıyorum

Maria_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
33
35
Merhaba hanımlar
Canım sıkıldı , sizlere akıl danışmak istedim.
1.5 yıllk bi iliskim var şimdi anlam veremedim bi insan neden durduk yere yalan söyler?
Konuya gelck olursak dün kendisi arkadaşı ile balığa gitti akşam saatlerinde gece 1 gibi eve dönerken tel de konustk. Snra gece yatarken güzel bi iyi geceler mesajı atms saat 2 gibi.
Sabah bnde 11 gibi uyandm günaydın msji attm 15 dk snra cvp verdi .
Kahvaltı yaptn mi falan dedim bi kaç bişi daha cvp gelmedi.
Uyudu tekrar herhdlade dedim aramaya basladm ilk başta açmadı teli ikinci de meşgule atti snra tekrar aradım yine meşgule attı ( ve hiç bi zman meşgule atmaz teli daha önce ) bnde sasrdm evde diye bu niye açmıyor bişi mi oldu diye aradım on defa adam açmadı
Mesaj attm sen napmya çalışıyorsn nerdesn diye cvp yok. 1 saat snra tekrar aradm açtı.
Rüzgar sesi geliyor bn tekne ile açıldım aşkım arkdaşlarla denizdeyim diyor . Sinirlerim tepeme çıkıverdi be adam niye haber vermiyorsun sabah bana evde yeni uyanmış gibi günaydın yazıyor ki sabah erkenden kalkıp gitmsler bağırdım çağırdım yalancı msn sen niye gizli işler yapıyorsn diye
Bn sana yalan söyledim ki diyor,
Snra burası cok kalabalik bitanem snra konuşalım dedi bnde kapattm teli.
Snra bana resim atmış bi kaç tane al bak nerdeyim diye .
O kadar sinirlendim ki bitsn dedim bana niye haber vermiyor gizleme gereği duyuyor anlamdm .
Sizce de haklı değil miyim? Ani karar vermek istemedim arayıp şimdi ağzıma geleni saymak geçiyor içimden

yalan nerde burda?
her adımını rapor mu edecek adam..
meşgule atmış müsait değilmiş demek ki ısrarla neden arıyorsunuz ki müsait olunca aramasını bekleseniz bu kadar sinirde olmazdınız..

Karıştırıyor bişeylerde ondan haber vermiyor...

yalan nerde burda?
her adımını rapor mu edecek adam..
meşgule atmış müsait değilmiş demek ki ısrarla neden arıyorsunuz ki müsait olunca aramasını bekleseniz bu kadar sinirde olmazdınız..
Bn israrla arayıp sorgulamasam belki de haber vermeyecekti. Sabah giderken bile bn arkdaşlarla balığa gidiyorm diye bilir hadi demedi günaydın yazdım da cvp olrak bn surdayim diyebilir bn onü evde yeni uyanmış sanıyorum ki adam tekneye bitmiş okyanusa acilmis

gizlemesi doğru değil ya da söyleyecekti fırsat olmadı hadi neyse de...

uyudu diye düşünüp arıyorsunuz. niye? adam uyuyorsa bırakın uyusun. uyuyan insanı uyandırmak için ısrarla aramak saçma değil mi? meşgule atıyor diye bu sefer de ON defa arıyorsunuz. başına bi iş geldi falan diye düşünmek değil sizinki.

Karıştırıyor bişeylerde ondan haber vermiyor...
İlk teli acmayinca öyle düşündüm de resimler de dediği gibi 10 tane erkek teknede balık tutuyorlar.
Bn buna kizmadm tabi ki gidebilir de niye bn ortalığı ayağa kaldırınca haber veriyor bn surdayim diye sıkışınca

gizlemesi doğru değil ya da söyleyecekti fırsat olmadı hadi neyse de...

uyudu diye düşünüp arıyorsunuz. niye? adam uyuyorsa bırakın uyusun. uyuyan insanı uyandırmak için ısrarla aramak saçma değil mi? meşgule atıyor diye bu sefer de ON defa arıyorsunuz. başına bi iş geldi falan diye düşünmek değil sizinki.
Bn uyandm msj attm günaydın diye oda cvp verdi dedim ki aa uyanmış sonra aradan zaman geçti cvp yazmayınca tekrar uyuyakaldı herhalde dedim saat 1 e geliyordu tekrar aradım.

Bn uyandm msj attm günaydın diye oda cvp verdi dedim ki aa uyanmış sonra aradan zaman geçti cvp yazmayınca tekrar uyuyakaldı herhalde dedim saat 1 e geliyordu tekrar aradım.

e tekrar uyusun ne var bunda. uyandırmak sizin göreviniz mi?

Böyle yaparak bi yerlerini kaldırıyorsun aniden çıkarak bağırıp çağırmak doğru değil
bize sorduğun gibi neden açmadın ve neden msjıma cvp vermedin diye ve aynısını bende yapardım
eskisi gibi ilgilenmezdim

Merhaba hanımlar
1.5 yıllk bi iliskim var şimdi anlam veremedim bi insan neden durduk yere yalan söyler?
Konuya gelck olursak dün kendisi arkadaşı ile balığa gitti akşam saatlerinde gece 1 gibi eve dönerken tel de konustk. Snra gece yatarken güzel bi iyi geceler mesajı atms saat 2 gibi.
Uyudu tekrar herhdlade dedim aramaya basladm ilk başta açmadı teli ikinci de meşgule atti snra tekrar aradım yine meşgule attı ( ve hiç bi zman meşgule atmaz teli daha önce ) bnde sasrdm evde diye bu niye açmıyor bişi mi oldu diye aradım on defa adam açmadı
Mesaj attm sen napmya çalışıyorsn nerdesn diye cvp yok. 1 saat snra tekrar aradm açtı.
Rüzgar sesi geliyor bn tekne ile açıldım aşkım arkdaşlarla denizdeyim diyor . Sinirlerim tepeme çıkıverdi be adam niye haber vermiyorsun sabah bana evde yeni uyanmış gibi günaydın yazıyor ki sabah erkenden kalkıp gitmsler bağırdım çağırdım yalancı msn sen niye gizli işler yapıyorsn diye
O kadar sinirlendim ki bitsn dedim bana niye haber vermiyor gizleme gereği duyuyor anlamdm .
Sizce de haklı değil miyim? Ani karar vermek istemedim arayıp şimdi ağzıma geleni saymak geçiyor içimden
hayır haklı oldugunu dusunmuyorum adam sana gunaydın evdeyım dememişki.

Merhaba hanımlar
10 defa niye arıyorsun anlamadım. Sevgilin olsan bırakmıştım seni.

Bn israrla arayıp sorgulamasam belki de haber vermeyecekti. Sabah giderken bile bn arkdaşlarla balığa gidiyorm diye bilir hadi demedi günaydın yazdım da cvp olrak bn surdayim diyebilir bn onü evde yeni uyanmış sanıyorum ki adam tekneye bitmiş okyanusa acilmis

bence çok haklısınsonuçta günaydın dedikten sonra nasılsın napıyosun ben şuraya gidicem aşkım buraya gidicem diyebilirdi. demesi lazımdı. bugüne kadar gittiği yerleri haber veriyo muydu ilk defa mı böyle yaptı?

Bnm görevim sonuçta her gün uyandırırım abes ve ilk kez olan bişi değil

ilginç bi ilişkiniz varmış.

yani söylediğiniz herşey saçma geliyor. uyanırmanın sizin göreviniz olması, meşgule atmasına rağmen on kere aramanız, onun size evdeyim dememesine rağmen evde olduğunu varsayarak kızmanız... bir de arayıp ulaşamadıktan sonra 'ne yapmaya çalışıyorsun, nerdesin' messajı atmanız. yani başına bi iş gelmiş demiyosunuz da sizden izinsiz, habersiz, onaylamayacağınız bişey yaptığını düşünüyosunuz hemen.

ilişkiniz tam oturmamış bence.

Back
X