- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
[/kızlar hepinize hayırlı geceler
diğer konumu kapattırmıştım ama pişman oldum size danışmam gereken bir husus vardı
bende konu açmakta çareyi buldum
lütfen zırt bırt konu açtığım için hepinizin affına sığınıyorum
........
öncelikle sorun yine herzamanki gibi eşim
az önce durduk yere tartışma çıkardı
nedensiz ,sebepsiz..
akrabamızın düğünü vardı bu gece ve ben çocuklarla gidemedim
eşim tek gitti ..
eve yarım saat oldu gelelı ve ben tam yarım saattir eşimle konusuyorum
daha dogrusu tartışıyorum
konu sırf benım yemek yapmamam
dugune gıderken dedım ki "açmısın yemek yapayımmı..evdeki yemeleri babama verdim açmış adamcağız inşaattan geldi..o yedi sana da yemek yetiştiremedim zamanım kalmadı çocukları banyo yaptır uyut vs "dedim
"tamam..yaparsan yap yapmazsanda önemli değil"dedi
bende eşim gelmeden 10 dkka önce çocukları uyuttum ve haliyle o satte de ne yemek yapabilirim ki
gerçekten bitap düşmüştüm yapamadım yalana gerek yok
neyse bu başladıı eskisi gibi yalanlarına"ben sana yemek yap dedim ama sen beni önemsemiyorsun bile" vs söylendide söylendi
"ya yapamadım anca şimdi cocuklar uyudu ..ne istiyorsan hemen hazırlaayım" dedim ama yok zaten amacı kavga cıkarmak ya
istemiyorum vs dedi..benden hiç memnun olmadıgını imalı bir şekilde yüzüme vurdu
bende sordum "beni gercekten sevıyormusun sevmiyormusun bana bunun cevabını net ve mert bir sekılde söylee.ben senın gıbı kımseye gıdıpte şikatte bulunmam merak etme ömür boyu bende kalır.."dedim
cevabı netti ciddi bir şekilde ve düşünmeden "SEN BİLİRSİN" dedi
"sen beni fazla hafıfe aldın sana katlanmamın tek sebebı evlatlarım yoksa bir saniye bıle kalmam bu evde dedım "
eskiden olsa tepki verirdi
ama yok put gıbı dınledı beni ve "SEN BİLİRSİN"
dedi yine...
şimdi ben napayımm sankı cok muhtesemmiş gibi hersey birde sebepsız kavgalar üretmeye başladı eşim ..
not: bu arada o kız dukkandan kovulmuş..bunula alakası olabılırmı bilmiyorum..dün geldı eve pişkin pişkin sırıtarak o kızın kovuldugunu söyledı..ve bu gecede böyle nedensız tartıstı ve benı istemedıgı aşikar..bende onu ıstemıyorum ama babama da guvenmiyorum bır kere arkamda durdu dıyee yıne dururmu acaba ..çünkü iş ciddiye binmeye başladı çoktan..
diğer konumu kapattırmıştım ama pişman oldum size danışmam gereken bir husus vardı
bende konu açmakta çareyi buldum
lütfen zırt bırt konu açtığım için hepinizin affına sığınıyorum
........
öncelikle sorun yine herzamanki gibi eşim
az önce durduk yere tartışma çıkardı
nedensiz ,sebepsiz..
akrabamızın düğünü vardı bu gece ve ben çocuklarla gidemedim
eşim tek gitti ..
eve yarım saat oldu gelelı ve ben tam yarım saattir eşimle konusuyorum
daha dogrusu tartışıyorum
konu sırf benım yemek yapmamam
dugune gıderken dedım ki "açmısın yemek yapayımmı..evdeki yemeleri babama verdim açmış adamcağız inşaattan geldi..o yedi sana da yemek yetiştiremedim zamanım kalmadı çocukları banyo yaptır uyut vs "dedim
"tamam..yaparsan yap yapmazsanda önemli değil"dedi
bende eşim gelmeden 10 dkka önce çocukları uyuttum ve haliyle o satte de ne yemek yapabilirim ki
gerçekten bitap düşmüştüm yapamadım yalana gerek yok
neyse bu başladıı eskisi gibi yalanlarına"ben sana yemek yap dedim ama sen beni önemsemiyorsun bile" vs söylendide söylendi
"ya yapamadım anca şimdi cocuklar uyudu ..ne istiyorsan hemen hazırlaayım" dedim ama yok zaten amacı kavga cıkarmak ya
istemiyorum vs dedi..benden hiç memnun olmadıgını imalı bir şekilde yüzüme vurdu
bende sordum "beni gercekten sevıyormusun sevmiyormusun bana bunun cevabını net ve mert bir sekılde söylee.ben senın gıbı kımseye gıdıpte şikatte bulunmam merak etme ömür boyu bende kalır.."dedim
cevabı netti ciddi bir şekilde ve düşünmeden "SEN BİLİRSİN" dedi
"sen beni fazla hafıfe aldın sana katlanmamın tek sebebı evlatlarım yoksa bir saniye bıle kalmam bu evde dedım "
eskiden olsa tepki verirdi
ama yok put gıbı dınledı beni ve "SEN BİLİRSİN"
dedi yine...
şimdi ben napayımm sankı cok muhtesemmiş gibi hersey birde sebepsız kavgalar üretmeye başladı eşim ..
not: bu arada o kız dukkandan kovulmuş..bunula alakası olabılırmı bilmiyorum..dün geldı eve pişkin pişkin sırıtarak o kızın kovuldugunu söyledı..ve bu gecede böyle nedensız tartıstı ve benı istemedıgı aşikar..bende onu ıstemıyorum ama babama da guvenmiyorum bır kere arkamda durdu dıyee yıne dururmu acaba ..çünkü iş ciddiye binmeye başladı çoktan..
COLOR]