ben bu adamı çözemedim !!

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
66
363
[/kızlar hepinize hayırlı geceler
diğer konumu kapattırmıştım ama pişman oldum size danışmam gereken bir husus vardı
bende konu açmakta çareyi buldum
lütfen zırt bırt konu açtığım için hepinizin affına sığınıyorum
........
öncelikle sorun yine herzamanki gibi eşim
az önce durduk yere tartışma çıkardı
nedensiz ,sebepsiz..
akrabamızın düğünü vardı bu gece ve ben çocuklarla gidemedim
eşim tek gitti ..
eve yarım saat oldu gelelı ve ben tam yarım saattir eşimle konusuyorum
daha dogrusu tartışıyorum
konu sırf benım yemek yapmamam
dugune gıderken dedım ki "açmısın yemek yapayımmı..evdeki yemeleri babama verdim açmış adamcağız inşaattan geldi..o yedi sana da yemek yetiştiremedim zamanım kalmadı çocukları banyo yaptır uyut vs "dedim
"tamam..yaparsan yap yapmazsanda önemli değil"dedi
bende eşim gelmeden 10 dkka önce çocukları uyuttum ve haliyle o satte de ne yemek yapabilirim ki
gerçekten bitap düşmüştüm yapamadım yalana gerek yok
neyse bu başladıı eskisi gibi yalanlarına"ben sana yemek yap dedim ama sen beni önemsemiyorsun bile" vs söylendide söylendi
"ya yapamadım anca şimdi cocuklar uyudu ..ne istiyorsan hemen hazırlaayım" dedim ama yok zaten amacı kavga cıkarmak ya
istemiyorum vs dedi..benden hiç memnun olmadıgını imalı bir şekilde yüzüme vurdu
bende sordum "beni gercekten sevıyormusun sevmiyormusun bana bunun cevabını net ve mert bir sekılde söylee.ben senın gıbı kımseye gıdıpte şikatte bulunmam merak etme ömür boyu bende kalır.."dedim
cevabı netti ciddi bir şekilde ve düşünmeden "SEN BİLİRSİN" dedi
"sen beni fazla hafıfe aldın sana katlanmamın tek sebebı evlatlarım yoksa bir saniye bıle kalmam bu evde dedım "
eskiden olsa tepki verirdi
ama yok put gıbı dınledı beni ve "SEN BİLİRSİN"
dedi yine...
şimdi ben napayımm sankı cok muhtesemmiş gibi hersey birde sebepsız kavgalar üretmeye başladı eşim ..

not: bu arada o kız dukkandan kovulmuş..bunula alakası olabılırmı bilmiyorum..dün geldı eve pişkin pişkin sırıtarak o kızın kovuldugunu söyledı..ve bu gecede böyle nedensız tartıstı ve benı istemedıgı aşikar..bende onu ıstemıyorum ama babama da guvenmiyorum bır kere arkamda durdu dıyee yıne dururmu acaba ..çünkü iş ciddiye binmeye başladı çoktan..
COLOR]

bende boşanmış biri olarak durumuna çok üzüldüm cnm Allahtan benm çocuğum yoktu.Eşini senden ii kimse tanıyamaz bir yemek bahane edipde kavga çıkaran birimiydi eskiden beri? Yoksa o kız meselesi dediğin her neyse ondan sonramı böle oldu?

Bu adamdan boşanmayacağını söylemiştin ben sana "bu hayatı çekme" dediğimde....
Öyleyse susup sineye çek,ne derse "tamam" de en azından huzurun kaçmasın.
Yazık bebelerin de bu tartışmalara şahit oluyor,onların da psikolojisi bozulacak.

elimden geldiği kadar yavrularıma yansıtmıyorum olanları ..az öncekı kavgadada cocuklar uyuyorduu..ama eşim bağırıyorda bağırıyor
ALLAH'TAN uyanmadılarr.. ne hallerle uyutuyorum

Bu adamdan boşanmayacağını söylemiştin ben sana "bu hayatı çekme" dediğimde....
Öyleyse susup sineye çek,ne derse "tamam" de en azından huzurun kaçmasın.
Yazık bebelerin de bu tartışmalara şahit oluyor,onların da psikolojisi bozulacak.

bende boşanmış biri olarak durumuna çok üzüldüm cnm Allahtan benm çocuğum yoktu.Eşini senden ii kimse tanıyamaz bir yemek bahane edipde kavga çıkaran birimiydi eskiden beri? Yoksa o kız meselesi dediğin her neyse ondan sonramı böle oldu?

canım eskıden yemegını yapardım..ama ikinci cocuk oluncaa halıyle bazen yapabılıyorum bazen olmuyorr..
eskıden fazla tepkı vermezdı yapmasam bılee
bu denlı degıldı yanı
yaa bu 2 aydır tanıyamıyorum her seyıme bır kurp buluyorr..
en ufak bir sebepten kavgalar uyduruyorr..
kızda neden kovuldu dedım ama bılmıyorum dıyorr..

Peki sen gerçekten boşanmak istiyor musun?

İmkanın olsa boşanacak mısın?

Bana öyle geliyor ki sen bunu hiç bir zaman yapamayacaksın arkadaşım...

Son düzenleme:
günlük yemek düzenin nasıl bilmiyorummm?

adam üstünü başını değişene kadar 1 yumurta da mı kıramıyorsun?

yoksa bılerek gıcık etmek için mi yapmıyorsun?

Son düzenleme:
Eski konularını biliyorum.
Ama onlara göre yorum yapmayacağım.

Sırf bu yazdıklarına göre yapacağım yorum :

Bazı insanlar acıkınca sinirli olur.
Eşin de açken siniri tepesinde olanlardan olabilir.
Bu kaçıncı yemek davanız...
Açken üzerine gitmesen,uydurma kaydırma bile olsa bir kap yemeğin hazır olsa diyorum.

ben şimdi napayım ...
bu adam ne yapmaya calısıyorr
hem ilgili davranıyorr ..hemde bır anda yıkıp batırıyor herseyı sebepsiz ve nedensız

......

en son dedim "senın psikolıjik tedavı görmen lazım ayıp degıl bır doktora gıt "dedim
"asıl senın laazım kafayı sıyırdın ıyıce" dıyor bana

elimden geldiği kadar yavrularıma yansıtmıyorum olanları ..az öncekı kavgadada cocuklar uyuyorduu..ama eşim bağırıyorda bağırıyor
ALLAH'TAN uyanmadılarr.. ne hallerle uyutuyorum

Bu gece uyanmadılar.
Peki yarın?
6 ay sonra?
Sen istediğin kadar yansıtmamaya çalış,bebelerin büyüdükçe herşeyi fazlasıyla görecekler zaten.

Sizi kırmak istemiyorum ama benim, kocanızın yaptıklarını okumaya bile tahammülüm kalmadı.
Ya kendisiyle biran önce boşanın ya da kaderimdir deyip sineye çekin.
Çünkü biz sayfalarca yorum yazsakta, eşinizi çekiştirip eleştirmekten öteye gitmeyecek.
Amip gibi kendileri, bölündükçe çoğalıyor.:31:

Eski konularını biliyorum.
Ama onlara göre yorum yapmayacağım.

Sırf bu yazdıklarına göre yapacağım yorum :

Bazı insanlar acıkınca sinirli olur.
Eşin de açken siniri tepesinde olanlardan olabilir.
Bu kaçıncı yemek davanız...
Açken üzerine gitmesen,uydurma kaydırma bile olsa bir kap yemeğin hazır olsa diyorum.

şimdi şöle bişee yemegım hazırdı ama babam eşimden önce gelınce ona verdım(annem memlektte ben bakıyorum babama şimdilik)
eşim gelıncede yemeden gıttı düğünee
tam o sıra cocukları yıkadım mamalarını yaptım ortalıgı topladım derken bırde baktım eşim eve geldı
yetıstremedım yemegı
ve söyledım hemen bıseler hazırlıyım dur ıkı yumurta kırayım felann
işte trip yaptı aklıncaa
ama gercekten yetısmıyor yaa bendemı bır problem varr anlamıyorumkı

Ben şunu anlamıyorum.

Madem o gün yemek yapılamadı,
Güzel bir dille söylenir, ya da ne bileyim gider kendisi yapar bir şeyler.

Ekmegin arasına bir şeyler koyar yer.

Hem bu adam eve dogru düzgün bir şeyler almıyor, hem de sizden sürekli yemek bekliyor.

Burası biraz çelişkili.

günlük yemek düzenin nasıl bilmiyorummm?

adam üstünü başını değişene kadar 1 yumurta da mı kıramıyorsun?

yoksa bılerek gıcık etmek için mi yapmıyorsun?

hayır canım asla yemegımı yaparım ama bazende yetısmıyor..bugunde vardı yemegım ama babama verdım ac geldı inşaattan.. eşım gelınce yumurta kırayım falan dedım ama trıp attı

selamun aleykum ablacim

hep yemek bahanesi ediyo kocan kavga cikarmak icin, yemegini ozen gostersen bide oyle bi baksan acaba bahanemi yoksa konu gercekten yemekmiydi diye?

ben şimdi napayım ...
bu adam ne yapmaya calısıyorr
hem ilgili davranıyorr ..hemde bır anda yıkıp batırıyor herseyı sebepsiz ve nedensız

......

en son dedim "senın psikolıjik tedavı görmen lazım ayıp degıl bır doktora gıt "dedim
"asıl senın laazım kafayı sıyırdın ıyıce" dıyor bana

Eeee söylüyoruz işte.
Evin yemeğini yap.
2 bebesi olanlar yemek pişiremeyecek kadar yoğun mu oluyor ilk defa duydum bunu da.
Adam ne derse "he" de.
Ayrıca öyle tedavi olman gerek gibi cümleler kurma. Evliliğin zaten kötü durumda bari daha fazla uzatma problemleri.
Tekrar ediyorum bebelerini düşün. Yazık etme onlara. Madem boşanmıyorsun onları mutsuz bir hayata mahkum etme hakkın yok!

şimdi şöle bişee yemegım hazırdı ama babam eşimden önce gelınce ona verdım(annem memlektte ben bakıyorum babama şimdilik)
eşim gelıncede yemeden gıttı düğünee
tam o sıra cocukları yıkadım mamalarını yaptım ortalıgı topladım derken bırde baktım eşim eve geldı
yetıstremedım yemegı
ve söyledım hemen bıseler hazırlıyım dur ıkı yumurta kırayım felann
işte trip yaptı aklıncaa
ama gercekten yetısmıyor yaa bendemı bır problem varr anlamıyorumkı

bence sende de birazcık düzensizlik var...öyle sezdim..

dur hemen hazırlayım falan demek yerıne sen gıt elini yüzünü yıka üstünü değiş gel mutfağa demek varken yemek hazırlamadığının beyanını verırsen adamda zaten cins kavgaya tutuşur..

Back
X