- Konu Sahibi kirmizibasliklii
Selam herkese. Benim derdim var
Yeni bir işe başladım bir hafta oldu. Bu iş yerinde biri var işte. Daha ilk günden bayağı samimi olduk. Her gün görüşüyoruz tabi. Muhabbet, sohbet, espriler, bakışıp gülüşmeler falan, bilirsiniz.. Ben bu kişiden hoşladım, eminim ki o da benden hoşlanıyor. Hep benimle konuşuyor, bana karşı korumacı davranıyor çünkü müşterilerin çoğu erkek. Bana ilgisi olduğuna eminim bakışlarından anlaşılıyor çünkü. Birkaç saniye bakışıyoruz sonra gülümsüyoruz
Hatta bugün onu başka bir bölüme aldılar ordaki çalışan gelmemişti. Bu yüzden gün içinde hiç görüşemedik. Çıkışta konuştuk birkaç dakika. Naptın bensiz bugün çok sıkıldın di mi? dedi. Ben de güldüm, evet çok sıkıcıydı sen naptın dedim. O da, sağıma soluma baktıkça içimden sövdüm, sana takılmayınca zaman geçmiyor dedi. Gülümsedim, işten çıkınca ne olacak hiç görüşemeyeceğiz dedim. (Kısa bir süre sonra işten ayrılacakmış). O da, merak etme haftanın üç günü seni görmeye gelicem dedi. Tabi bu sırada gözlerimiz ayrılmıyor. Sen geleli daha kaç gün oldu ama seni yıllardır tanıyor gibiyim dedi. Neyse işte böyle. Şimdi ne güzel işte diyeceksiniz ama bu kişinin sevgilisi varmış. İlk günler bilmiyordum, sonra öğrendim bir başkasından. Bunu öğrenince uzak durmaya çalıştım ama o böyle davrandıkça ben ne kadar çalışsam da olmuyor
Çok acı çekiyorum.. Sevgilisini sevmiyor mu acaba bilmiyorum.. Ne yapacağım ben.
Nasıl çıkacağım bu işin içinden bana akıl verir misiniz ruh gibiyim çünkü..