- Konu Sahibi kirmizibasliklii
Sevgilisini sevsede sevmesede sonuçta hayatında.ve hayatinda biri olan bi insan başka birine boncuk dagitiyorsa geçin o insani..bugun ona yapan yarın size yapar...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisini sevsede sevmesede sonuçta hayatında.ve hayatinda biri olan bi insan başka birine boncuk dagitiyorsa geçin o insani..bugun ona yapan yarın size yapar...
Gerçekten kötülük etmek gibi niyetim yok.. Ben sevgilisi olduğu bilseydim böyle şeyler hissetmezdim.. Kendisi öyle yakın davrandı bana
yetinmeyi bilemeyen bi erkek daha. Bide, 'sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim' cümlelerine inanmayın artık![]()
Hı anladım iş ahlakı olarak uzak kalmanız kötü anlaşılır ama yakında olmak istemiyorsunuz o zaman madem ayrı yerlerdesiniz karşılaştığınızda selamlaşın ama yanında durmayın işim var sonra konuşalımlarla geçiştirip sonra da işten ayrılınca tamamen iletişiminizi kesin. yani yavaş yavaş uzak durarak geçiştirerek mesajı verin soğuk olmadan sadece merhaba merhaba olsun.
arama mesafe koyarsam ne der diye düşünme.. mesafeni koy geç. zaten senin ondan hoşlandığını çocuk anlamış, şimdi hala aynı hareketlere devam edersen onun gözünde nasıl bir yerde olacaksın bir düşünsene.
sevgilisi olan adama mavi boncuk dağıtan bir kız:26:
bu hoşuna gidiyor mu gerçekten..
gitmediğini biliyorum, iyi niyetli olduğun yazdıklarından belli. sakın ona karşı soğuk davranmaktan çekinme. tavrını koy ki kaliten belli olsun. bıyık altından "ben senin bildiğin kızlardan değilim" mesajını ver ki anlasın.
aynı işyerinde olman senin yakın olmanı gerektirmez. işle alakalı gerekirse konuşur sonra yoluna gidersin.
Selam herkese. Benim derdim varYeni bir işe başladım bir hafta oldu. Bu iş yerinde biri var işte. Daha ilk günden bayağı samimi olduk. Her gün görüşüyoruz tabi. Muhabbet, sohbet, espriler, bakışıp gülüşmeler falan, bilirsiniz.. Ben bu kişiden hoşladım, eminim ki o da benden hoşlanıyor. Hep benimle konuşuyor, bana karşı korumacı davranıyor çünkü müşterilerin çoğu erkek. Bana ilgisi olduğuna eminim bakışlarından anlaşılıyor çünkü. Birkaç saniye bakışıyoruz sonra gülümsüyoruz
Hatta bugün onu başka bir bölüme aldılar ordaki çalışan gelmemişti. Bu yüzden gün içinde hiç görüşemedik. Çıkışta konuştuk birkaç dakika. Naptın bensiz bugün çok sıkıldın di mi? dedi. Ben de güldüm, evet çok sıkıcıydı sen naptın dedim. O da, sağıma soluma baktıkça içimden sövdüm, sana takılmayınca zaman geçmiyor dedi. Gülümsedim, işten çıkınca ne olacak hiç görüşemeyeceğiz dedim. (Kısa bir süre sonra işten ayrılacakmış). O da, merak etme haftanın üç günü seni görmeye gelicem dedi. Tabi bu sırada gözlerimiz ayrılmıyor. Sen geleli daha kaç gün oldu ama seni yıllardır tanıyor gibiyim dedi. Neyse işte böyle. Şimdi ne güzel işte diyeceksiniz ama bu kişinin sevgilisi varmış. İlk günler bilmiyordum, sonra öğrendim bir başkasından. Bunu öğrenince uzak durmaya çalıştım ama o böyle davrandıkça ben ne kadar çalışsam da olmuyor
Çok acı çekiyorum.. Sevgilisini sevmiyor mu acaba bilmiyorum.. Ne yapacağım ben.
Nasıl çıkacağım bu işin içinden bana akıl verir misiniz ruh gibiyim çünkü..
yetinmeyi bilemeyen bi erkek daha. Bide, 'sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim' cümlelerine inanmayın artık![]()
Nasıl işte nasılll.. Bana akıl vern nasıl yapayım ?
Sevgilisini sevmiyor mu acaba diyerek flortunuze bir kilif aramayin isterseniz...
Tipik flortoz erkek ve kendini baska erkek yokmus gibi hemen iki ilgiye kaptiran kiz...
Piifff![]()
Kılıf aramıyorum. Ona muhtaç da değilim. Orda demek istediğim sevgilisini sevmiyorsa ayrılsın, kıza yazık. Bunu kast ettim. Yoksa bana ne iki güne unuturum ama ona ders de vermek istiyprum, bir yandan da boşver diyorum
Ona ders vermeye calisirken onu surekli gundeminizde tutmaktan onu simartip kendinizi uzmekten baska bir sey yapmazsiniz...
Onu da sevgilisini de hic bilmiyormus, gormemis, tanimamis gibi davranin...
Onun yapacagi bir pislik kiz tarafindan cezelandirilir gunu gelince, boyle tipler hep kaybeder...
Ama bu cirkin gundemin oznelerinden biri siz olmayin...
Teşekkürler. Anladım ben. Biraz alaycı davranıcam o zaman
Alayci davrandiginizda bile onu umursadiginiz dusunur, cunku kimse umursamadagi birine dis bilemez...
Bence o yokmus, degersizmis gibi davranin, tandiginiz herhangi bir vasat biri gibi, kus gibi degil, sallamayin kisaca...
İşte zayıf yönüm de bu. Duygularımı hayatta saklayamam. Birine kızarsam da alaycı davranırım. Bunu yapmamak için de uzak durmam gerekecek o zaman. Yani iletişimde bulunabilecek ortamlardan kaçınmalıyım
İşte zayıf yönüm de bu. Duygularımı hayatta saklayamam. Birine kızarsam da alaycı davranırım. Bunu yapmamak için de uzak durmam gerekecek o zaman. Yani iletişimde bulunabilecek ortamlardan kaçınmalıyım
Aynen en mantiklisi uzak durmak...
O sizin ilginizi hakeden biri degil, guvenin bana, sizi siradan diger kizlar gibi goruyor, oyle olmadiginizi gostermek sizin elinizde...
Tavır yap.Kısa ve net...
Ne olduğunu sorarsa da, erkek arkadaşımla iş seyahati yüzünden biraz ayrı kalacağız pna canım sıkıldı dersin.Bakalım bunu söyleyince yüzü ne renk olacak?
Ayrıca arkadaş dost gibi yakın görmüş de olabilir seni.Başka şeyler için yakınlık göstermişte olabilir.
Hem belki kızdan ayrıldı daha kimseye söylemedi yada söyleme ihtiyacı duymadı ciddiye almadığı için.( hem seni hem biten ilişkisini)
Herşey olabilir elbette...
Uzak dur, işim çok, işle ilgilenmem lazım de.
Başka yolun yok maalesef...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi