Kadinin derdi basindan aşmiş ..sirasi mi simdi turkce dersi vermenin.Önce Türkçe' ni düzeltsen keşke. Boşuycam değil boşayacağım. Avkat değil o avukat!
barodan ücretsiz avukat talebinde bulunabilirsiniz.Merhaba Arkadaşlar aranızda bosanmış yada boşanmakta olan varmı? 15 senelik evliyim evimi ayırdım yerimden yurdumdan oldum o kadar şeyi basardım ama adamı bosuyamıyorum .bitane düzgün bir avkat arıyorum elimde bosanmak icin delilim yokmus diye avkat boşanmamın 2.3 sene sürceyini söylüyor daha dogrusu nasıl para kopartırım bundan diye beni kekliyor lutfen guvenilir dürüst ve beni bir celsede bosiycak bir avkata ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum .
hakkettan yaaKadinin derdi basindan aşmiş ..sirasi mi simdi turkce dersi vermenin.
Tonlarca derdim olsa Avkat yazamam Türkiye'de yaşıyorsak bilmeliyiz neysehakkettan yaa
Boyle birisinden tek celsede boşanmak zor gibi gozuktu ama tabiki hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir. Ayrı yaşadığınızı ispatlarsanız olabilir delillerle ama avukat olarak biraz daha deneyimli ve iş bilen insanlar var böyle tehdit edildikçe sen kimsinde beni tehdit ediyorsun deyip daha çok kasan o tarz birisini bulmanızı öneririm.Şahit cokta şahitlik yapan yok şiddetli gecimsizlik sorumsuz bir baba sırf bize nafaka vermesin bakmak zorunda kalmasin diye ayrildığımız halde bişanmak istemiyor .şahitlik edenide avkatıda tehdit ediyor nasıl olcak bilmiyorum
Sence asıl sorun bu mu? Derdi almış basını gıtmış harflerın hesabını yapamazki bunu yazarken o psikoloji ile.Önce Türkçe' ni düzeltsen keşke. Boşuycam değil boşayacağım. Avkat değil o avukat!
Annemlerde kaldım bir yıl 2 aydır ayrı eve cıktım annemle babam bile korkularından benim pes edip eve dönmemi istiyorlar bana kötü sèyler yapmasından korkuyorlar yani kısmen bir yıl olmamıs ayrı eve cıkalı baba evide sayılmazmış yetersiz delil yani
nerde otoruyorsun. Anlaşmalı olursa boşanırsın hemen ama adam sana nafaka vermemk için anlaşmalıya yanaşmıyor zaten. Çekişmeli olursa nafaka vermemek ona kalmış birsey degıl. Hakım uygun gorurse paşa paşa verecek. Herseye lak lak konusan ınsanlar, iş şahitlik yapmaya gelınce sus pus oluyorlar nedense.Merhaba Arkadaşlar aranızda bosanmış yada boşanmakta olan varmı? 15 senelik evliyim evimi ayırdım yerimden yurdumdan oldum o kadar şeyi basardım ama adamı bosuyamıyorum .bitane düzgün bir avkat arıyorum elimde bosanmak icin delilim yokmus diye avkat boşanmamın 2.3 sene sürceyini söylüyor daha dogrusu nasıl para kopartırım bundan diye beni kekliyor lutfen guvenilir dürüst ve beni bir celsede bosiycak bir avkata ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?