Ben bu adamı nasıl boşuycam:(

3ylul-34

Inne lillahi ve ina ileyhi raciun
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
25
44
3
Merhaba Arkadaşlar aranızda bosanmış yada boşanmakta olan varmı? 15 senelik evliyim evimi ayırdım yerimden yurdumdan oldum o kadar şeyi basardım ama adamı bosuyamıyorum .bitane düzgün bir avkat arıyorum elimde bosanmak icin delilim yokmus diye avkat boşanmamın 2.3 sene sürceyini söylüyor daha dogrusu nasıl para kopartırım bundan diye beni kekliyor lutfen guvenilir dürüst ve beni bir celsede bosiycak bir avkata ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum .

Boşanma sebebiniz nedir? Şahitleriniz var mı? Birçok dava birkaç yıl sürüyor boşanmalarda ne yazık ki.

Bır yıl ayrı yaşadığınızı ispatlafığınızda rhtca boşarsınız.faturalar vs ile ispatlayabilirsiniz

Şahit cokta şahitlik yapan yok şiddetli gecimsizlik sorumsuz bir baba sırf bize nafaka vermesin bakmak zorunda kalmasin diye ayrildığımız halde bişanmak istemiyor .şahitlik edenide avkatıda tehdit ediyor nasıl olcak bilmiyorum

Annemlerde kaldım bir yıl 2 aydır ayrı eve cıktım annemle babam bile korkularından benim pes edip eve dönmemi istiyorlar bana kötü sèyler yapmasından korkuyorlar yani kısmen bir yıl olmamıs ayrı eve cıkalı baba evide sayılmazmış yetersiz delil yani

Merhaba Arkadaşlar aranızda bosanmış yada boşanmakta olan varmı? 15 senelik evliyim evimi ayırdım yerimden yurdumdan oldum o kadar şeyi basardım ama adamı bosuyamıyorum .bitane düzgün bir avkat arıyorum elimde bosanmak icin delilim yokmus diye avkat boşanmamın 2.3 sene sürceyini söylüyor daha dogrusu nasıl para kopartırım bundan diye beni kekliyor lutfen guvenilir dürüst ve beni bir celsede bosiycak bir avkata ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum .
barodan ücretsiz avukat talebinde bulunabilirsiniz.

Ücretsiz avukat için fakirlik sınırının altında olması gerekir bildiğim kadarıyla. Hangi ildesiniz? Yengem avukat yardımcı olabilir belki.

Şahit cokta şahitlik yapan yok şiddetli gecimsizlik sorumsuz bir baba sırf bize nafaka vermesin bakmak zorunda kalmasin diye ayrildığımız halde bişanmak istemiyor .şahitlik edenide avkatıda tehdit ediyor nasıl olcak bilmiyorum
Boyle birisinden tek celsede boşanmak zor gibi gozuktu ama tabiki hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir. Ayrı yaşadığınızı ispatlarsanız olabilir delillerle ama avukat olarak biraz daha deneyimli ve iş bilen insanlar var böyle tehdit edildikçe sen kimsinde beni tehdit ediyorsun deyip daha çok kasan o tarz birisini bulmanızı öneririm.

Annemlerde kaldım bir yıl 2 aydır ayrı eve cıktım annemle babam bile korkularından benim pes edip eve dönmemi istiyorlar bana kötü sèyler yapmasından korkuyorlar yani kısmen bir yıl olmamıs ayrı eve cıkalı baba evide sayılmazmış yetersiz delil yani

en yakın kadın sığınma evinden avukat ile görüşmek istediğinizi belirtin bence

nerde otoruyorsun. Anlaşmalı olursa boşanırsın hemen ama adam sana nafaka vermemk için anlaşmalıya yanaşmıyor zaten. Çekişmeli olursa nafaka vermemek ona kalmış birsey degıl. Hakım uygun gorurse paşa paşa verecek. Herseye lak lak konusan ınsanlar, iş şahitlik yapmaya gelınce sus pus oluyorlar nedense.

Avukatların hepsi birleşmiş sizden ne kadar para koparabilirimin derdinde, baro bildiri yayınlamış hatta gelirse sakın boşamayın uzatabildiğiniz kadar uzatın diye. Ondan bulamıyorsunuz tek celsede(????!!!!) boşayacak avukatı. Bu kafayla zor boşanırsınız siz.

Back
X