- Konu Sahibi teletabiyim
Kiz bu ne acele daha 21 yasindasin sakin ol sampiyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rsmi yok ama öpüşmüşsün cnm benım biz gitme desekte arıcan buluscan caneyyy :)Arkadaşlar çok kısa zaman önce ilişkim bitti. Aslında duygusal olarak biteli çok olsa da resmi olarak yeni bitti diyebilirim. Bir adam var, benden 9 yaş büyük. Uzun bir zaman önce arkadaş ortamında tanıştık, geçenlerde biyerde karşılaştık yeni yeni sohbet muhabbet olmaya başladı. Adam pek yakışıklı biri değil bana göre ama çok dolu, oturmuş, kültürlü biri.
İlk kez buluştuk geçen gün ve inanılmaz güzel geçti. Hatta öpüştük.Her gün günaydın mesajları atıyo, gün içinde ne yaptığımı soruyo. Flört var ama resmi bir şey yok yani. Sorun şu ki geçen buluşacaktık tekrar iş çıkışı ama rahatsızlandığını söyledi. Görüşelim desem mi sizce yarın için. Çok kararsız kaldım. Adam hani çok da ilgili neden böyle anlayamadım... Akıl verin. Görüşelim diyim mi? Cumartesi ben gidicem çünkü bi süre yokum.
Ben 22 yaşındayım o 31 yaşında
Aynen ya birde böyle tipler her haltı yer ama başkasına gelince demediğini bırakmazAyy ne kadar da ahlak bekçisi olan üyelerle dolu bir forum. Bi konuda da birine laf etmeyin valla şaşırcam artıkİsterse ilk buluşmada öpüşür isterse ilk buluşmada sevişir herkes sizinle aynı olamaz ki
Konu sahibi iyi ki öpüşmüşsün kız dudağına sağlıkbugün neler oldu neler yaptınız bakayım
![]()
Konu sahibi nerede acaba sabahtan beri enişteyle mi acaba![]()
AynennResmi birsey yok ama opustuk nasil oluyor yahubence resmiyete dokmussunuz coktan. Saygilar efenim
![]()
Akşam buluştuk geç döndüm eve kızlar anca yazabildim.Buluşma çok güzeldi yine bol öpücüklü koklaşmalı geçti ahahah. Bana dedi ki bizi çok fazla düşünüyorum ama bir yandan senin için mantıklı olan ne onu düşünüyorum. Ya pişman olursan ya kızarsan bana ilerde senin önünde çok yol var ama böyle yapmalıyım diyip gidemiyorum da dedi![]()
bu donem baslayab iliskiler zaten libidosu yuksek olur malum venus akrepte..
opusun sevisin bunlar seni baglar tabi ama isin yildizli kismina yorum yapacak olursam,bu etkilerle başlayan ilişkiler kısa zamanda imkansıza dramaya vs bağlar,dikkatli ol derim ilişki pembe diziye dönmesin.
Hmm bilgiliyim ama çok araştırma yapmıyorum yani astrolojik çalışmam yok açıkçası bana soru sorarlarsa ancak cevap veririm merkür retrosundan başka çok bilgili olduğum retrolar dolunaylar filan yok ki.Takip ettiğim kişinin yorumları ancak kendi bilgimle yoğurup buraya yazarım o da bilgi hırsızlığına girebilir gerçiYa benim aklımda şöyle bir şey var aslında; forumun astroloji kısmında bir konu açsak ve ayın, gezegenlerin, burçların etkilerini sohbet havasında konuşsak. Duyduklarımızı bildiklerimizi paylaşsak.Helenra da bu konuda bayağı bilgili bir arkadaşımız. Ne dersiniz?
Hmm bilgiliyim ama çok araştırma yapmıyorum yani astrolojik çalışmam yok açıkçası bana soru sorarlarsa ancak cevap veririm merkür retrosundan başka çok bilgili olduğum retrolar dolunaylar filan yok ki.Takip ettiğim kişinin yorumları ancak kendi bilgimle yoğurup buraya yazarım o da bilgi hırsızlığına girebilir gerçiaçarsanız uğrarım ama topice
![]()
Haha artık merkür retro umrumda değilAralık ayında bir merkür retrosu daha olacak, elimizi çabuk tutmamız gerek![]()
Türkçe meali küçücük kuzucukAkşam buluştuk geç döndüm eve kızlar anca yazabildim.Buluşma çok güzeldi yine bol öpücüklü koklaşmalı geçti ahahah. Bana dedi ki bizi çok fazla düşünüyorum ama bir yandan senin için mantıklı olan ne onu düşünüyorum. Ya pişman olursan ya kızarsan bana ilerde senin önünde çok yol var ama böyle yapmalıyım diyip gidemiyorum da dedi![]()
Hayır demeyinArkadaşlar çok kısa zaman önce ilişkim bitti. Aslında duygusal olarak biteli çok olsa da resmi olarak yeni bitti diyebilirim. Bir adam var, benden 9 yaş büyük. Uzun bir zaman önce arkadaş ortamında tanıştık, geçenlerde biyerde karşılaştık yeni yeni sohbet muhabbet olmaya başladı. Adam pek yakışıklı biri değil bana göre ama çok dolu, oturmuş, kültürlü biri.
İlk kez buluştuk geçen gün ve inanılmaz güzel geçti. Hatta öpüştük.Her gün günaydın mesajları atıyo, gün içinde ne yaptığımı soruyo. Flört var ama resmi bir şey yok yani. Sorun şu ki geçen buluşacaktık tekrar iş çıkışı ama rahatsızlandığını söyledi. Görüşelim desem mi sizce yarın için. Çok kararsız kaldım. Adam hani çok da ilgili neden böyle anlayamadım... Akıl verin. Görüşelim diyim mi? Cumartesi ben gidicem çünkü bi süre yokum.
Ben 22 yaşındayım o 31 yaşında
Aranızın soğumaması durumunu o düşünsün sen değilÖyle mi diyorsunuz ya aramız soğumasın gibi bir amacım vardı aslında.. Kendimi zor tutuyorum![]()
Oo burç mu? Alırım bi dalHmm bilgiliyim ama çok araştırma yapmıyorum yani astrolojik çalışmam yok açıkçası bana soru sorarlarsa ancak cevap veririm merkür retrosundan başka çok bilgili olduğum retrolar dolunaylar filan yok ki.Takip ettiğim kişinin yorumları ancak kendi bilgimle yoğurup buraya yazarım o da bilgi hırsızlığına girebilir gerçiaçarsanız uğrarım ama topice
![]()