• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

Yani benim ilişki anlayışım bu değil. Ben benimle çıkar mısınla başlayan ilişki tercih etmiyorum. Yani öyle biriyse de herkes kendine uygun birine yönelicektir zamanla diye düşünüyorum.
Yo kadinlar olarak genel olarak senin gibi bakiyoruz. Bi kadin opusebilecek kadar bir adamdan pozitif enerji aldiysa tamamdir o is adi ne olursa olsun o adamla iyi seyler yasayabilme ihtimali yuksektir. Cunku kadinlar herkesle bu olcude yakinlasamaz. Bu isi para icin yapanlar mustesna.

Ama erkeklerin dunyasi oyle degil iste. Onlar asagi yukari her turden kadinla opusur sex yapar ama sadece ciddi hisler besledigi kadinla ciddi olur. Bunun icin de kadina ulasmak icin zorlanmasi lazim. Sak diye opusebildigi kadin onun takilmalik kontenjanina girer. Cani istediginde seninle gorusur. Asik olabilecegi birini buldu mu arazi olur. Yani sen naparsan yap bu adam icin gec kaldin onun bilincaltinda yerin belli. Opusmeye kalktiginda hopp noluyo cekseydin bulusmaya hasta hasta da gelirdi seni elde ettigini dusunene kadar cabalardi belki o surecte ask da dogardi arada. Ama artik bi sey olacagini sanmiyorum

Ha sende yeni iliskiden ciktigin icin biraz bocalamis olabilirsin, hakkindir. Kafana takmadigin surece keyfine bak ne olacak

Iletisiminiz zaten normal.ilerlememis arada bir bag yok opusuyorsunuz el ele dolasiyorsunuz ama sevgili degilsiniz!
Adam gorusmekten kaciyor iliskiniz tersten ilerliyor.

ilk buluşmada öpüştüyseniz olmuştur o iş :KK8:
Haftaya gideceğinizi söyleyin belki buluşalım der, siz buluşalım demeyin bu durumda. Buluşmayı erteleyen o tekrar bir gün ayarlaması gereken de o.

İlk buluşmada öpüşme...hımmm... bence ikinci görüşmede daha ilerisi olabilir dikkat li olun...

Yo kadinlar olarak genel olarak senin gibi bakiyoruz. Bi kadin opusebilecek kadar bir adamdan pozitif enerji aldiysa tamamdir o is adi ne olursa olsun o adamla iyi seyler yasayabilme ihtimali yuksektir. Cunku kadinlar herkesle bu olcude yakinlasamaz. Bu isi para icin yapanlar mustesna.

Ama erkeklerin dunyasi oyle degil iste. Onlar asagi yukari her turden kadinla opusur sex yapar ama sadece ciddi hisler besledigi kadinla ciddi olur. Bunun icin de kadina ulasmak icin zorlanmasi lazim. Sak diye opusebildigi kadin onun takilmalik kontenjanina girer. Cani istediginde seninle gorusur. Asik olabilecegi birini buldu mu arazi olur. Yani sen naparsan yap bu adam icin gec kaldin onun bilincaltinda yerin belli. Opusmeye kalktiginda hopp noluyo cekseydin bulusmaya hasta hasta da gelirdi seni elde ettigini dusunene kadar cabalardi belki o surecte ask da dogardi arada. Ama artik bi sey olacagini sanmiyorum

Ha sende yeni iliskiden ciktigin icin biraz bocalamis olabilirsin, hakkindir. Kafana takmadigin surece keyfine bak ne olacak
Yani haklı olduğunuz noktalar var evet ama bu tarzda bir insan değil kendisi bence. Zaman göstericek artık teşekkür ederim.

Aslında bu tip genellemeler %100 tutmuyor.
Tek gecelik ilişki diye başlayıp evlilikle biten, tinderda tanışan, barda tanışıp öpüştükten sonra ilişkisi başlayan bir sürü insan da var.

Bu erkeğin sekse ve kadın cinselliğine bakış açısıyla alakalı. Ekseri haklı olsanız da her durumda bu süreç işlemiyor.

ilk buluşmada öpüştüyseniz olmuştur o iş :KK8:
Haftaya gideceğinizi söyleyin belki buluşalım der, siz buluşalım demeyin bu durumda. Buluşmayı erteleyen o tekrar bir gün ayarlaması gereken de o.
Ay biliyor gideceğimi o deli etti beni zaten insan der aramız soğumasın görüşelim falan nerdeeeee :KK1:

Aslında bu tip genellemeler %100 tutmuyor.
Tek gecelik ilişki diye başlayıp evlilikle biten, tinderda tanışan, barda tanışıp öpüştükten sonra ilişkisi başlayan bir sürü insan da var.

Bu erkeğin sekse ve kadın cinselliğine bakış açısıyla alakalı. Ekseri haklı olsanız da her durumda bu süreç işlemiyor.
Aynen tamamen erkeğin bakış açısı. Benimki de öyle bi tip değil hani o yüzden öpüştük artık beni ciddi görmüyor aramıyor tribine girmiyorum. Öyle adam kendini belli eder zaten napayım öyle adamı :KK45:

Bence konu sahibi yarın bir koltuk takımı fotoğrafı göndersin, "aşkım oturma odamıza bunu beğendim ne dersin" diye :KK70:
Cıks koltuk takımı olmaz yatak odası takımı olsun daha manidar, evliliğe çeker adamı :D

Gelinlikle gidicem sonraki buluşmaya zaten ben hazır bekliyo :KK70:
s-184647b9be3a855b2692b56eb041af0777398724.jpg

Back
X