- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi teletabiyim
öpüştünüz ve resmi bir şey yok...
hmm ilginç.
hmm ilginç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastaymıs birgünde nasıl iyilessinArkadaşlar çok kısa zaman önce ilişkim bitti. Aslında duygusal olarak biteli çok olsa da resmi olarak yeni bitti diyebilirim. Bir adam var, benden 9 yaş büyük. Uzun bir zaman önce arkadaş ortamında tanıştık, geçenlerde biyerde karşılaştık yeni yeni sohbet muhabbet olmaya başladı. Adam pek yakışıklı biri değil bana göre ama çok dolu, oturmuş, kültürlü biri.
İlk kez buluştuk geçen gün ve inanılmaz güzel geçti. Hatta öpüştük... Elimi tuttu öyle gezdik. Arkadaşlarıyla karşılaştık onlarla tanıştırdı hatta. Her gün günaydın mesajları atıyo, gün içinde ne yaptığımı soruyo. Flört var ama resmi bir şey yok yani. Sorun şu ki çarşamba buluşacaktık tekrar iş çıkışı ama rahatsızlandığını söyledi. Gayet samimi özür diledi ben de problem olmadığını söyledim. Yine günaydın mesajı attı ertesi gün yani bugün. Her şey norma ama görüşelim buluşalım diyen yok. Görüşelim desem mi sizce yarın için. Çok kararsız kaldım. Adam hani çok da ilgili neden böyle anlayamadım... Akıl verin. Görüşelim diyim mi? Cumartesi ben gidicem çünkü 1 hafta yokum...
Daha adını koymadıgınız bir durum varken öpüşmek sağlıklı gelmedi bana..çünkü erkek beyni var karşımızda ,adam ilişki diye adını koymuyor ama öpüşebiliyorum psikolojisine girebilir ..Öyle mi diyorsunuz ya aramız soğumasın gibi bir amacım vardı aslında.. Kendimi zor tutuyorum![]()
+1Resmi bi sey olmadan opustugun adam seni niye ciddiye alsin ki? Onun icin el altindaki takilmalik kizsin, cani ister mesaj atar cani ister hastayim bulusmayalim der. Uzgunum ama gercek hayat boyle isler
Bana verdi de güven anlayamıyorum cidden...Bana pek guven vermedi. Acaba bir kacamakmisin adam icin?
Yemek dokundu falan dedi ishal diyemedi de öyle yani ama artık iyiÇarşamba buluşacaktık rahatsızlandı demişsin.İshal filan olmadıysa sürüne sürüne gelmesi lazımdı.En azından bir kahve veya çorba içer giderdi.Bu arada bir sonraki randevuyu sağlama alırdı.Bana pek olacak gibi gelmedi.
Çok dolu,oturmuş,kültürlü dediğin adam,aslında "anasının gözü" dediğimiz tiplerden olmasın ?
Sesini cikarma ne zaman cani birdaha opmek isterse gelir artikArkadaşlar çok kısa zaman önce ilişkim bitti. Aslında duygusal olarak biteli çok olsa da resmi olarak yeni bitti diyebilirim. Bir adam var, benden 9 yaş büyük. Uzun bir zaman önce arkadaş ortamında tanıştık, geçenlerde biyerde karşılaştık yeni yeni sohbet muhabbet olmaya başladı. Adam pek yakışıklı biri değil bana göre ama çok dolu, oturmuş, kültürlü biri.
İlk kez buluştuk geçen gün ve inanılmaz güzel geçti. Hatta öpüştük... Elimi tuttu öyle gezdik. Arkadaşlarıyla karşılaştık onlarla tanıştırdı hatta. Her gün günaydın mesajları atıyo, gün içinde ne yaptığımı soruyo. Flört var ama resmi bir şey yok yani. Sorun şu ki çarşamba buluşacaktık tekrar iş çıkışı ama rahatsızlandığını söyledi. Gayet samimi özür diledi ben de problem olmadığını söyledim. Yine günaydın mesajı attı ertesi gün yani bugün. Her şey norma ama görüşelim buluşalım diyen yok. Görüşelim desem mi sizce yarın için. Çok kararsız kaldım. Adam hani çok da ilgili neden böyle anlayamadım... Akıl verin. Görüşelim diyim mi? Cumartesi ben gidicem çünkü 1 hafta yokum...
Mesela bugün günaydın kedicik falan yazmış ben de yazdım günaydın diye konuşma bitti hani tamam iştesin de bi napıyosun demek zor mu işte bu dengesiz tavırlar beni deli ediyoİlk buluşmada öpüşen adam, 2. Buluşmayı ertesi gün isterdi bence... Bir tuhaflık var gibi![]()
Pas gelse keşke de gelmiyor, olmuyor, gözüm yollarda kaldıpası bekle, atsın, çak kaleye 90dan. anladın sen![]()
Günaydın kedicik yazdı adam ben de günaydın yazdım böyle kedicik koydum yanına ve konuşma bitti şimdi 3 saat sonra yazar napıyosun diye deli oldum haaa dengesizAhaha nasıl öptüysen yetmiş adamaneyse gittim ben
![]()
Mesela bugün günaydın kedicik falan yazmış ben de yazdım günaydın diye konuşma bitti hani tamam iştesin de bi napıyosun demek zor mu işte bu dengesiz tavırlar beni deli ediyo![]()
Ahhsjskdlsmdls ay tövbeler olsunKedicik filan bu lafı ediyorsa başka birilerini hatırlatıyor yani..
Evli olmadığına eminim arkadaşımın arkadaşı ve tek yaşıyorIlk okudugumda niyeyse bana adam ewliymiş gibi geldi ☺
Iyi bari ewli degilse artik kaçan erkekler oluyor ztn ,bulunmaz hint kumaşları ya hani ☺Evli olmadığına eminim arkadaşımın arkadaşı ve tek yaşıyor![]()