- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Hahaha güldüm tövbe estağfurullahİki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyorilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an?
İki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyorilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an?
Aaaa Evet şu iç anadolu olup doğuda olanSiz kayınvalidenin laf soktuğunu daha sonra düşüne düşüne anlayan üye miydiniz? Bir şey soracağım evliliğinizde sorun mu arıyorsunuz acaba? Düşünmeyi bırakıp kendinize bi hobi falan edinseniz?
Evet oAaaa Evet şu iç anadolu olup doğuda olan
Kendi doğasına salın, bu adam eğitilmezMesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyor
Pat pat sırtınıza da vuruyor mu ? Sevgi gösterme maksatlıİki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyorilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an? Bir de bu adam okumamış etmemiş bir adam değil yani mühendis. Yurtdışında seminerlere gitmiş biri
Onu benimki yapıyorPat pat sırtınıza da vuruyor mu ? Sevgi gösterme maksatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?