- 25 Nisan 2018
- 4.995
- 9.645
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Ordakiler sağlıklı sadece annesi uçak otobüs araba vs binemiyor fobi gibi birşey onun yüzünden biz çekiyoruz cimri oğlunuAnlamıyorum bu erkekleri!! Zorunlu bir durum olmadıkça cocukla otobüs yolculuğu gereksiz. Sağlığı yerinde ise oradakiler gelsin. Ben anneannemin cenazesine çocuk nedeniyle gitmedim. Annemi teyzemi dayımları baş sağlığı icin aradım. Kendisi gitsin gelsin.
Bütün yolculuk kavga ederek gecer heralde pes yani anlayışsızlığın bu kadarı olmaz. Bari 4 koltuk bileti alın ve çocugun birini kendisi baksın yolculuk boyunca ikisi kucak da mümkün değil gidilmez.Yine bir sorun ve ben özür dilerim şimdiden sizi dertlerimle meşgul ettiğim için.
Yakında memlekete gitme gibi bir düşünce içinde olan eş kişisi var ve biri üç yaşında biri de sekiz aylık bebeğimle 19 saatlik otobüs yolculuğu yapacağız diyor.neymiş uçak bileti pahalıymiş.
Ya tamam bende o kadar anlayışsız biri değilim çocuklar yokken hep otobüsle gittim ama şimdi ben o kadar para vermem otobüs ile gidilecek diye diretiyor . Gitmem ben bilgin olsun diyorum ve sonu kavga ile bitiyor. Bana sen rahata alışmışsin ondan böylesin deyip duruyor.ya anlatıyorum iki çocukla emzirme alt değiştirme , namaz yemek uykulari herşey zor olacak.birde bunlar sıkılan çocuklar o kadar kişi içinde iki koltukta hep beraber Allah'ım kafayı yicem ya
Napcam ben konuşuyorum anlamiyo
Sizce kolay olur mu iki çocukla ben gerçekten rahata mi alıştım.?
Bir şartla gelirim 4 koltuk alacaksın. Yoksa kapıdan çıkmam De. Sadece siz değil tüm otobüse eziyet bu yolculuk. Bebekler sıkılıyor ağlıyor. Haklı da çocuk. Üstelik otobüs yolculuğu namaz tuvalet konusunda da sıkıntı ben de hiç sevmem. Mümkünse diretin ve gitmeyinYine bir sorun ve ben özür dilerim şimdiden sizi dertlerimle meşgul ettiğim için.
Yakında memlekete gitme gibi bir düşünce içinde olan eş kişisi var ve biri üç yaşında biri de sekiz aylık bebeğimle 19 saatlik otobüs yolculuğu yapacağız diyor.neymiş uçak bileti pahalıymiş.
Ya tamam bende o kadar anlayışsız biri değilim çocuklar yokken hep otobüsle gittim ama şimdi ben o kadar para vermem otobüs ile gidilecek diye diretiyor . Gitmem ben bilgin olsun diyorum ve sonu kavga ile bitiyor. Bana sen rahata alışmışsin ondan böylesin deyip duruyor.ya anlatıyorum iki çocukla emzirme alt değiştirme , namaz yemek uykulari herşey zor olacak.birde bunlar sıkılan çocuklar o kadar kişi içinde iki koltukta hep beraber Allah'ım kafayı yicem ya
Napcam ben konuşuyorum anlamiyo
Sizce kolay olur mu iki çocukla ben gerçekten rahata mi alıştım.?
+14 koltuk alsın. 3 yaşındakiyle o otursun o eğlesin. küçüğün sorumluluğu sizde olsun sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?