- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Pes yani. 8 aylık bebekle 19 saat yolculuk, 2 çocukla sadece 2 koltuk... Nerden tutsam elde kalır. Ben gelmiyorum çok kolay işse çocukları alıp gidebilirsin istersen demek lazımYine bir sorun ve ben özür dilerim şimdiden sizi dertlerimle meşgul ettiğim için.
Yakında memlekete gitme gibi bir düşünce içinde olan eş kişisi var ve biri üç yaşında biri de sekiz aylık bebeğimle 19 saatlik otobüs yolculuğu yapacağız diyor.neymiş uçak bileti pahalıymiş.
Ya tamam bende o kadar anlayışsız biri değilim çocuklar yokken hep otobüsle gittim ama şimdi ben o kadar para vermem otobüs ile gidilecek diye diretiyor . Gitmem ben bilgin olsun diyorum ve sonu kavga ile bitiyor. Bana sen rahata alışmışsin ondan böylesin deyip duruyor.ya anlatıyorum iki çocukla emzirme alt değiştirme , namaz yemek uykulari herşey zor olacak.birde bunlar sıkılan çocuklar o kadar kişi içinde iki koltukta hep beraber Allah'ım kafayı yicem ya
Napcam ben konuşuyorum anlamiyo
Sizce kolay olur mu iki çocukla ben gerçekten rahata mi alıştım.?
Teşekkür ederim o kadar çok kavga ettik ki bunun için hala aynı odun kafalı gitmicem ben bakalım nolcakPes yani. 8 aylık bebekle 19 saat yolculuk, 2 çocukla sadece 2 koltuk... Nerden tutsam elde kalır. Ben gelmiyorum çok kolay işse çocukları alıp gidebilirsin istersen demek lazımhiç abartmıyorsunuz eşiniz abartıyor
Hay ağzıni öpeyim derler ya kusura bakmayın öyle diyesim geldi. Gitme sebebi ailesinin bebeğimizi görmemiş olmasıymış , onun annesi gorcek diye 19 saatlik yol cekicem yani . Yanlış anlamayın benim ailemde aynı şehirde onlar içinde gitmek istemem bu şekilde otobüsle .o kadar sıkıldım ki inşallah birşey olur da tek gider diyorum.dediginiz gibi param yok deyip yorgunum deyip koşa koşa anısına giden tiplerden . Çok konuştum kbGidis geliş yol parası dahi bütçesini zorluyorsa neden seyahat etmek zorunda hissediyor ki kendisini ?Otursun evinde iş arkadaşları /komşuları ile bayramlaşsin. Dinlensin,çocuklarını alsın dışarı hava almaya çıkarsın .Kucuk abi /ablayi parka götürsün.Bu erkekleri bazen anlayamıyorum .İşten gelince yorgunum der ,ellerine telefonu ,bilgisayarı alıp evdeki çocuğun -kadinin yüzüne bakmazlar ....hafta sonu ile birleşen bir tatil olduğunda daha mesai bittiği akşam memleket yolculuguna çıkmış olmak isterler
Çalışmıyorum birikim olarak da o kadar çok yok,aileme desem alırlar ama bu adam o zaman yer beni biliyorum sinir.Calisiyor musun canim yada maddi birikmisin var mi al.ucak.bileti bas git ...
Yok gerçekten ailesi hiçbir şey demiyor yarın arayıp annesine diyeceğim kolay mı sanıyorsunuz durmadan gel deyip duruyorsunuz dicem of bezdim ya bir tane akıllı yokNefret ediyorum böyle adamlardan benimde kocam aynı
Çocuğum yok ama beni zorla araba ile götürür 20 saatlik yola
Halbuki mazotla ucak aynı fiyat. Parasının olmadigindanda değil
Ya ailesine ne demeli kafası çalışan bir insan yok mu sen o kadar yolu çocuklarla nasil çekeceksin diyen. Karısını çocuğunu düşünmeyip aile derdine düşen erkekleri Allah a havale ediyorum. Gitmesen bi ton kavga oluyor suçlu sen oluyorsun
Kötü gelin oluyorsun. Anlayan kim
Çaresi yok arkadaşım paşa paşa gidiyorsun
Aradın diye eşinden azar işitme. Benimki olsa azarlarYok gerçekten ailesi hiçbir şey demiyor yarın arayıp annesine diyeceğim kolay mı sanıyorsunuz durmadan gel deyip duruyorsunuz dicem of bezdim ya bir tane akıllı yok
Bir kafayı kırmış adam daha.Yine bir sorun ve ben özür dilerim şimdiden sizi dertlerimle meşgul ettiğim için.
Yakında memlekete gitme gibi bir düşünce içinde olan eş kişisi var ve biri üç yaşında biri de sekiz aylık bebeğimle 19 saatlik otobüs yolculuğu yapacağız diyor.neymiş uçak bileti pahalıymiş.
Ya tamam bende o kadar anlayışsız biri değilim çocuklar yokken hep otobüsle gittim ama şimdi ben o kadar para vermem otobüs ile gidilecek diye diretiyor . Gitmem ben bilgin olsun diyorum ve sonu kavga ile bitiyor. Bana sen rahata alışmışsin ondan böylesin deyip duruyor.ya anlatıyorum iki çocukla emzirme alt değiştirme , namaz yemek uykulari herşey zor olacak.birde bunlar sıkılan çocuklar o kadar kişi içinde iki koltukta hep beraber Allah'ım kafayı yicem ya
Napcam ben konuşuyorum anlamiyo
Sizce kolay olur mu iki çocukla ben gerçekten rahata mi alıştım.?
Benim oturduğum şehirde havaalanı yok geçen ay 7 aylık bebeğimle 8 saatlik yolculuk yaptım 2 koltuk aldım yanıma minderi yastığı koydum yeri geldi ayağımda salladım yeri geldi puset içinde oturdu. Ama perişan etti beni bence siz gitmeyinOrdakiler sağlıklı sadece annesi uçak otobüs araba vs binemiyor fobi gibi birşey onun yüzünden biz çekiyoruz cimri oğlunu
Ben öyle demezdim de aradığımda ve çocukları ozlediklerini söylediklerinde ;"vallaha ev burda ,çocuklar burda ,buyrun beklerim " derdim.KV panik atak nedeniyle yolculuk yapamadığını söylese "tıp çok gelişti,bence artık bir psikiyatriste basvurmalisin, ilerde hastalansaniz evden dışarı da mi cikamayamiycaksiniz?" derdim.Yok gerçekten ailesi hiçbir şey demiyor yarın arayıp annesine diyeceğim kolay mı sanıyorsunuz durmadan gel deyip duruyorsunuz dicem of bezdim ya bir tane akıllı yok
Kesinlikle katılıyorum size.Nefret ediyorum böyle adamlardan benimde kocam aynı
Çocuğum yok ama beni zorla araba ile götürür 20 saatlik yola
Halbuki mazotla ucak aynı fiyat. Parasının olmadigindanda değil
Ya ailesine ne demeli kafası çalışan bir insan yok mu sen o kadar yolu çocuklarla nasil çekeceksin diyen. Karısını çocuğunu düşünmeyip aile derdine düşen erkekleri Allah a havale ediyorum. Gitmesen bi ton kavga oluyor suçlu sen oluyorsun
Kötü gelin oluyorsun. Anlayan kim
Çaresi yok arkadaşım paşa paşa gidiyorsun
Emin olun hiç birinin cevabı hayır değil , her seferinde çocuklari veririm ona alt değiştirme,mama herşeyi yapmıştır hatta bir gün bırakıp beş saat gelmedim ama adam cimri ya onun için gitmek te ısrarı çocuklari umursamiuo bileCocuklarin rahatini bile düsünmeyen adama neden 2inci cocuk? Hic cocuklar ile ilgileniyormu? Bezini degistirip yemek veriyormu? Oyaliyip onlar ile oynuyormu? Gece uyaniyormu?
Mühtemelen tüm sorularin cevabi hayirdir. Adama hic sorumluluk vermedin, tabiki cocuk ile ne kadar zor oldugunu bilmiyor. Esini tüm gün cocuklar ile yanliz birak. Sabahtan aksamda kadar. Sende git disarda gez. Ondan sonra otobüsün o'sunu bile demez esin, bak gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?