Ben bu adamla napcam? yardım edin lütfen.

Ben bile asla gitmem bide bebeklerle

Ztn cocuklar ucretsiz yaslari kucuk bzde gidiyoruz ucuzunu buluyoruz ornegn x sehrine 65 tlye gidyorum 1 kisi oglmla gtsem 2. 130 tl . Ucakta 123 teleydi 2 kisi

Valla canim bizde giresuna gidicektik esimin memleketine. Ucak biletleri ucmus. Gidis donus cok masrafli. Bebegimiz 1 bucuk yasinda. Esime dedim ki ben 15 16 saat giresuna otobus yolculugu yapamam cocukla. Izmire bile 6 saat sürüyor cocuk durmuyor. Oda gidicez mecbur vs dedi durdu ama simdi fikrini değiştirdi gitmiyecegiz. O yolu bebekle o da bende cekemicez

19 saat ben gidemem otobüsle bir de el kadar 2 çocukla mı gidecekmiş.ille de otobüsle giderseniz ver kucağına ikisini de otursun baksın.

Darısı bize yaa ablacım

Çocuklara da diğer yolculara da zor olur. Bir de 2 koltuk almaktan bahsediyorsunuz. 3 de almayın asla teklif ederse. Siz ikili de 2 çocukla kalırsınız o diğer koltukta keyfine bakar. 4 koltuk almayı teklif edin. O büyükle otursun onu oyalasın siz küçüğe bakın bari. En mantıklısı hiç gitmemek.

Çocuklar perişan olur, hiç mi çocukları düşünmüyor eşiniz? Çocuklarınız küçük, 19 saat demek ne demek dayanamazlar. Biz yetişkinler bile çok zorlanıyoruz. Siz de yapamazsınız, bir tane değil, üç beş saatlik yol değil. Otobüsteki diğer kişilere vereceğiniz rahatsızlıkta cabası... Çocuklarımı perişan etmem, gitmem deyin. Rahata alışmak ile ne ilgisi var, küçücük çocukları bu yaştan sefalete alıştırmaya çalışıyor herhalde, başka türlü bağlantıyı kuramadım.

Tabıkı olmaz canınız cıkar o 8 aylık bebek nasıl uyuyacak 3 yaşında kı nasıl sabıt duracak sankı sızın cocugunuz o düşünmuyor mu bunları

O çocuklar okadar saatlik yolda perişan olur üstüne birde hasta olurlarsa uçak biletine vermediği parayı doktora verir devlet hastaneleride bir seçenek tabi ama 19 saat nedir ya

Kesinlikle kabul etmeyin. Erken bilet alma şansınız yok mu? Daha ucuz oluyor uçak biletleri.

Ucak bilekleri otobüsle ayni hemen hemen bilmiyorum yaşadığınız yeri ama geçen tekirdağ ankara uçak 95 tl ydi otobüste 100, yani cok fark yok siz mecbur ekstra koltuk satin alacaksınız. Bizde otobus kullandık bazi zamanlar ama cocugada aldik yoksa kucakta gitmez 19 saat ayri bir saçmalık. Surda ej fazla 1.5 saat gideckken neden bu ,siz biletlere bakin uygun bisey illaki çıkar

Çocukla hatta çocuksuz otobüs yolculukları çok ama çok zor. Umarım çözüme kavuşturursunuz. Ayrıca sizin yerinizde olsam ayak diretirdim baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…