• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım yardım lütfennn !

uzak dur bence hemde hemen bırak normal değil.. seni saf buldu bu konularda kullanmak istiyor

onunla internette tanıstım bi sitede yanlış biliyorum ama önce mailleştik sonra faceimi istedi 1 ay kadar salladım vermedim sonra ekledik birbirimizi konusmaya başladık.Mühendis kendisi 24 yasında çalısıyo bn 19 ünideym. Biraz konustuktan sona tahmininden güzel oldugumu bana bayıldıgını falan yazmaya başladı.Daha önce kimseyle çıkmadım.Bunu biliyor ve bu yüzden beni daha da sevdiğini söyledi biz böyle haziran sonundan beri konusuyoruz bi gece ise kendimi anlatmamı söyledi saçlarım ne kadar uzun falan bi de kızmazsan birşey sorcam dedi iç çamasırında özenli olup olmadıgımı sordu seni ilgilendirmez dedim kapadım kavga ettik benim isteklerim var bunları senle yaasamk istiyorum dedi. kONUsmadım bi kaç gün asonra neyse konu kapandı devam ettik gece olunca üstünde ne var falan demeye başladı seni öpüyorum şu an falan filan yazdı istemememe ragmen devam etti yazmaya hep karşı çıktım beni görmeye geleceğini falan söylüğyorr ayrı şehirlerdeyiz gerçekten aşık olmus gibi daha ona hiç bi sevgi belirtisi göstermememe ragmen gayet ciddi kousuyorum ama o hep aşkım falan diyor ne yapmalıyım ailesi falan çok düzgün gördüğüm kadarıyla bu cinsel istek meselesini açtıgında nasıl kapatabilirim yoksa 2 sevgilinin bunları konusması normal mi ? yorumlayın kızlar :44:
daha karşılaşmamışsın bile.1.
adamın herşeyi yalan olabilir.2
evlide olabilir 3. sapık olma ihtimsalide var. yakında sana kamera bile açtırabilir 4.
zarar almadan uzaklaş.buda 5

Ay allah aşkına hiç inandırıcı mı adamın dedikleri bi kendi yazdıklarınızı kendiniz okuyun...

Ben de eşimle netten tanıştım bir sözlükten güvenmem inanmam bir yılımı aldı ve söxlükte oldukça tanınan biriydi bir çok arkadaşı vardı sordum soruşturdum vs

Ben netten tanışmayla normal hayatta iş arkadaşı okul arkadaşı olarak tanışmada pek fark görmüyotum yalnız karşınızdakinden emin olduktan sonra. Sizin 24 yaşındaki mühendis 50 yaşında esnaf amca da çıkabilirdi görüntülü görüşmeseniz mesela nerden bileceksiniz ki

Hala da işinden ve medeni durumundan emin olmayın iyice araştırın ve SAKIN UYGUNSUZ GÖRÜNTÜ VE VİDEO YOLLAMAYIN

dikkatli ol .. :40:
hemen güvenme .. :ssz:
sapık mı nedir .. :23:

Güzelim sen sevgililiği yanlış anlamışsın
hiç sevgilin olmadığından belli zaten
aman haa bu adamdan uzak dur sanal ortamdan kendini tatmin etmek için seni seçmiş
aman aman belkide evlidir bu adam
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar ayrıca evlenmeden asla birlikte olmayacağını bu yüzden bu güne kadar hiç bi kızın elini bile tutmadığını söyledi karşımda çırılçıplak olsan üstünü ben giydiririm ama mesjda böyle konusmama izin ver diyor

Tabi canım kesin öyledir.

Netden tanışmak yanlış mı asla ama çok dikkat gerektirir.

Senin ile gönül bağı kurmak isteyen adam bunları irdelemez bunun derdi uçkur bağı kurmak.

Saygısı yok ki karşında ki bir bayan kızarmı gidermi hayatımdan diye de korkar seven insan

Yahu daha konusali ne kadar olmus.Hayvan gibi sordugu sorulara bak.Ne salaklar bunlar ya.Munasebetsiz.İnternettenmi gorustunuz suana kadar sadece?

Niyeti iyi değil . Bana da oyleleri denk geldi daha önce ama sapik ruhlu çıktı hepsi benden demesi

onunla internette tanıstım bi sitede yanlış biliyorum ama önce mailleştik sonra faceimi istedi 1 ay kadar salladım vermedim sonra ekledik birbirimizi konusmaya başladık.Mühendis kendisi 24 yasında çalısıyo bn 19 ünideym. Biraz konustuktan sona tahmininden güzel oldugumu bana bayıldıgını falan yazmaya başladı.Daha önce kimseyle çıkmadım.Bunu biliyor ve bu yüzden beni daha da sevdiğini söyledi biz böyle haziran sonundan beri konusuyoruz bi gece ise kendimi anlatmamı söyledi saçlarım ne kadar uzun falan bi de kızmazsan birşey sorcam dedi iç çamasırında özenli olup olmadıgımı sordu seni ilgilendirmez dedim kapadım kavga ettik benim isteklerim var bunları senle yaasamk istiyorum dedi. kONUsmadım bi kaç gün asonra neyse konu kapandı devam ettik gece olunca üstünde ne var falan demeye başladı seni öpüyorum şu an falan filan yazdı istemememe ragmen devam etti yazmaya hep karşı çıktım beni görmeye geleceğini falan söylüğyorr ayrı şehirlerdeyiz gerçekten aşık olmus gibi daha ona hiç bi sevgi belirtisi göstermememe ragmen gayet ciddi kousuyorum ama o hep aşkım falan diyor ne yapmalıyım ailesi falan çok düzgün gördüğüm kadarıyla bu cinsel istek meselesini açtıgında nasıl kapatabilirim yoksa 2 sevgilinin bunları konusması normal mi ? yorumlayın kızlar :44:

saçmalama canım o soruyor sordğu ilk an muhabbeti kesmeniz lazımdı ve siz sevgli değilsnz beyfendi kendisine sanal da brlkte olabileceği isteklerni karşılayack br bayan arıyor belli amacı sdce sevgli olmak olsaydı sn kızdğn halde bu konulara grmezdi ve unutma yüz yüze görüşmemişsiniz ble kamera açmadıysanız da resmlerdekinin o oldğna emin olma hırlı mıdır hırsız mıdır belli olmaz. herkes istediği şeklde tanıtır kendni tutupda bn öğrenci oldğm halde mühendisim yda mimarim diyeblrm çevremde değilsn bilemezsn nasıl bri oldğmu. o yzden güvenme

çıplak olsan üstünü o giydirirmiş??? çok güldüm buna.. saf sanmış seni bu adam ya daha faceden böyle şeyler diyosa 2 buluşmadan sonra bu neler ister neler.. inanma güvenme ondan uzak dur bence.

Oturup dusunmeye bile gerek yok iyi niyetli insan bukadar kisa surede aranizda hiiiic bisey yokken kaldiki arasinda bisey olanlar bile bukadar rahat konusamaz, konuşmamali
Bildiginiz abaza yani, yol verin gitsin
Ben okurken adamdan igrendim siz konusurken igrenmedinizmi

İnternetten tanıştığın, asla görüşmediğin bir insana sevgilim diyorsun. Çok yanlış canım.

Sevgililerin böyle şeyler konuşması normal/değil bilemem, herkesin yaşantısı kendine

FAKAT

sevgili internetten tanışarak olunmaz. görüşerek, paylaşarak olursun biriyle sevgili.

yani sorunun cevabı hayır. normal değil.

güvenme böyle şeylere! okulunda, çevrende insan mı kalmadı?

yapma bunu kendine, seni kullanmak istiyor bitanem. başka bir derdi yok.

24 yaşında bir mühendis...bu yaşına kadar kimseyle birliktelik yaşamadığını söylüyorsa 3 ihtimal var:

1) yalan söylüyor....(bu da mühendis olması,yaşı,ve medeni durumu gibi diğer pek çok konuda da yalan söylemiş olabileceğini gösterir...uzak dur)

2)çok çirkin,ya da itici ya da karaktersiz,ya da iki lafı bir araya getiremeyen bi tiptir...ya da güncel hayatta da ona buna, sana sorduğu soruları sorarak milleti kaçırmıştır....yani uzak dur...

3) islama göre evlilik dışı ilişki yaşamanın günahını bilerek böyle bir yaşantıyı seçmiştir....(diyeceğim ama o ahlak ve zihniyette bir adam da seninle bu muhabbete girmezdi...uzak dur...)

ayrıca güzel arkadaşım...burada çok okuyoruz...adam başına bela olur..ileride sana takar...hayatına kim çıkarsa çıksın...bu bel altı yazışmalarınızı gösterir....(şuan için demiyorum ama onunla arkadaşlığın ilerlerse bu muhabbetin de dozu kaçacak inan).ailene gönderir..ya da gönddereceğim diyere şantaj yapar..hayatını karartır...yani psikopat çok.... daha genceciksin... reelde yaşanan herşey -acı bile- daha güzeldir....sanaldan insan tanımak için erken yaştasın....lütfen uzak dur

Son düzenleme:
Akıllı sapık yaaa çok güldüm:1::1:
Demek soyunuk olsan yanımda dokunmam ben giydiririm ama mesajda böyle olmama izin ver diyor hee:44:

Allah'ım sen koru sapıklardan. Kaç, kaç arkana bakmadan kaç.

Canım bir büyük olarak senden rica ediyorum insan sevdiğine güze sözler tabiki söyler ama gace olunca erkekler gerçek yüzlerini gösterirler cinsellikte gözleri kararır seni çok seviyosa ailesini gönderdim bir teklif et bakalım u dönüş yapacakmı sevgisi hangi konumda anlarsın denenen gerekiyor bence kendi çevrende bir arkadaş olması daha iyi olur

senin tecrübesiz olduğunu biliyor. aman dikkat et derim. bence hiç muhattap olma böyle biriyle. bu bildiğin sapık. ilerleyen zamanlarda çıplak görmek istiyorum der fotoğrafını çeker ya da başka şeyler yapar. sonra al başına belayı. uzak dur bu adamdan.

Sana bir ablan olarak tavsiye ediyorum. Gencecik bir kızsın hayat tecrüben yok. sakın bu sabık ruhlunun dediklerine inanma .hiç yüz yüze gelmeye bile değmez başına bela ettiğinle kalırsın. ne güzel üniversitede okuyormuşsun. gözünün canlı canlı gördüğü bir insan çıkacaktır karşına.

Son düzenleme:
Yok canim hic bulasma bu tür erkekleri biliyoruz kendisini tatmin etmek istiyor gercek seni seviyor ve ciddi düsünse böyle yazmazdi

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back
X