• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım yardım lütfennn !

Canım sakın ha sakın böyle sapık insanlara kanma kesinlikle seni kullanıyor bak benim sende gördüğüm şu yanlızsın ve yanlızlıktan bu adamla konuşuyorsun bence kendine başka uğraşlar bul çevrenden birini bul ama böyle tehlikeli insanlardan uzak dur bak sanal alem sandığın kadar masum değil her türlü insanı var ama düzgün insan bulmak çok zor gencecik yaşında kendini harcatma çok toysun daha bu adam sende alışkanlık yapmış konuşmayınca duramıyormuşsun ama uzak dur bu sapıktan ve kendine başka bir uğraş bul

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ayrıca evlenmeden asla birlikte olmayacağını bu yüzden bu güne kadar hiç bi kızın elini bile tutmadığını söyledi karşımda çırılçıplak olsan üstünü ben giydiririm ama mesjda böyle konusmama izin ver diyor

Daha baştan üzerindekini sorması çamaşır filan demesi tamamen sapık zihniyetinin göstergesi. 4 yıllık ilişkimde üzerinde ne var sorusu vs böyle şeyler olmadı hiç. UZak tut kendini kanma o sapığa :45: :45:

onunla internette tanıstım bi sitede yanlış biliyorum ama önce mailleştik sonra faceimi istedi 1 ay kadar salladım vermedim sonra ekledik birbirimizi konusmaya başladık.Mühendis kendisi 24 yasında çalısıyo bn 19 ünideym. Biraz konustuktan sona tahmininden güzel oldugumu bana bayıldıgını falan yazmaya başladı.Daha önce kimseyle çıkmadım.Bunu biliyor ve bu yüzden beni daha da sevdiğini söyledi biz böyle haziran sonundan beri konusuyoruz bi gece ise kendimi anlatmamı söyledi saçlarım ne kadar uzun falan bi de kızmazsan birşey sorcam dedi iç çamasırında özenli olup olmadıgımı sordu seni ilgilendirmez dedim kapadım kavga ettik benim isteklerim var bunları senle yaasamk istiyorum dedi. kONUsmadım bi kaç gün asonra neyse konu kapandı devam ettik gece olunca üstünde ne var falan demeye başladı seni öpüyorum şu an falan filan yazdı istemememe ragmen devam etti yazmaya hep karşı çıktım beni görmeye geleceğini falan söylüğyorr ayrı şehirlerdeyiz gerçekten aşık olmus gibi daha ona hiç bi sevgi belirtisi göstermememe ragmen gayet ciddi kousuyorum ama o hep aşkım falan diyor ne yapmalıyım ailesi falan çok düzgün gördüğüm kadarıyla bu cinsel istek meselesini açtıgında nasıl kapatabilirim yoksa 2 sevgilinin bunları konusması normal mi ? yorumlayın kızlar :44:

Arkadaş sen Polyanna mısın ?
Hiç tanımadığın bir insan sana cinsellikten bahsediyor ve sen aşık olduğunu mu düşünüyorsun bu adamın?
Konuşmaya devam ediyorum diyosun bide.
Sil,engelle def et hayatından.:53:

İnternette %95 abaza sapık ve dolandırıcı.o yüzde 5 lik kısım ise mechul.neye güveniyorsun .s...et

O kisiyi heryerden sil ve engelle.

Bu tip konusmalara karsilik vermesen bile ilerde tehdit olarak kullanabilir, karsina ne cikacagini bilemezsin.

Alinma ama daha cok genc ve tecrubesizsin, o yuzden daha temiz, sevgi odakli ve masum iliskileri hakediyorsun, bu cocuk niyeti bozmus...

Internet üzerinden tanıdın bi adamdan hayır gelmez. Ne oldugu belli degil belki mühendis bile degil. Tek ama seks belli ki. Onuda senin gibi saf temiz bi kızda aramış

Hic sevgilim olmadi demissin ilk sevgilinde bu olmasin lutfen.. Etrafindan uyumlu birini bul cok istiyosan. Seni resmen kullanmaya calisiyo abaza. Bir iki yanit versen sapik sorularina kim bilir ne yapar o bilgisayarin karsisinda... Off pislik herif ya gorusme aciklamada yapma. Sil engelle gitsin . 1 haftaya unutursun ,unutur..ben bile korktum valla sen nasil korkmadinda devam ettin konusmaya. Ne guzel en guzel caglarindasin ama internetten tanimadigin bi abazayla konusuyosun..
Cok ayip !!

Son düzenleme:
sasırdım ama internetten biraz daha test et sakın görüşme niyeti çok sürmez belli olur..

abaza kalmış yatak arkadaşı arıyo gibi.iki sevgili birbirini tanımaya başladıktan sonra normal ama daha görüşmemişsiniz bile ne sevgilisi ne cinsel muhabbeti? hiç normal değil.

kızlar ayrıca evlenmeden asla birlikte olmayacağını bu yüzden bu güne kadar hiç bi kızın elini bile tutmadığını söyledi karşımda çırılçıplak olsan üstünü ben giydiririm ama mesjda böyle konusmama izin ver diyor

yalana bak yalana. zaten hep de böyle olurlar.
canım arkana bakmadan kaç, her yerden engelle bu abazanı. 19 yaşındasın, kendine ilk erkek arkadaş olarak bunu mu uygun görüyorsun. bunu tanısan ne olur, tanımasan ne olur. niyeti belli.

İstersen test et adamı. Ortaya bi olta at bakalım arkasından neler çıkacak. Piss sapık. Sakın görüşme böyle biriyle. Kamera aç derse kesinlikle açma. Niyeti belli zaten. Seven insan böyle muhabbetlere girmez. Sana saygı gösterir. Dediğimiz gibi kesinlikle görüşme bu sapıkla.

canım çözdün mü bu sorunu hala kafana takılıyorsa bir fikrim var deneyelim..

onunla internette tanıstım bi sitede yanlış biliyorum ama önce mailleştik sonra faceimi istedi 1 ay kadar salladım vermedim sonra ekledik birbirimizi konusmaya başladık.Mühendis kendisi 24 yasında çalısıyo bn 19 ünideym. Biraz konustuktan sona tahmininden güzel oldugumu bana bayıldıgını falan yazmaya başladı.Daha önce kimseyle çıkmadım.Bunu biliyor ve bu yüzden beni daha da sevdiğini söyledi biz böyle haziran sonundan beri konusuyoruz bi gece ise kendimi anlatmamı söyledi saçlarım ne kadar uzun falan bi de kızmazsan birşey sorcam dedi iç çamasırında özenli olup olmadıgımı sordu seni ilgilendirmez dedim kapadım kavga ettik benim isteklerim var bunları senle yaasamk istiyorum dedi. kONUsmadım bi kaç gün asonra neyse konu kapandı devam ettik gece olunca üstünde ne var falan demeye başladı seni öpüyorum şu an falan filan yazdı istemememe ragmen devam etti yazmaya hep karşı çıktım beni görmeye geleceğini falan söylüğyorr ayrı şehirlerdeyiz gerçekten aşık olmus gibi daha ona hiç bi sevgi belirtisi göstermememe ragmen gayet ciddi kousuyorum ama o hep aşkım falan diyor ne yapmalıyım ailesi falan çok düzgün gördüğüm kadarıyla bu cinsel istek meselesini açtıgında nasıl kapatabilirim yoksa 2 sevgilinin bunları konusması normal mi ? yorumlayın kızlar :44:

canım SAKINN diyorum sakın güvenme aynı şeyi ben de yaşadım erkekler o kadar çok dönekk ki ve emin ol istediklerini aldıktan kullandıktan sonra seni tanımıyorlar senn gibi konuştugum biri vardı sensiz yaşayamam diyordu bz de faceten tanıştık sadece resmmzi gördük. Sensiz olamam benm eşim olcaksın fln diyordu bir sürü yalanlar...bi gün bana benden sıkıldığını söyledi ve hiçbişe yokken gitti üstelik eski sevgilisyle de hala kkonuştugunu söyledi bunu duyunca yıkıldım zaten onunla görüşmememe ragmen çok bağlanmışım çok üzüldüm hala üzülüyorum çünkü yeni oldu. Böyle insanlar var netten birilerini bulup sadece bazı isteklerini tatmn ediyorlar emn ol bence o kişiyle hemen itribatını kes cnm üzülmeni istemem

çözdüm canım her yerden sildim engelledm uygun bi dille de istemedigimi belirrttim direndi ama sonra tamam nasıl istersen dedi senin fikir neydi :D

He he aşık sana hem de deli gibi.Güzelim bak,yaşın 19 küçük bir yaş ama,sapla samanı birbirinden ayıracak kadar da büyük.
Ne işin var elin bilmediğin görmediğin adamıyla.2 sevgili nin bunları konuşması normalmi diyorsun.Hangi 2 sevgili.Sen daha yüzünü görmediğin hiçbirşey paylaşmadığın biriyle nasıl sevgili oluyorsun.Sana 2 güzle kelam ediyor aman çok güzelsin aman şöyle böyle deyince aşıkmı olmuş oluyor.Bir insan karşısındaki genç kıza bu tür şeyler söylemez.Hem de yüzünü dahi görmediği bir kıza.O üzerinde ne var lafı artık ergen esprisi oldu.Ailesinin düzgün olduğuna nasıl kanaat getirdin.Aklını başına topla.Sen seks objesi,ihtiyaç gidericimisin.Yoksa telefonda muhabbet hattımı.Okulunu oku.Görüşmeni kes.Adam gibi biri çıkar karşına tanışırsın görüşürsün uyarsa sevgili olursun.Sana saygısı olur.İffetini saygısı olur.

üstünü ben giydiririm gibi kendini farklı göstermeye calısmıs, arabesk yapmıs ama ne demek ya daha sen sevgili gibi bile görmezken msjda böyle konusmama izin ver filan.. sakın izin verme ve onun istegi için kendini ucuzlastırma.. afedersnz biraz sert oldu ama hiç hoşlanmadım o kişinin durusundan

He he aşık sana hem de deli gibi.Güzelim bak,yaşın 19 küçük bir yaş ama,sapla samanı birbirinden ayıracak kadar da büyük.
Ne işin var elin bilmediğin görmediğin adamıyla.2 sevgili nin bunları konuşması normalmi diyorsun.Hangi 2 sevgili.Sen daha yüzünü görmediğin hiçbirşey paylaşmadığın biriyle nasıl sevgili oluyorsun.Sana 2 güzle kelam ediyor aman çok güzelsin aman şöyle böyle deyince aşıkmı olmuş oluyor.Bir insan karşısındaki genç kıza bu tür şeyler söylemez.Hem de yüzünü dahi görmediği bir kıza.O üzerinde ne var lafı artık ergen esprisi oldu.Ailesinin düzgün olduğuna nasıl kanaat getirdin.Aklını başına topla.Sen seks objesi,ihtiyaç gidericimisin.Yoksa telefonda muhabbet hattımı.Okulunu oku.Görüşmeni kes.Adam gibi biri çıkar karşına tanışırsın görüşürsün uyarsa sevgili olursun.Sana saygısı olur.İffetini saygısı olur.
cok guzel yazmıssınız, sanırım biraz dugusal boşluktasın, sana ettigi iltifatlar gururunu okşamış olabilir ama sırf bundan aşık oldugunu cıkarmak cok sacma.. insan eşiyle bile çekinebilir zaman zaman, yuzyuze gelmedigin adamın biraz edepli olması lazım degilmi? bir de evlenmeden beraberlige karsıyım diyerek farklı bi imaj cizmeye calısmıs

karşında çırılpıklak olcaksın ve o seni gydircek öyle mi daha şimdiden iç çamaşırı soran o bey hiç inandrıcı gelmedi bana.seviyorsan otur konuş ciddi bi şeklde istedklerini söyle.zaten cinsellik şu gün bugün yaşamakla olck bişey değilki isterseniz zamanı gelince yaşarssınız.herkesin özel yaşantısı çok farklı.ben iyi tanı derim çabuk karar verme

Back
X